54

знаещ

преди 11 години

Дълбоко съм признателен към правилното решение на папа Бенедикт 16 да отнеме надявам се временно българската църква в РИМ!Тея двамцата пълни господин-никой Бойко Борисов и Росен Плевнелиев си въобразяваха че могат да корумпират и подкупят самият римски папа!Знаете за чйцето с диаманти и прочие..Това да не вие сатанинското изчадие митрополит Кирил дето се издържал от парите получавани от държавна сигурност за доносите си!Ако си изберем честни управници ще ни върнат и църквите а не с подкупи за...

53

отдалеко

преди 11 години

Бойко да престане да дразни хората с великите си строежи в София. Може този *** да е от провинцията и да е направил тази идиотщина в знак на протест. На много хора вече им писна да се наливат пари и да се парадира само със София. Не зная дали има кой да му го каже, но българите извън София са вече настръхнали и това ще му изиграе много лоша шега. Случката точно в метрото, мисля че не е случайна.

52

100

преди 11 години

И накрая ще го пуснат! Ще го изкарат *** и ще го пуснат, за да може свободно утре да блъсне и други "без да знае защо"...Защо ли ми се струва, че в метрото са занижили нивото на охраната и видеонаблюдението...?Камерите дали са разположени на подходящите места?

51

Анонимен

преди 11 години

Нека и аз да ги изям!Беше преди година.Некъв до централна гара дръпна чантата на една жена и аз го подгоних.Почти бях го стигнал когато некакъв гад милиционер от един джип ми препречи пътя и пищов ми извади дори защо съм гонел оня.Половин час му обяснявам на простака милиционер и накрая ми казва:Извинявай ,благодарим ти,че не си бил безучастен към такива престъпления...........коментарите на вас оставям.

50

Анонимен

преди 11 години

Мисля,че е справедливо дори и да го изкарат луд да го осъдят на години затвор.Ако беше луд до степен да не осъзнава кво става около него (което според мен тогава го прави невинен) никога нямаше да дойде в метрото..Може би дори нямаше да успее да пресече улицата камо ли да слиза по стълби,да изчака да дойде влака и да бутне женицата.Тва е деяние с умисъл и план.Поне според мен.Такова същество не трябва да стои на свобода защото е болно.То трябва да стои под ключ.

49

Анонимен

преди 11 години

лошото е че ще го изкарат луд!

48

знаещ

преди 11 години

Кланящия се на сатаната български народ е прокълнат от Господ и това ще става все по видно!О,неразумни юроде!Защо не се учиш от собствената си история!Българският цар Мицо Асен сече български монети с образа на свети Николай Чудотворец и бива детрониран от цар Константин Асен който пада убит от ръцете на свинаря цар Ивайло!Покайте се грешници защото ще се пържите в ада и никой няма да се смили над Вас.....

47

Анонимен

преди 11 години

Я проверете дали нямат регистрации в Гепито. Много възрастни лелки се забавляват с 30-годишни пръчове там. И обичат да ги сменят често.

46

Анонимен

преди 11 години

За мен повод за притеснение е че от толкова хора на спирката се е намерил само един който да спре лудия

45

666

преди 11 години

За милиони няма закони за кокошка няма прошка

44

Анонимен

преди 11 години

Това метро е проектирано и се строеше много преди 1989 ! Ако е толкова луд , що не се е хвърлил той ? - защо не му казват името иоколо метростанция Люлин ли живее ?

43

Анонимен

преди 11 години

До сега не сме имали такива луди ?Хората трябва да ги е страх от всичко , отвличане на вниманието , чрез страхова психоза !

42

Анонимен

преди 11 години

47 Прав си. Тоя може да е партизанин в акция. Червените завидяха на ББ за метрото и сега започват акции, да сплашат народа, да не го ползва. Може и някоя бомба да заложат тихомълком.Нали Станишката беше казал, че може и метеж да спретне.

41

Сергей

преди 11 години

Хубаво нещо е метрото, ама я вижте какви лоши работи стават. По добре да бяха дали парите за пенсии. Хората релси не ядат...

40

Анонимен

преди 11 години

Не е баш само налудничаво това блъскане. Може и да луд тоя Асен, ама може и да му е платено. Просто за спорта. Да има страхове навсякъде, по всяко време. Чичко Ран си следва стратегията. Звучи налудничаво? Лудост е обаче да се подминават с лека ръка уж дребните камъчета?

39

Анонимен

преди 11 години

Като е с влошено психическо здраве как пък не се обърка да отиде да бута някой добре облечен бизнесмен с дебеловрата охрана, а напада беззащитни хора в метрото.

38

експертите

преди 11 години

Най-вероятно жената да е полетяла под мотрисата на метрото поради късо съединение някъде.

37

Мене

преди 11 години

А коя е Цветелина Бориславова?

36

Анонимен

преди 11 години

А бре тука само *** и Ангеловци ... хахахахахахахахахаа.

35

321

преди 11 години

Включете се в подкрепа на групата от фейсбук: "ДА ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА"