177

Анонимен

преди 11 години

Меглена Кунева-пръмова е новата Македония кухи претенции, кражба на история и самоличност, мания за величие и липса на самокритичност.

176

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТАЯ НЕ БЕШЕ ЛИ КАКА МУ НА БАЦЕ...?

175

Анонимен

преди 11 години

ЯВНО Е,ЧЕ ЧЕРВЕНАТА Х У Н Т А на ЦК на БКП,ДС - ОТНОВО СЕ КАНИ ДА ЯХНЕ БЪЛГАРИЯ! УМРЕТЕ ***!

174

анонимен

преди 11 години

Тези всички са по лоши и от комунистите.Щото тя е била комунистка ,а Бойко демократ ли?Той не беше ли с книжка от БКП и работеш в ДС.Че то , хвани единият и удари другият.

173

Анонимен

преди 11 години

217За такива прости селски рогачи като теб всичко е нищоказване освен едносричковото мучене на банкянския дебелосерко.*** като теб шунка не яде.Тя си иска помия.

172

герберчета

преди 11 години

Че пич, как така ОТКРАДНАТИ.Ти май имаш в предвид тригодишната история на ГЕРБ ли?Май си се родил и останал на тези годинки.Както и 90% от тъпите ви коментарии.Що не ходиш да сучиш при майка си , бе ***?

171

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ХУИНЕВА СЕ НЕ НАИГРА...ПАЛАВА БАБА...ч

170

Анонимен

преди 11 години

213Боклук,пожелавам ти да Оправя Тиквата докато си жив!Ако беше преди 25 години когато границите бяха затворени щях да ти избия зъбите но сега просто заминавам и оставям такива *** като теб да се давят в *** си.В Булгаристанпоне 20 години няма да видите бял ден.И това "оптимистичният" сценарий.ДГД балък!

169

Анонимен

преди 11 години

От всички Кунева/дс и гоце/дс са най- умели в изкуството на клишираното нищоказване.

168

Анонимен

преди 11 години

Нито има идеи СНАХАТА на ЦК на БКП,само лъжи слушам от нея, а и хората й са крадени, т.е. са предатели... Та тя няма и платформа, дясна ли е, лява ли е, център ли е! За какво говорим вообще! Снахата е спонсорирана от бандитите на България и Русия!

167

Анонимен

преди 11 години

209Определено не знаеш какво е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!Това нещо не става за селяци като теб и останалите 90% от бугарите!

166

Анонимен

преди 11 години

Другарката Пръмово-кунева е гоце...в женски дрехи! Колкото говорят - толкова НИЩО не казват ...Те говорят предимно за "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" на народа.Такава им е школата от 100-летницата бкп(бсп)дс...))

165

Анонимен

преди 11 години

Истината е че, правителството разбута далаверите на докторите,които източват касата и те се разбунтуваха.

164

Нели

преди 11 години

хора разберете пак се редят за пореден път хора от службите без значение Герб ли е СДС ли ДПС ли е други знайни и незнайни тук трябва пряка демокрация хората сами да си предлагат хора и сами да ги избират другото е манипулация на населението

163

Анонимен

преди 11 години

аз ще правя партия България на селяните ха да видим как ще ходите по селата да купувате ***

162

Граждански протест

преди 11 години

Страната е във Фалит Отново!Представителните политици си играят с Нас, защото Гражданите, просто, Нямат Постоянна Власт.Затова Вземете Всички Вие-Вашата Съдба в Своята Ръка! Пряка Демокрация е Решението за Това.Тогава и само тогава - политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите!Референдум за представителна или пряка Демокрация -това е изходът за ДЕМОКРАЦИЯ.Кой Тип Демокрация ще има утре и у Нас? Референдум със Своят Глас, ще Реши Това за Нас!Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици".Във Властта и по Конституция на РБългария, е Гражданите да Наложат Пряка Демокрация.Когато стане това - то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши, и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина, това ще е Истината!

161

анонимен

преди 11 години

Тази госпожа не я харесвам,тя закри блоковете на АЕЦ-КОЗЛОДУЙ в Брюксел,без основание.По-добре е да си седи в къщи.От нея политик не става,много лъже.

160

вила

преди 11 години

А ТАКА, ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРИ, ИДВА ВИ КРАЯ! ПЛЮЕТЕ ИЛИ НЕ, ВСЕ ЕДНО, СВЪРШИ СЕ ВАШАТА..!! +БРАВО НА РОСИ4-ОТ КМЕНТАРИТЕ ПО-ДОЛУ! НАРОДА РАЗБРА НА КОЙ ДА ВЯРВА- И ТОВА Е КУНЕВА!! ТИКВИ, ЛАКЕИ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ГЕРБ, ВЕ4Е СА ИСТОРИЯ-ДА 4АКАТ СЪД!!

159

анонимен

преди 11 години

От одавна не съм се кефил така , че Кунева прави за смях и Борисов и цялото "ръководства" на ГЕРБ.До кага така , бр дреугари????

158

Анонимен

преди 11 години

Сърфисти! Не са с лекарите, а са за властта.