129

Анонимен

преди 11 години

171 караш ме да се смея ,а към нас не е било имперско ,а какво като към малко дете ли , стига моля ти се чисто и просто си сляп опитвам се да те накарам да прогледнеш но явно не успявам.

128

за 168

преди 11 години

168,разделянето на хората на малки враждуващи групи е новата тактика,теб разбира се не те е грижа за хората,та какво стана с анализа ти най-голямата заплаха-ционисткия режим?

127

Анонимен

преди 11 години

157 Косово няма нищо общо с американските интереси========Нещастията на който и да е народ имат общо с американските интереси!

126

Анонимен

преди 11 години

167 не сме бананова Република , отиди в някоя бананавя Република и ще видиш колко голяма е разклоката , онзи ден Иван Костов го каза мнго хубаво не всичките 23 години бяха безпътни и погрешни имаше години на разцвет и подем , а за останалото казвам аз сте си виновно вие , никой не е пускал бюлетините вместо вас било то за ЖОрж или за Царя или за пъдаря .

125

Анонимен

преди 11 години

162 защото поляците разсъждават като мен ,а защо разсъждават така сигурно си знаят или те не са славяни , интересно защо когато говорите за славяни винаги говорите за руснаци или най-много сърби ,а къде остават хървати , словенци чехи , словаци , поляци , защшо не и украинци и беларуси , последните тепърва щесе освобождават от руското влияние , те са най-закрепостени.

124

за 58

преди 11 години

58,направи анализ на ционисткия режим първо.

123

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ГАДНАТА РАШКЯ...ПО СЪШТИЯ НАЧИН ПРЕДАДЕ ИУГОСЛАВИЯ...!

122

Анонимен

преди 11 години

157 Косово няма нищо общос американските интереси освен че те защитаваха един незаслужено подложен на геноцид народ , за косово са си виновни сръбските комунисти ,а и сържбите въобще защото от 2 века те се изтеглят постепенно от там , първо защото Косово до Балканската война беше в рамките на Турция , тосет само по малко от 90 години е било в рамките на сръбска държава ,а преди турците по скоро ние бихме могли да имаме претенции за Косово , както и да е тос имаше автономия дадена му от Тито , но

121

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, няма нищо по-демократично от това да ядеш американски бахур!

120

истинския проблем

преди 11 години

Асад трябваше да направи промени и ги направи,Сирия има нова конституционни промени,това беше първопричината за първоначалните протести.Сирия ли е проблема в района или ционисткия режим,който има достатъчно ядрено оръжие да подпали света?Индия също,там също трябва да направи инспекция на какво имат,който крие ядрено оръжие е потенциална заплаха за мира.Ето Иран нямат такова и са член на атомните организации,значи за другите трябва десеторни санкции и заклеймяване.

119

158,

преди 11 години

Аа, те пък Ирак и Либия като се отърваха от тоталитарно управление, затуй сега хрускат на американеца бахура!

118

Анонимен

преди 11 години

Гадни са всички властимащи!

117

Анонимен

преди 11 години

156 А ти какво демократично виждаш в 40-годишното тоталитарно управление на една партия БААС или по тчоно едноличното управление на една фамилия АСАД , хората в Сирия се отървават от техния Тодор Живков , ние за щастие живееме в Европа / макар че видяхме какво стана в бишва Югославия / а в арабски свят и с арабския социализъм раздялата става по този начин справка Ирак и Либия , вижв Египет въпреки че имаше и там диктатиура но нямаше социализъм нещата минаха по малко по друг начин.

116

нов световен ред

преди 11 години

"Ами да сдаде властта Асад,много лесно"казва един форумец....................................................................................................Ето това отразява новите методи на новия световен ред.Те не са и толкова нови,промяна в тактиката,днес известна като борба за демокрация,което не е за демокрация разбира се.Лидерите на С.Арабия(не народа им)са едни от водещите напр.в тази"борба за демокрация"-домашен стил?Но разбира се само ционистката държава печели от разпадане на Сирия.

115

Анонимен

преди 11 години

154 гадно или не така се прави Империя от тук от там и ако беше успял , днес изобщо нямаше и да си помислиме че имаме нещо ощо с Аспарух или историците щяхя вадят по някой друг документ и да спорят. Аз продължавам да твърдя че най-голямата опсност за българската идентичност представлява Русия чисто и просто защото са близки по език и религия ,а са мнго големи и ще ни задушат това е.

114

Анонимен

преди 11 години

151 ми да сдаде властата тогава Асад мнофго е лесно

113

Анонимен

преди 11 години

149 разбирам , много добре разбирам , питай ги Чеченци какво разбират от руския манталитет , българския народ се е уповавал най-много на дядо Иван поради простата причина че в своето разширение Русия и по късно Риуската Империя воюват най-често с Османската Империя , този български народ нищо не е знаел за княз Светослав и унищожената от него ПЪрва Българска Държава със столица Преслав.

112

има още

преди 11 години

Също е заявил"Боевете ще станат даже по-интензивни и Сирия ще загуби десетки или стотици хиляди цивилно население.Ако такава цена за премахването на президент е приемлива за вас,ние я считаме за абсолютно неприемлива."Днес до Дамаск терористите са убили с бомба в кола 16 души,вкл.жени и деца и поне 25 ранени.Статистика...

111

Анонимен

преди 11 години

148 и какво от това , след като и германци и унгарци и чехи и поляци си отдъхнаха с пблкчение че се отървават от русукия золдат, германците чак им построиха и жилища в Русия само и само да им се разкарат от хубавата държава, мизерници.

110

до апис

преди 11 години

преди 1989 ,СССР има най-големия ядрен арсенал в света 45 000 ядрени бойни глави.А за конвенционален конфликт,няма смисъл да говорим и да изброяваме цифрите,на бронираната техника.Армията на СССР,е най-голямата войскова групировка в Европа 5.3 милиона,повече от армиите на нато взети заедно