82

Анонимен

преди 11 години

КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОО ЧАК МИ ДОМИЛЯВА ЗА "НАГЛИТЕ"

81

ник

преди 11 години

Този б:*** от 25лв за новите документи, вземаше по 5лв за превод!Негодниците,които печелят с мафиотски методи трябва да са на определени места,а не всеки ден да им гледаме мутрите от медийте!И да се направи конкурс не банкер, а айдук на годината!

80

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАко се сравняваме с Европа трябва да паднат и лихвите по депозитите не само по кредитите. Двете са взаимно свързани.

79

demos

преди 11 години

Лихвите падат "леко" надолу,заплатите падат много надолу,цените скачат леко нагоре.Леко,полека започвам да ставам разноглед от статистики,стъкмистики и умозаключения.Явно има още какво да се краде от народа и държавата.

78

Анонимен

преди 11 години

Икономиката на БГ няма да тръгне докато не озаптят банките да отпускат Европейски нисколихвени кредити.За ония олигарси да не мислим.Те си получиха милионите още преди хиперинфлацията.Имаше един депутат на който му отпуснали много голяма сума пари за сини сливи,от които да изварява ракия.Ракия казва,че не могъл да изкара,а кредита му мина в графа лош кредит-несъбираем.Бандитска държава,бандитски банки.Децата ми живеят по квартири и не се вижда изхода на тунела.

77

Фалко

преди 11 години

*** хаМПАРЦУК ХАЧАТУРЯН ХАМПАРЦЮМЯННА БЕСИЛОТО!!!

76

black

преди 11 години

Абе тоя всъщност откъде се появи. Откакто се подвизава на това място бая хора фалираха и народа обедня тотално. Няма да ми е жал ако го намерят като Бирата. Дай Боже!

75

бай Иван

преди 11 години

Другарю Хапарцомян,кажи нещо за лошите кредити на кредитните милионери,които върнаха жълти стотинки след хиперинфлацията.Чия беше режисурата някои другари по списък да откраднат милиони от спестяваснията на хората.Не,че не знаем режисьора БКП-БСП,но като топ банкер разкажи на хората.Имаш ли досие от ДС? Хайде признай си за кого работиш.

74

Анонимен

преди 11 години

банковите лихви спада устойчиво, банковите такси скачат нагоре устойчиво :)

73

Анонимен

преди 11 години

Няма как да спадат устойчиво заради високата инфлация. При инфлация от 5% за 2012 според НСИ лихвата по никои кредит никога няма да падне под тази граница, а лихвите по жилищните кредити са към 6% без таксите за облужване. Така, че не си мислете че някога ще видим лихви от по 2-3%, или че всички масово ще се хвърлят да си теглят парите за да ги "инвестират" в някои *** на г*за на София.

72

Анонимен

преди 11 години

То и спестяванията на хората спадат устойчиво, заради кредити. Една агенция за събиране на задължения вчера гледам дори и платена реклама по "Босфор ТВ" си пуснала, е така, да пожелае "весели празници" на хората. Няма да се учудя, ако започнат да ми излизат съобщения и на ТВ-то след време, че имам непокрито задължение. Само дърво за вас!

71

Самолета пада

преди 11 години

по план. Парашути обаче има само за такива мутри като тоя, дето се мисли за велик банкер и гушва по 50 бона месечно, а на края на годината бонус - милион

70

Анонимен

преди 11 години

Нали сам казваше преди да приемат поправката, че банките щели да излезнат с продукти, за да могат хората да не плащат и това бреме. Сега друг вятър го вее Хампарцумян!

69

От 69

преди 11 години

Благодаря за вица! И аз така се споразумях с банката - заеми не давам!Имам бедни роднини, с каквото мога помагам, но пари кеш - йок!

68

Интифа

преди 11 години

Спестявайте в Катарски банки кат бат.Бойко,там няма лихви по депозитите!Да му е честит първия милиард!

67

виц за 69

преди 11 години

Отива един човек при своя приятел месар и му иска малко пари назаем. Месарят му казва:- Ех братле, закъсня. Вчера да беше дошъл щях да ти дам, но днес вече не мога.- Защо?- Тази сутрин сключих двустранен договор с банката отсреща. Споразумяхме се те да не прадават месо на техните клиенти, а аз да не давам заеми на моите.

66

Анонимен

преди 11 години

Баси човека! Банките заробиха целия свят, ти за една клауза си се хванал! И да ти я махнат тази клауза, какво от това? На 40 годияна възраст купил къща за 150 000 евро и след 35 години ( забележи на 75 години дъртак) ще е платил за къщата (едва ли) 250 000 евро!!! Абе, хора, вие нормални ли сте???? Той 250 000 евро на заплати няма да събере, камо ли къща да си плаща и да живее с тези пари!!!

65

Deo

преди 11 години

У-У-У-У-У-У! Крадец! Обирджия!

64

do 68

преди 11 години

moje estestveno - naricha se pazarna ikonomika. Ako ima v Sofia kupuvachi na 50-60K EUR, znachi tezi panelki struvat tolkova. Ako kupuvachi niama, vse shte se nameri niakoi prodavach prodade po-eFtinko.Za Neapol vajat sushtite pravila.

63

бългака

преди 11 години

Този алчен лъжец много почна да се изявява - дните му са преброени