259

анализатор

преди 11 години

Както казах за мен лошото е , че Дискавъри не клякак на Близу и вече обмислям да ходя към NET1 .

258

супер

преди 11 години

супер, ако може и нова и БНТ да спрат и без друго никой не ги гледа

257

Astarot

преди 11 години

@288Спорът може да е принципен, ама конкретиката е различна. Явно има доста голяма разлика, между продуктите на Дискавъри и на БТВ. И сигурно, ако NG и/или Дискавъри бяха били шута на Булсат, спорът щеше да е с друг тон. Но БТВ използват аргументи от типа "Как може ЕДИН канал (НВО) да струвал 3 лева, а всички техни канали по-малко от 2...". Може да дам 2 лева за литър лимонада, ама няма да дам 1 лев за 6 литра пикня, щото била повече, нали? :)Както и да е, БТВ вече клекнаха...

256

Анонимен

преди 11 години

Как да гледам прости канали като БТВ при положение че има страхотни като NG. Сега гледам за дивата Русия и трябва да съм абсолютно изтрещел да ми липсва учиндолския дръвник.

255

Анонимен

преди 11 години

Тези дни ми изтече договора за HBO и трябваше да го подновя ама сега вече не виждам смисъл след като мога да си го гледам безплатно. Благодаря на БТВ че ме улесниха толкова.

254

Сандо

преди 11 години

Истината е в HBO и NG !Всичко друго е *** !!!

253

анализатор

преди 11 години

До AstarotАми рядко гледам БТВ и то най-вече на HD , така че спора го водя принципно , въпреки че БТВ са комунистическа медия( справка как изгониха Иво Инджев) и давам право да си гледат интереса . Същия спор е на Близу с Дискавъри , най-гледания пакет , не щат да плащат , лъжат за бройката абонати и онези, прас ... Ама никой не плюе по Дискавъри всички плюят Близу, тук (БСК)обратното за същата ситуация .

252

фен

преди 11 години

До Astarot 276Е пОсмали малко , чак 1млн ?! А от всички абонати БСК колко са платили най-скъпия пакет с К/***+ ???

251

Анонимен

преди 11 години

БТВ спира сигнала за всички оператори . От това по-хубава новина няма. Аз лично ако имах власт да съм закрил БТВ на втория ден още.

250

Astarot

преди 11 години

@281Пич, ти кого видя да плаче? Или само си тролиш? Аз лично БТВ не съм гледал от елиминациите на ШЛ пролетта. Гледам си NG и Дискавъри, когато се сетя да пусна телевизора. Други хора си гледат музикалните телевизии. Трети си гледат Диемите и мачовете по тях и т.н.Сигурно има някъв процент, дето гледат БТВ, но едва ли ще се навият, абонаментът им да поскъпне двойно, заради 6-7 канала, пълни с рециклаж и турски сапунки.

249

фен

преди 11 години

До ПотребителДраги ми Смехурко , ние абонатите на другите оператори също плащаме и то не малко , така че не мисли ,че вие на Булсатя сте големите баровци !!!

248

Анонимен

преди 11 години

Ние се радваме бре човек :))) Просто го правим по явно хаха

247

Анонимен

преди 11 години

Планинските Градове и села са основно на булсат , вили краи планински и морски курорти също Бтв може да се хваща с обикновенна антена (но хората ще си монтират чак на пролет)Като ме изтърват като зрител за една седмица -точно по празниците и като си изградя навик да гледам конкуренцията после много трудно ще ме спечелят отново Малко ми прилича на автогол

246

анализатор

преди 11 години

Защо имам чувството , че абонатите на Булсат хем плюете БТВ като турска и прочее и искате изобщо да я няма , а в същото време ви яд , че са я спряли ? Щом е толкова гадна радвайте се , че вече я няма , бе , защо плачете ?!

245

Анонимен

преди 11 години

Това , че в момента имам НВО ми харесва много повече !Признавам си че от Бтв гледах Шоуто на Слави , но пък снощи гледах фима ''Сеиф '' 2012г премиера по НВОНова телевизия (основния конкурент ) си върви така , че маи БТВ този път са от губещата страна

244

!!!

преди 11 години

сложете новината на главната страница! Стига с тия орални ласки към определени хора.

243

.......... до 276

преди 11 години

Това е наистина много добро предложение да ги пуснат като отделен пакет. Тогава от БТВ ще разберат каква е жестоката истина.

242

Анонимен

преди 11 години

СТРАНА ЛОГИКА ОТ ТВ АМИ РЕКЛАМАТА НА КОГО ЩЕ Я ИЗЛЪЧВАТЕ НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА

241

Astarot

преди 11 години

@270Хич не са им малко абонатите. Наистина са около 1 милион, дори и да има толеранс на грешка до 10% и това не е никак малко.Ти сам казваш, че договорите им за 2013 не са сключени. Какво ще е търсенето за реклами, ако се знае, че потенциалните зрители са с 1 милион по-малко? И тук говорим за домакинства, а не за брой хора.И от къде на къде, една медийна група се е взела за толкова велика, че извива ръце? Нека пуснат каналите им в отделен пакет, да видим колко хора ще си платят за тях? :)

240

Анонимен

преди 11 години

Виждал съм добър сигнал и на половината канали сигнала е доста приличен да не кажа страхотен. Естествено има и канали с лошо качество не го отричам ( повечето български ). В общи линии мога да кажа че съм доволен. :)