11

Анонимен

преди 11 години

Бе-геТОТО ,...ЩЕ Я ПРОПУСНЕМ ,КАКТО ВИНАГИ ---23г.

10

Анонимен

преди 11 години

----9А ти какво искаш ....Азис,Алисия,Кати,Кали ,***+,.....?

9

По български

преди 11 години

За другите не знам,но българските комунисти ще посрещнат Коледа плюейки по форумите в интернет.

8

Нюрем

преди 11 години

Само попове ще дават тия почивни дни...а Великолепния век няма да го дават по тв-о,жалко.

7

банкерката Цура

преди 11 години

С мойта Тиквичка ви пожелаваме весели празници и не се захласвайте много в почивка, ами работете, че имате кредити да връщате ! Бъдете здрави, за да бачкате ! И помнете, с честен и упорит труд, милиони може да имате, както аз с честен труд изкарах всичко, което имам ! В началото с мойта тиквичка ядохме филии с мас, праз, малко хлебец, бобец, а вижте ни сега !Поздрави от Маями Флорида !Вечно ваша, ЦУРА !

6

Бъдни вечер

преди 11 години

На Бъдни вечер винаги ми е много приятно и спокойно. А на Коледа винаги е по-добре да си в някое малко селце , отрупано в сняг , отколкото в голям град , където всичко е комерсиализирано.

5

българка

преди 11 години

Може да сме бедни, може да има и гладни, но никой няма право да ни оприличава на ***!Отвратена съм от това , което видях в сайта, който посочи пост 1.Това е абсолютна гавра!

4

Анонимен

преди 11 години

Ние ще я посрещнем ,за 23 година с.......КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРА И ТЪГАШ .......И С НОВ ИМИДЖ.....ПОВСЕМЕСТНА ----*** !

3

Анонимен

преди 11 години

В България я посрещаме болни безработни и гладни, благодарение на ГЕРБ.

2

e

преди 11 години

Някога пак със същия ентусиазъм Борисов охотно цитираше "дочутото",че кризата е свършила.Сега пак събира впечатления базирани на "предположения" и пак "дочуто',но уви,кризата в България се задълбочава и неслучайно,но вследствие на безбожието и конкретно-управлението на Разбойници и поклонението на нечист дух наречен в Писанията- в Стария завет "Гръцкия козел",който метаморфира в "Звяра",описан в Новия завет,които се разпространява от "отците"-папи и попове.Конкретно "Белега на звяра на дясната ръка и челото " е така нареченото попско-папско кръстене с дясна ръка към челото.Това е символиката на "Белега на звяра",но в изпълнение е, че се прави образ и подобие на Божията истина .Вижте какво е казал Господ чрез НОвия завет,за да не вярвате на Разбойници и Заблудители,които симбиозно се допълват.

1

vazmuten

преди 11 години

Англичаните псорещат коледа със стаия, която им казва как 29 милиона българи и ромънци, ще завземат кралството с КАРУЦИ !!! Има и снимки. Моля сложете линка вав Фейсбук профила си с негативен коментар , обадете се на медиите които познавате да поискат ОТГОВОР от НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ и от ВЪНШНО!!!dailymail.co.uk/news/article-2252675/Were-way-Britain-In-year-29-million-Romanians-Bulgarians-right-settle-Britain-claim-benefits-And-gipsymunity-hardly-wait-here.html