113

ВМЗ-Сопот до 128

преди 11 години

Ако трябва, ще шия и шалвари, стига само да има заплата и да си храня семейството.

112

Анонимен

преди 11 години

ако имаше ръст със земеделие и туризъм (садене на тикви) то Африка и гърците щяха да са измежду най-богатите държави. до пича с униформите - ако шиеш униформи за най-голямата армия е в пъти по-доходоносно и сигурно от колкото да гледаш тикви ;-) дано ти стига акъла да го проумееш.

111

Анонимен

преди 11 години

До ВМЗ-Сопот ... ПО-ДОБРЕ , ОТКОЛКОТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА СТАНИШЕВ И ДА ШИЯТ РУСКИ УНИФОРМИ ...

110

ВМЗ-Сопот

преди 11 години

ВМЗ-Сопот ще гласува за ГЕРБ и ще сади тикви!

109

Анонимен

преди 11 години

то ГЕРБ ще спечели, но няма да му стигнат депутати да управлява, тогава ще е истинската веселба. Баце и колиция - не става. => с мнозинство в опозиция. Има и вариянт той пак да е м.председател, само че ще го командва друг, ама той си е свикнал, нали трябва да има друг виновен :-)

108

Анна-Мария Б.

преди 11 години

Дали ще свърши менопаузата на Тиквата?

107

2014 г.

преди 11 години

Имало едно време една държава... Тя се казвала България...

106

политолог

преди 11 години

Няма никакъв начин да накараш разумен Българин да гласува за тройната мафия БСП-ДПС-ДС-Кунева -Пръмова. Просто забравете , че ще се върнете на власт. Можеше да имате малко по добър резултат от 10 % , ако си бяхте избрали не Станишко , а някой свестен човек, който не е бил във власта. Същото го чака и Доган. А за недуразумението Кунева-Пръмова не ми се говори-отврат.

105

До 120

преди 11 години

И като спечели ГЕРБ, кого ще управлява, бе, мамут?Баси тъпия електорат, заслужава си Тиквата...

104

Яко

преди 11 години

И като престанете да се дърляте, може би ще ви стане ясно кой ни държи кранчето...И тогава ще се надпреварвате не само хоро да играете, а и казачок да потропвате...А сега продължавайте да възхвалявате хамстери, тикви и др. представители на флората и фауната...

103

Анонимен

преди 11 години

Ясно! Пак ще фалшифицираме изборите! Тежко ти и горко народе...

102

Анонимен

преди 11 години

Комисия с президенти и секретарки от ГЕРБ, СДС, ДСБ и РЗС много лесно ще подмени бюлетините и ГЕРБ ще спечелят или поделят гласовете, защото четирите партии са в тайна коалиция и това се вижда 4 години в парламента и при избора на съдиите като последен пример.

101

ГЕРБер

преди 11 години

По-добре е България да изчезне, но ГЕРБ да остане на власт!!!

100

до всички гербери

преди 11 години

като видите на къде духа вятъра пак ще станете от БСП . НЕГРАМОТНИ И ПРОСТИ СТЕ ВИЕ МИЛИ ГЕРБЕРСКИ ***

99

муткуров

преди 11 години

на *** им се иска пак да са в ...кюпа... а на дпс... порции да раздава... да.. ама не.... ще го пушат май дълго там... в ъгъла... и на колене

98

БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ !

преди 11 години

ПАРТИЯ = МАФИЯ, ЗАПОМНЕТЕ ТОВА И ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ, ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ПРЕД ВАС !СМАЯНА НА ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С МАЖОРИТАРНА ТАКАВА, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД !!!!

97

до Брюксел!

преди 11 години

На миналите избори депутати от герб разнасяха чували с бюлетини и.... нищо.

96

Анонимен

преди 11 години

на ГРОБАДЖИИТЕ трябва просто да се ПОКАЖЕ ИСТИНСКОТО ИМ ЛИЦЕ на ЦЕЛИЯ СВЯТ, като ПРАВЯТ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ със снимков и видео материал . Този материал трябва да бъде ПУСНАТ НАВСЯКЪДЕ : ИНТЕРНЕТ, РАДИА ,ТЕЛЕВИЗИИ за ЕФЕКТИВНОСТ да са ЕВРОПЕЙСКИ, АЗИАТСКИ и др. ВЪНШНИ МЕДИИ . И НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ БУНТУВА а не да стои. Тея с добро няма да се махнат .........

95

Иван

преди 11 години

106:В предложението не пише само за изборите през 2013 така че не се знае кой кога ще е опозиция - т.е. закона е за всички.Ако бяха БСП на власт дали щяха да склонят на такива желания.Едва ли.А страхът че няма да има с какво да оправдаят лоши резултати на изборите е огромен.Защо не говорят как спечелиха депутатските си места през 2005 г - нима нямаше фалшификации? а на местните избори 2011 - кварталните кафенета направиха страхотни обороти от почерпки.Пенсионерите и по чужбина се разходиха.

94

Котнра-анкета

преди 11 години

Авторът на анкетата /100! е:а/ *** +б/ НОРМАЛЕН -