151

Ицо

преди 11 години

До Ани Ани, мисля че въобще не си наясно с работното време на учителите. Часовете с децата всъщност са най-приятната работа. Дори и не подозираш колко друга работа има в едно училище, колко бумащина, а да не говорим за подготовката на уроците и проверката на самостоятелни работи вкъщи. Не на последно място ще оставя и разговорите с родители в извън работно време, особено когато някоя вманиячена майка те държи половин час на телефона, за да изтъква особения интелект на детето си.

150

?

преди 11 години

поредната излагация и несправяне с нещата. естествено, че ще я уволнят след като са викнали директорката. трябвало е да викнат охраната на училището, нали охраната е за това? тя не е за украса. ако бяха викнали охраната първо, щяха да я накажат или отстранят с отпуск за известно време. ама така става като няма кой да мисли

149

Анонимен

преди 11 години

В нормалните държави на такива хора се помага. Ама не с полиция. Всъщност за какво се харчат парите от акциза на алкохола? Не че питам. Знам много добре.

148

ivan.verona.italia

преди 11 години

PREMIER -- POJARNIKAR PREMIER -- MAFIOT DARJAVA -- LUDNITSA DARJAVA -- KO6MAR NAROD -- PROST NAROD -- ZASPAL NAROD -- RObSKI NAROD -- OV4E STADO

147

БЕЗ ИМЕ

преди 11 години

няма "самотна майка на 3 деца"!!!!!

146

онбашията

преди 11 години

хехе, каква драма за либерастите, какво да правим сега? от една страна тя уврежда дечицата в училище, от друга трябва да храни три дечица в къщи, и е отчаяна! каква драма! защо да гледам сапунки, като реалния живот ги бие отвсякъде? :)

145

АЛАБАЛА

преди 11 години

НАШАТА ПРЕСА И МЕДИИТЕ СА ТОЛКОВА ГУРЛИВИ И ИЗВРАТЕНИ,ЧЕ НЯМАТ СРАВНЕНИЕ С НИКОЙ ДРУГ.......

144

Диана

преди 11 години

То е ясно, че директорката действа умишлено в цялата ситуация. Ако г-жа Иванова е имала поне един свестен колега е нямало да се стигне до тази ситуация - щяха да я спрат още в учителската стая преди часа, а не да я пуснат да влезе пияна в час и да й викнат после полиция да я прибира показно.... много грозна картинка, после ще искате уважение към учителите. То няма колектив там, ние се надяваме децата да се учат от тях.... Дано някой читав директор на частно училище й помогне.

143

Спасова

преди 11 години

Не мога да НЕ защитя тази дама, какво е направила толкова, нима на колегите или на директорката ни им се е случвало, просто времето и мястото е било друго. Ние българите с всички хубави качества имаме едно лошо, да се кефим /извинявам се за жаргона/ отстрани когато някой е обаркал конците, нали аз съм добре защо да се застъпвам за другите. Когато започнем да се уважаваме взаимно и да заставаме зад другите но не анонимно, а пряко тогава може би ще се почувстваме добре. Жалко за колектива.

142

Kreti

преди 11 години

Българи честита демокрация и евроатлантически ценности смърт за БСП,ДПС,СДС,ОДС, ГРОБ. Колко осъдени политици за злоупотреби има в България за последните 23 години. Колкто до журналистите пишат пълни глупости , преди 10 години гърците бяха инсценирали самообесването на български работник в Гърция и нашите журналисти писаха че се самоубил наистина заради семейни проблеми което не бе вярно, защото го познавахме.90% от ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ***

141

анонимен

преди 11 години

е тая директорка е за бастисването бива, бива простотия, ама чак пък толкова. я и направете една финансова ревизия или одит, както сега му се вика, да видите какво ще излезе ! да не се окаже, че друг е престъпника в това училища.

140

Юсую

преди 11 години

Първо медиите, в неистовото си желание да правят новини от всичо я показаха от най-лошата и страна,без да ги интересува какво ще и причинят. Уволниха я без и да помислят как ще живее и гледа децата си и сега след като посяга на живота си се сетиха ,че трябва да и се помогне. Защо не проучиха причините за случилото се...Лоши хора сме.Зли и безчовечни.

139

Прасето Гошо

преди 11 години

Защитих я в началото , казах че всеки греши и всеки има право на покаяние и прошка. Видях я при Кеворкян, и нещо инстинктивно не ми допадна . Поведението и не беше на покаял се човек. Оказа се, че не съм се излъгал. Кой е виновен . Всички ние цялото общество. Отговорността за постъпките ни обаче е само наша. За съжаление 3 хубави български деца остават сираци в пряк или преносен смисъл което е почти едно и също в дадния случай. Кой да помогме също не зная. Всички са болни цялото обществое еболно

138

бати коко

преди 11 години

понеже тя била безотговорна, къде е отговорния баща на тия деца ? крие се като мишка, нали ? я да видим какво е плащал на неговите деца ? май нищо .. щото то да приказваш колко е гадна майка им е лесно, но да дадеш пари на собствените си деца е трудно.колегите и си направиха реклама на неин гръб, виж ги ти колко са отговорни и как не пият , обаче си затварят очите за дилърите по дворовете на училищата, щото ги е страх ! А колко ученици пушат пред очите им в междучасията ?

137

Мимоза

преди 11 години

За мен, по-виновни в тази неприятна ситуация, са колегите на тази учителка и медиите! От мухата се направи СЛОН! Кръвожадни "колеги" и "медии"!!! Никой на никого не си и помисля да помогне, само зрелища...Да, няма право да пие по време на работа, но някой изобщо направили си труда, да попита защо го прави? Това ли е най-голямата престъпница в образованието и в държавата? Какво направи директора на училището по случая?! Ще се затрием като нация от злоба, непукизъм и тотална липса на човещина!

136

Анонимен

преди 11 години

Nai goliama vina ima DIREKTORKATA,kak nerazbra do sega 4e tazi jena ima problemi i da i se pomogne . Nai lesno e da se samoiztakne ,4e e povikala policia i sega kakvo da si xodi direktorkata

135

Анонимен

преди 11 години

А сега е редно да уволнят тази директорка , цялата вина е в нея.Могла е да поговори, да я смъмри на 4 очи , но да извика полиция за такова нещо е прекалено.Тази директорка е поставена не само да защитава интересите на институцията , но и да се интересува от проблемите на подчинените си .......

134

кукуф

преди 11 години

Не оневинявам учителката,ама тъпата директорка е за трепане.Който и колега да беше отъшъл,байчото от охраната да беше извикала да я прегърне по -настойчиво и да я изведе от стаята -случаят щеше да бъде приключен.Ама не-ще вика полиция-самозабравил се дерибей,директор на ОУ!Тук става въпрос за междуличностни отношения и за ръководител,на когото не му пука за подчинените.Ако нарушението е първо,никога не бих работил за този работодател,защото явно се отнася с персонала като с крепостни.

133

До приятелите и

преди 11 години

Моля, Ви , открийте банкови сметки и дайте номерата им. Ще помогнем. Ние все пак сме българи мааму стара.

132

каналин

преди 11 години

Станали сме зли ... такова публично ритане на човек в слаба позиция, с проблеми, не може да се види в много държави. Нейните колеги не са хора - направиха си PR на неин гръб вместо да и окажат помощ и да се опитат да решат проблемите без много шум. Напомня ми и за случая с Васа Ганчева. Жестоки сме към слабите.