24

Чиновник

преди 11 години

300 фирми за търговия с метали са прекалено много за малка страна като България. Достатъчни са не повече от 15 фирми.

23

ББ

преди 11 години

Това е, защото преборихме монополите!

22

-10

преди 11 години

Според мен в страната трябва да има 5 пункта за икупуване на скрап, в които да има постоянно присъствие на данъчните, полицията и НСБОП...Голяма работа, че 300 "фирми" на тарикати и *** ще изченат----О, разбира се! Трябва да има и една верига бензиностанции, една верига хранителни магазини, една верига магазини домашни потреби, и разбира се, една ПАРТИЯ - ГЕРБ!

21

-10

преди 11 години

До защитниците на малкия и среден бизнес: Да си продадат S-class-ите и джиповете и ще имат пари за банкови гаранции. Всеки втори *** реве, че държавата му убивала семейния бизнес, а се вози на автомобил за 100 и повече хиляди.-----------Кратуно, точно с този закон ще останат онези дето се возят на лимузините. Ама как гербаджийското ти дупе ще се сети за това!!!

20

-10

преди 11 години

До защитниците на малкия и среден бизнес: Да си продадат S-class-ите и джиповете и ще имат пари за банкови гаранции. Всеки втори *** реве, че държавата му убивала семейния бизнес, а се вози на автомобил за 100 и повече хиляди.------Ето затова монополите вингаи ще властват в България. Заради малките и дребни душици като горекоментиращият. Живеещ на принципа - не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле!!!

19

-10

преди 11 години

До защитниците на малкия и среден бизнес: Да си продадат S-class-ите и джиповете и ще имат пари за банкови гаранции. Всеки втори *** реве, че държавата му убивала семейния бизнес, а се вози на автомобил за 100 и повече хиляди.------Аз се возя на голф, но това не пречи на държавата да ми налага все нови и нови изисквания, уж да защити клиентите ми. А не се сеща да попита самите ми клиенти доволни ли са от мен!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** какво се прави на интересен...И без това досега тия пунктове бяха местата, където се пласираха всички крадени метали, а този господин къде беше да изрази позиция, или да предприеме мерки. Според мен в страната трябва да има 5 пункта за икупуване на скрап, в които да има постоянно присъствие на данъчните, полицията и НСБОП...Голяма работа, че 300 "фирми" на тарикати и *** ще изченат!

17

A4o

преди 11 години

Това е по програма развитие на малкия и среден бизнес! :D

16

Skeptika

преди 11 години

Това е опит за създаване на монопол! Що не сложат и 1 милион лева банкова гаранция за продавача на пуканки и за цветаря и на баничаря? Намаляването на броя на играчите на един пазар създава предпоставки за безконтролно диктуване цените и мачкане от позицията на силата. Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА В БЪЛГАРИЯ!

15

men

преди 11 години

Очевадно е че само се лансират моноплоите и с тази стъпка дали ще се увеличат работни места при закриване на 300 фирми...това е = на осигуровки, данъци и т.н. куп пари които не влизат в държавата и после разправят че били мислели за народа а той е лишен от най-важното му конституционно право - правото на труд това не е държава ....

14

коко

преди 11 години

всички да отпаднат.хорицата носят по някое желязо за жълти стотинки а ония ги лъжат в кантара..затваряйте ги

13

Анонимен

преди 11 години

Бил преборил монополите!!!!! Хаха

12

Анонимен

преди 11 години

Разбира се ще останат фирмите на "нашите момчета" !

11

пипс

преди 11 години

До възмутенто пък да събираш *** и най-вече да си комбина с крадци на такива е голям бизнес. целият този бизнес трябва да се забрани, имаш *** - изхвърляш го във фабриката за преработка на отпадъци..

10

Анонимен

преди 11 години

Българското законодателство е по ВРЕДНО от цигарите и от циянкалия даже !!

9

Анонимен

преди 11 години

Големите си платиха където трябва........

8

иво

преди 11 години

тоя бойко взе да става като костов

7

Анонимен

преди 11 години

Наглите са в правителството на гЕРБ и в цялата им миризлива партия Сигнализирахте за неуместен коментар

6

Анонимен

преди 11 години

тъй де, да осигурят спокойно пазара на 1-2 техни си, другите - зад борда, щото няма време вече

5

Анонимен

преди 11 години

защита на монополизма