81

браво Минко

преди 11 години

Това е един истински българин!Поклон!

80

Учител

преди 11 години

Познавам лично професор Балкански! Той е ВЕЛИК българин! Срамувам се от повечето коментари тук! И той ще ги прочете, предполагам! Няколко коментатори градят представата за българина - ***, *** и неблагодарен! Затова затъваме! Не можем да се зарадваме на подадената ръка, не ценим доброто у хората. Ако имахме волята и устрема на професора - отдавна да сме изплували от нищетата и самосъжалението. Голи и неблагодарни сме! Жалко! Поклон, професор Балкански! Вие сте пример за много млади хора!

79

Анонимен

преди 11 години

Колко много е направил този човек за своето село и за България, но са единици тези, които са чували за това. Ако беше от стар софийски род и беше забил само едно колче на центъра на София, медиите щяха да ни проглушат ушите.

78

мелничар

преди 11 години

Българите сме велика нация! По времето на Крум за българите се е знаело, че са читав народ и кражби, лъжи, завист, подлост и лицемерие не са били познати! Цели племена и народи доброволно са се присъединявали към българите! Сега народа ни е също добър, но *** и *** се опитват да ерозират държавата, историята и нравите ни! Да ги поставим на мястото им!Долу предателите! Да живее България!

77

Жена ви

преди 11 години

И двамата, Гушко повече! В него!

76

Анонимен

преди 11 години

Не четете ли ? Не се върнал защото комунистите не са му дали да се върне, Осъдили са го на смърт затова че не е влезнал в казармата защото е бил в чужбина и е учил по своя воля. Комунистите са измъчвали родителите му защото сина им е емигрирал.Тук пишат деца които нямат представа Някога не беше както сега.

75

Анонимен

преди 11 години

Той не е единствения българин преуспял в чужбина. И днес има много българи, учени, професори, доктори намерили бъдеще, реализирали знанията си в чужбина за които България нищо не знае. Не всички са *** и не всички мият чинии, има хора с ум които успяват. минават през тежки времена но постигат целите си

74

бг

преди 11 години

Една приказка с хубав край.Да е жив и здрав този голям човек, който не е забравил, че е българин.

73

Анонимен

преди 11 години

Господина с големите букви, стига си нахалствал. Кой каквото могъл това дал, Вие не знаете да сте благодарни на малкото затова никога няма да имате голямото

72

Elle

преди 11 години

С това, което прочетох за този голям българин се почувствах и аз горда, че съм негова сънародничка.

71

Анонимен

преди 11 години

Ко стаа тука бе ? Коментаторите съвсем са изтрещели.

70

Анонимен

преди 11 години

Че не сме просяци,не сме.Ние сме горди българи дето се пишем нещо си по форумите и се възхищаваме на себе си,великите,които са постигнали всичко в живота си,само че никой не го е оценил,за разлика от ПРОФЕСОРА.Той,беглеца,го е постигнал където му е мястото и за негово щастие не е останал тук ,в Родината ,където е символа на злобата,тук където и на Рождество Христово могат да те плюят.Плюйте по българите от чужбина,но и не забравяйте ,че те са направили много повече за България с интелекта си.

69

Анонимен

преди 11 години

Още едно доказателство че комунизма осъкати интелигенцията, ума и елита на България. Затвори народа зад граници и мрежи точно като кучета. Не позволиха да погледнем истината около нас. проклети да са комунистите и тяхното семе

68

anonimen

преди 11 години

kakıv bılgarin moje da bıde tozzzz. şal da pomaga ako iska da pomaga da se vrışta vıv bılgariya. pomagal layna i otvraşteniya lıji kolkoto iskaş. bezdomnik lıjec .izmamnik na rodinata .lıjec izmamnik.

67

Анонимен

преди 11 години

Като народът ни е толкова ***, защо да идва да прави наука тук???? Много умно е постъпил и не се е върнал! На фона на всичките му постижения, които повечето от нас никога няма да постигнем в живота си простаците успяха да измъкнат гнусни доводи. Радвайте се бе хора че има такива българи! Затова сме на такъв хал България , плюем си по нашето!!!!!!

66

100 до 103

преди 11 години

Коледа е и вместо доброжелателство отново злоба.За каква Европа ми пишеш,шуте?Човека е решил с нещо да помогне,а среща стена от омраза.ББ си е прав.Не ми харесва,но това е положението.

65

Алов

преди 11 години

*** ! Само е някой маняк педофил и иска с подаръци да лъгне някое сакато детенце. Изверг!

64

L

преди 11 години

Познавам част от инициативите на М.Балкански.Мотивите са благородни,но представите му за нивото на науката и образованието в България са безнадеждно остарели-бих казал Донкихотовски.Съжалявам , но в Оряховица учениците са вече само роми-нищо лошо.Би следвало техните родители да се погрижат за тяхното облекло и хранене.Никое съвременно бългалско дете няма да облече тези дрехи втора употреба от франция.За последното-българското училище има много добре структурирана система за нравствено образован

63

Анонимен

преди 11 години

Четейки коментариите не се учудвам вече на думите за ,,матрала'' на ББ.Прав си е човека,че ,,матрала''мнооооооооооооооооого си е изпростял.На такъв ,,матрал'',такива лидери.

62

до 95

преди 11 години

Това са 4 думи!!!!!!!!