168

Анонимен

преди 11 години

Прокурорът ще го отнесе, но подсъдимият едва ли чака някъде из България да му възобновят делото. Много станаха галевите по хубавите кътчета на света и все с нашите пари! Но такива отрочета ражда ПАРТИЯТА, нали, другари и другарки?

167

Иван

преди 11 години

Най сетне хората на дугаря ............ и БСП ще бъдат третирани като обикновени български граждани а не като богопомазани.Жалко че Брюксел трябваше за пореден път да ни посочи кои са корумпираните съдии и прокурори.

166

до 195

преди 11 години

Не знам дали помниш, но в студиото на почти всяко предаване, включително и централните новини на бтв дълго време се мъдреше снимката на Бойко...

165

Анонимен

преди 11 години

Браво на 172! Това е самата истина, другото е демагогия! Червения еднорог Станишко е бита карта още в момента в който се разбра, че му е грешна ориентацията, така по-меко да се изразя, за да не ме трият, но хората си знаят истинското обръщение към тези индивиди, които даже и Църквата ги е анатемосала още от време оно. В Библията е казано достатъчно ясно за тях и точка по въпроса, другото е от Сатаната!

164

Анонимен

преди 11 години

Днес е Рождество Христово! Родил се е Спасителят на този свят!А всички тези, за които пишете по-долу чакат своя ред за пъкъла, където ще се удавят в собствените си грехове!

163

9689

преди 11 години

Да живей тоз или онзи ама в Карлуково.

162

Легионер

преди 11 години

Аве Борисов! Аве Цезарю! *** могат само да се надеват на копието ти, но не могат да ти стъпят и на малкия пръст!!! Нека да продължават да реват като стогодишни магарици за голем чепат остен, щом реват и са недоволни, значи България прогресира все повече и повече!

161

100-годишен партиец

преди 11 години

Ей че убаво ми беше да крадем цели 65 години от тая държава, ама щех да си крадем още, но дойде тоя лошия Бойко, иначе я би си продължил да крадем и сега, па майната й на България, я си обичам Русията, тя е моята истинска родина!

160

Световен лидер

преди 11 години

Внимание ! Комуназите отново налазиха, не само по форумите. На път са да свалят най доброто правителство на България от 681 година до днес. Тези *** като, че ли свинска мас не са яли и мръсни пари не са прали. За това натирих партията им, членската си книжка няма да върна. Същото направиха Цветанов, Цачева, Аню, почти всички мои министри, 2/3 от депутатите ми, 100 % от областните управители и 90% от симпатизантите на ГЕРБ. Майната им на ***.

159

До 172

преди 11 години

Г-н Бъбреков, това на снимката червен еднорог ли е и не е ли записан в червената книга на изчезващите животни?!

158

Едва чакат изборите

преди 11 години

...и цели региони ще гласуват против ГЕРБ.Жалко за най добрата пария в последните 23 години. Жалко за председателя на партията и за неговия заместник. Жалко за магистралите, залите, метрото, детските градини и новите църкви.Въпреки, че ще съм един от малкото, аз отново ще гласувам за ГЕРБ. Да живее ГЕРБ ! Да живее доцент Борисов ! Да живее физк. Цветанов, Цачева и Фидосова. Долу БСП !!!!

157

Снимката

преди 11 години

Този мазния не е ли Овощаря ( главния прокурор) ?

156

Снимката

преди 11 години

Гаден мазен дебел крадец.

155

arhar

преди 11 години

Ех, Гоце, Гоце !Не му завиждам на Гоце - бившите му съветници вече са клиенти на прокуратурата ! Гоце си е бита карта отвсякъде .Гоце написа ли си вече мемоарите или мастилото му свърши, защото остана без ' кадифени ръкавици ' ?Весела Коледа на всички честни и трудолюбиви български граждани !

154

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 11 години

Най-добрият вариант щеше да е Първанов президент и г-н Борисов премиер .Само желязна ръка трябва и който протестира и се пъчи бой и в лагери. Да се забрани и телевизия СКАТ.Поклон г-н Борисов ! Смолян сме с вас !

153

Абревиатура

преди 11 години

Само Конфедерацията за Управление на Републиката ще ни оправи.

152

9689

преди 11 години

Щом са за затвора да ги вкарват,ако има и други и тях.Но не бива да се забравя комуниста-мутра-гербероид и неговите слуги,че и платените му драскачи.

151

ясен

преди 11 години

Да съдят и Гоце , за укриването на тези партизани!!!!

150

Алов

преди 11 години

Бъдете сигурни ,че от тези 7,5 милиона си има дял за прокурорите и съдиите ,ама ей на за празниците са се охарчили и още търсят ,та за това и така с делото.

149

До 204

преди 11 години

Говори с жена си. Тя има друго мнение за Станишев и Кутев. Те са твои баджанаци.