13

Анонимен

преди 11 години

Няма никаква завист умнико!И на малките деца е известно, че т.н. кобра набира основните си доходи от участие в организираната престъпност, по-точно пласиране на наркотици и анаболи.Самият той е ограничен и единствената причина да не живее в чужбина не е от някакви патриотични чуства, а страх от тяхната съдебна състема и невъзможност от адаптиране в обществото там. Нека да отиде в някой американски бар и да заповяда на управата да изключат музиката защото имал обаждане по мобилния телефон. Или да организира група за дистрибуция на наркотици в Германия.За какво да му завиждат хората - без наркотиците ще пропука всичките пари за няколко години както повечето профи боксьори.Или си мислиш, че му завиждаме за красивата и интелигента жена? Или за сладките и умни дечица?В нашата страна е на мода чалгата и простотията и за съжаление не се вижда изход.Да ви е честит и още 50 години си го избирайте за спортист на годината.

12

йордан

преди 11 години

Много завист, много злоба, ***.

11

бг

преди 11 години

Радвам се,че имаше място и за хората с големи сърца като отец Иван и тези,които скромно признаваха,че не се смятат за герои,а са помагали на хора в нужда.Тези хора оповестяваха победителя,но вярвам,че Бог е приготвил награда и за тях.Иначе наградените спортисти без съмнение освен талант са се трудели много,за да успеят!

10

Анонимен

преди 11 години

И защо Станка да е 1 или Йовчев? какво направиха те в сравнение с Кубрат? Не милички селяни, трябва да се примирите, че Софиянци винаги са 1!

9

бг

преди 11 години

Не казвам нищо за първото място-сигурно е заслужено,но за второто по-скоро мисех,че ще е за Станка Златева,може би са искали двамата братя да са един след друг

8

Анонимен

преди 11 години

neobux/?rh=53614D624C614B lesni pari ot internet

7

ПЕШО

преди 11 години

БРАВО ИЗБОРА Е ДОБЪР.

6

спИртист

преди 11 години

До ВъзмутенаЕ това да не ти е състезание по математика, че да се гледа интелект??? Кобрата е без конкуренция тази година, толкова силен боксьор никога не сме имали. Браво Кобра и още по-големи успехи през новата година. Дано се биеш в България, за да имаме удоволствието да те гледаме и подкрепяме :)

5

Balgarin

преди 11 години

Първото място заслужаваше Станка Златева,а не тея смешници!

4

Разгонена

преди 11 години

Искам да мириша мъжки нозе.

3

бг

преди 11 години

Не знам защо Тервл е на второ място,а не Станка Златева,която се върна от олимпиядата със сребро.Може би има причина,но той беше с бронз!

2

он

преди 11 години

да благодарим лично на премиера за колосалните спортни успехи през годината!

1

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЧЕСТИТО ПУЛЕВ....ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИЗКЪРТИШ НОСОВЕТЕ НА УВАЖАВАНИТЕ ОТ МЕН БРАТЯ КЛИЧКО....ЗА ДА ИМАМ ПОВОД ПАК ДА НАПИША...ЧЕСТИТО...