54

Да, да

преди 11 години

Като слагате снимки, поне гледайте да са истински. Ръцете в тези белезници трябва да са кафяви, защото убиеца е гнусен и безнаказан ***.

53

dimitar.panaiotov.7

преди 11 години

tozi trqbva da go ydari toka o6te v aresta predi da vleze v sada!smart za recidivistite!nqma da go hranim cql jivot po zatvorite!varnete konclagerite tova e opraviqta!;)... vesela koleda!

52

До 61

преди 11 години

Може би хората правят обществото............

51

ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ:

преди 11 години

"СОЦА" И "ПОСТ-СОЦА"........РАЖДАТ САМО ГОВНЯРИ...!В една държава , когато няма реална мотивация за "труд" , "просперитет", "бъдеще",....и реално заплащане на труда ----я чака това , което е БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА!ХОРАТА СА ТОВА , КОЕТО ГИ ПРАВИ ОБЩЕСТВОТО ....А ,ТО Е ГНИЛО...!!!

50

до 49 от Мими

преди 11 години

Всякаква *** може да се вихри в България! Българските мъже половината си скубят веждите, а другата половина дават акъл по форумите и чакат жена им да ги храни! Кризата на тях се отрази най-зле! Станали са едни страхливци и подлеци! Горката стара жена! Цял живот се е опитвала да живее с някакво достойнство в тая кална държава и накрая ще дойде неграмотно, безработно и безсмислено животно и ще я смачка като ***! Българските жени вече нямат мъже! Имат пу..овци!

49

ha ha

преди 11 години

един мъж се прибира по-рано от командировка и заварва жена си с гол мъж в леглото, веднага грабнал пушката и е насочил към мъжа, а тои си закрил главата с ръцете и останал с гръб към съпругът така, че само гъзът му се гледал и ташаците му висяли, и започнал да се моли, Моляти се даи ми шанс, това повече няма да се повтори, Съпругът помълчал известно време и му казал, добре, давам ти шанс, разклати ги,,, ето такав шанс може да се дава само на *** като този.

48

До56

преди 11 години

Сладки сънища.........

47

провидението

преди 11 години

Този 45 е или *** или гербер.

46

Симеон велики

преди 11 години

*** се покровителстват от Тиквата,нали те само ще гласуват за него.

45

Емигрант

преди 11 години

Тук също има такива случки.Наскоро в St. Louis един мъж опита да окраде една възрастна жена. Той се опитва да разбие вратата , при което бабата го усеща.Тя стреля с 38 калибар smith&wesson през вратата, след което както тя казва всичко утихва.Тя не може да звъни в полицията защото кабела е прерязан от мъжа. На сутринта дъщеря и намира мъжът убит а бабата на стола с револве в ръка! Край на историята.Престъпност има на всякъде , но човек трябва да има възможност за самозащита!

44

Загадка за нормални

преди 11 години

Ръцете ги виждам, а лицето? Държавна тайна ли е, що ли? Ами името, адреса, на който живее (е живял)? Ами може би скоро трябва да се гласува закон ЗЗД (закон за защита на държавата). От онова време. Ами, ако това е била твоята баба и ти не можеш да го понесеш като "добър" християнин? Затова ли крият публично данните за него.

43

за БПФ...

преди 11 години

....ти май ни имаш за балъци , ***....ха,ха,аххааааааааа..БЪЛГАРИНА , ТРЯБВА ДА СВИКНЕ ДА СЕ ОПРАВЯ САМ!Нема вече ,кой да го закриля , освобождава и... да му бърше ***!"Свободата Санчо , на върха на копието ,което носиш..!"/Сервантес/

42

До 47

преди 11 години

А защо въобще трябва да се разрешава на разни неграмотни *** да гласуват и с техния глас някой да ме управлява, а? За неграмотни, маргинали, осъдени за изнасилване, сутеньори, мутри, крадци, убийци - задължително да се отнеме правото за гласуване. Тогава никой няма да купува и ще има горе-долу нормални избори.

41

"ПРИОРИТЕТ"

преди 11 години

....."НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ" е :.....ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА СИ ЗАКУПИ ОРЪЖИЕ!ДОКАТО СТЕ ТАКИВА ОВЦЕ ---ВСЕКИ ***, НЕГОДНИК ,НАРКОМАН , ***-ПРОЛЕТАРИЙ ,И ЛУД, ЩЕ ВИ ГРАБИ НАСИЛВА И УБИВА!ОРЪЖИЕТО ТО ПРАВИ, СИЛЕН , СВОБОДЕН, НЕЗАВИСИМ И САМОУВЕРЕН..!ВЗЕМИ ПУШКАТА В РЪЦЕ И ЩЕ ВИДИШ , ЧЕ СИ ДРУГ ЧОВЕК!

40

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 11 години

Надо немедлено расстрелять!

39

БПФ

преди 11 години

47, а дали ВМРО или Атака купуват гнусотняшки гласове? Значи НЕ СА ВСИЧКИ !!!Смазването на *** чума и последователната политика на дехъхризация трябва да са основен национален приоритет !!!

38

БПФ

преди 11 години

- Спиране на всякакви помощи за *** *** - НЕЗАБАВНО: Българският народ не е длъжен да храни своите душмани;- Премахване на мораториумът върху смъртното наказание НЕЗАБАВНО: Българският народ иска публични екзекуции на изверги и убийци;- Сваляне от постовете им и съд за всички мангалозащитници във властта НЕЗАБАВНО;- Забрана за антибългърски организации като БХК - НЕЗАБАВНО, защото *** не могат да имат човешки права !!!Български Патриотически Фронт

37

Анонимен

преди 11 години

До teofil1964гГЕРБ Е ПОЛИТБЮРОВСКО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ--МУТРЕНСКА П АРТИЯ С МУТРЕНСКИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ!!!!

36

за 1000 лв

преди 11 години

за това значи онзи ден на тази улица имаше толкова много полиция...

35

ПРОСТО ЛУД

преди 11 години

До тони а ве просто некомпетентно парче - когато не си наясно защо се хващаш да коментираш ве *** смачкан. 1во улицата е в квартал Каргон , ако не ти е ясно ще ти поясня че населението е изцяло от бьлгари в МОЯ КВАРТАЛ .... и 2ро потресен сьм от това убиийство и то за 1000 лв - НА ТОВА МУ ВИКАМ УЖАС .....