135

ужас

преди 11 години

Eдва дочетох края на отговорите и главата ме заболя. Представям си ако беше клип и с техния тон на австралопитек... вероятно лексотан ще ми трябва. Това е крайно ненормално, че са си съсипали живота са го съсипали, но защо се появиха пак, съвсем да ни убедят как категорично отказват да понаучат нещо, да се образоват. Майка им го каза и те казаха пак нещо "мъдро" от рода на ... "като си умен не си известен..." Не ми е жал за тях, жал ми е за себе си, че се налага да ги търпя в 8часа в нац ефир !

134

Millen

преди 11 години

Какво сте гракнали толкова срещу тези момичета. Те не са виновни, че са се родили с по-малко гънки в мозъка. Все пак не са убили човек, нито пък са крали. Единствената им вина е, че са се съгласили да участват в биг брадър, който им унищожи живота. Всеки има и лоши и добри черти, но в това реалити се показаха само лошите им черти. Съжалявам ги, защото винаги трябва да се защитават от тази злоба , с която ще се срещат всеки ден.

133

123

преди 11 години

Абе тия са толкова кухи, че ми се повдига. Ако съберем акъла им накуп няма да стигне и за едно канарче.

132

Анонимен

преди 11 години

Ама вие сами си го казахте бе,*** с ***.

131

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми хареса съвета на Кънчев: "Момичета, моят съвет е да не бъдете толкова мнителни. И второ и да не бъдете наивни" А сега де

130

Анонимен

преди 11 години

Кратко и ясно "Хвани едната - прасни другата....ритни третата!"

129

Анонимен

преди 11 години

"Вяра: Въпросът беше: Кой е Левски?. Ако беше зададен правилно: "Кой е Васил Левски?", това вече е различно. Полудявам! Как може да ни кажат, че не знаем кой е Левски. Ние знаем историята си."Култово! По-голяма глупост не бях чел скоро :)

128

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че Масур го е страх от близнаци. Обединението прави силата, хайде обединете се с някого вие да видим как ще стане. Ако се обедините с мама и тати, все пак естествено има йерархия - не върви; ако се обедините със сестра, брат - винаги се появява ревност.

127

анонимен

преди 11 години

Аз пък смятам ,че са големи сладурани.

126

Дарина

преди 11 години

***,грозни,кухи ку***ви!

125

р

преди 11 години

Лелеее, колко са грозни и ***. И на трите по ще им подхожда да яхнат по някоя метла.Същински Баби Яги.

124

елита

преди 11 години

противни,нагли,пискливи,без мозъчна дейност,но за сметка на това се смятат за "талантлини и чаровни".Едната декларира,че не може да запомни дори едно име на съквартирант,а трите не знаят кой е Левски.Не ви ли напоня за друга персона черната Златка,завършила дори и някакво висше /съветвам МО да вземе лиценза на този ВУЗ/но нямаща еляементарна представа за столици,държави и градове.Това ли е елита,това ли ви са вип персоните.Не маскарете България!

123

Анонимен

преди 11 години

Преди да видя тези тризначки, които са като Триглавата ламя, не съм предполагал, че има толкова противни хора на света, при това на трета степен. Те убиха всичко човешко в мен. Не разбирам как може такива *** същества да бъдат показвани, натрапвани и при това вниманието към тях да се продължава и продължава. Те са за зоопарка, нещо средно между ***, креслива сврака и човек или за цирка, където да ги показват наред с Брадатата жена, Мъжът - циклоп и др. под.

122

Анонимен

преди 11 години

Лошото е, че все някога тези недоразумения на природата ще се мултиплицират (поне 2-3 пъти както майка им показала), вероятно с някакви себеподобни. Ето така простотията се увеличава с аритметична прогресия.

121

Анонимен

преди 11 години

Както казваше един бивш колега: "тая ако ми е дома, ще я пребия с лопатата" ....

120

Анонимен

преди 11 години

Е, как може да полудее човек, който си е луд по рождение? Тези трите клявки са уникално ограничени - емоционално и умствено, но самочувствието им е космическо!

119

Анонимен

преди 11 години

Тези прости същества, когато и да ги убиеш все ще е късно!!!

118

I.Milanov

преди 11 години

На тези трите им пожелавам да се омъжат в Перник. Сигурен съм, че ако в къщите им сложат по няколко камери, на мига ще свалят от ефир кеч-а и ще го заместят с кадри от там .... :) ;)

117

анонимен

преди 11 години

Леле мале нема такова чудо.Едва ли има човек който може да опише тая идиотщина.

116

Анонимен

преди 11 години

изобщо не трябва да ги показват на екран. Срам и позор за нацията.