174

Анонимен

преди 11 години

Това пиле хем е жилаво, хем е смрадливо, хем птичи грип носи, хем са ги видяли веганските талибани. Прецакали са се колегите.

173

бай петко

преди 11 години

ловът става нещо като престижно занимание за аристократи или просто хора които искат покажат че са вече ит е с много пари.нямат нищо общо с едновремешните ловци.при лов пуцат като талибани по всичко що мърда или не мърда с пушки за по4-5 хилки

172

аз

преди 11 години

Жалкото е, че това не е просто някаква си ***.... както го казват тия комплексарите, как им викаха.... "ловци" ли бяха? Жалко е, че докато ние не се научим да уважаваме и не си разберем ценностите и важните неща в целия живот и свят и т.н., така и ще си останем едни от всичките *** на земята и естествено, че и *** ловци ще са ми под общ знаменател, след като те слагат тази *** в такъв. Докато не започнат да влагат мисъл в дейстията си, ще си останат *** под общ знаменател.

171

Анонимен

преди 11 години

когато се организира лов ,да има представител и на ловното стопанство,както е по белите държави.иначе ловът да е незаконен.и за птичия хем по малко вероятно да се изпозастрелят

170

Анонимен

преди 11 години

По-добре бракониер с нож,отколкото ловец с две карабини.

169

Анонимен

преди 11 години

твърде са леки наказанията за бракониери.съдят ги ,плащат 500-600 лв.и му връщат пушката след 1 година.ама той си има още 3 цеви и то нарезни

168

Анонимен

преди 11 години

niama da zabravia dumite vav filma terminatora na arnold,kogato momcheto go popita ""shte oceleem li nie xorata? , a toi otvarna ""vav vashata priroda e zalojeno samounishtojenieto""

167

207

преди 11 години

Призоваваш към бракониерство, според българските закони.

166

Анонимен

преди 11 години

Като искат да ловуват да взимат по един нож и един лък и това е.Те ми тръгнали с карабини и разни оптики дето гадинката няма никакъв шанс да избяга.

165

Анонимен

преди 11 години

Трепят всичко що лети, просто не можеш да докажеш, че еди кой си застреля орел или сокол. Същото пасат овцете, кравите, конете в нивите ни и пак *** доказвай...

164

до 204

преди 11 години

За онези двамата дето взаимно се убиха...там не беше случаен ловен инцидент а преднамерено убийство.

163

Венелин

преди 11 години

Ловът трябва да бъде забранен в цялата страна с изключение на специалните ловни стопанства, където всеки да може да ловува срещу съответното заплащане. Дори да оставим настрана животните, но доста хора загинаха при ловни инциденти. Върхът беше когато наскоро двама се простреляха взаимно.

162

Да се забрани

преди 11 години

Аз не мога да разбера защо не забраняват лова със закон.Не живеем в Средновековието. Сума и хора се избиха по тоя лов,сума и животни унищожават.Ловците са варвари и бездушни хора.

161

Анонимен

преди 11 години

Това е българския манталитет,няма изкореняване.А и другото,нали не си мислите,че ловеца ще е бил Шофьор или стругар,машинист или строител,сигурно е пуснат във ваканция и се чуди къде и как да се порадва на раздадени бонуси и и да си мисли,че са богопомазани като правят каквото си искат,наглоста им няма граници.

160

Cleo

преди 11 години

Не е истина какво зло нещо са хората ... Май наистина е жалко, че света не свърши на 21-ви ...

159

до 199

преди 11 години

Точно така, тези които са сложили минуси не гледат NG или са мюсюлмани и ги дразни Рождеството.

158

Анонимен

преди 11 години

Колко защитени животни има отстреляни без никой да разбере не е истина. Тази са я видяли от дружеството за защита на птиците, ако ги нямаше никой нямаше и да разбере.

157

Анонимен

преди 11 години

Не го закачайте ***, той само се бъзика ! Виж Странджата е досаден и антиреклама на герб.

156

Пешо

преди 11 години

Най-ме кефи в Харватска, там има още останали доста ини от войната, и ако ти стиска ходи в гората на лов, сечи незаконно дървета и т.н. През месец два, пише по вестниците че някой се е взривил, дето си е помислил че е тарикат.....

155

Анонимен

преди 11 години

В Западна Европа и САЩ са избили дивите си животни и сега се опитват да ги развъдят отново, но това е дълъг и труден процес. Най-ме дразни,че идват и на нас ни дават акъл как да си опазваме природата. А природата ни допреди 23 години беше една от най-запазените в Европа. Беззаконието и "демокрацията" водят до такива престъпни действия спрямо най-великото творение на нашия Създател.Честито Рождество Христово на всички християни !!!