7

Анонимен

преди 11 години

ибати силния вятар голяма буря

6

bolka

преди 11 години

Важното е, че се отчита още от лятото, че сме готови за зимата и някои фирмички си прибират парички за уж почистване, когато завали сняг.Смях - днес 6 ***, оборудвани с метли и въпреки силния вятър, дъжда и впоследствие снега бяха по улиците, за да метат - питам се какво и защо точно днес?

5

до Бургас

преди 11 години

Въъъъъй,аре ве,верно ли ве батка?*** тъй то,добре си е Бургас,нали е столица на Сомалия,или на Филипините ли беше...топло е там,пък аз в София на сауна ходя.....

4

Анонимен

преди 11 години

Цели 2 машини обработват пътищата. Супер! Това е с 2 машини повече отпреди.

3

няма значение

преди 11 години

АЕ ЕЙ! По ул. Козлодуй не минават тролейбуси! Падна дървото, но контактна мрежа няма, нито пък го махат въпреки, че е точно пред управлението на гражданска защита!

2

минаващ

преди 11 години

Те дърветата падат най-вече от хорската простотия. Я се огледайте в центъра и ще видите на колко много дървета пред магазини и офиси са им цементирани или с плочки основата на дънера. Като се сложи и Варна Газ, които при прокарване на тръбите за газ рязаха корени:откъде да поемат влага дърветата? Исъхват и после падат. Да не говорим за Морската Градина, където при хубаво време едни *** само режат здрави дървета ( сухите не ги виждат ), нищи ново не засаждат....работата е ясна.

1

от Бургас

преди 11 години

А тук ние си джиткаме на плажа!!!