280

ДО 315

преди 11 години

МОМЧЕ , ОДИ ДА СИ ЛЯГАШ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ЧЕ ИЗГЛЕЖДАШ МЕКО КАЗАНО СМЕШЕН. ДА НЕ СИ ПУШИЛ СМЕШНИ ЦИГАРИ С ЛЕКА ДРОГА

279

я па я

преди 11 години

Абе, смешници... Да, за вас пиша, "непушачи" смотани!!! Как ще обясните на хората, че в САЩ вече е разрешена официално употребата на ЛЕКАТА ДРОГА - МАРИХУАНА да се пуши и да се отглежда у дома????? Нали сега си го мерим по Хамериканците? Значи, Тиквата отново прави всичко възможно да прокара път за узаконяването на ДРОГАТА у нас, а вие си говорете за "здравето" си и за вмирисаните си дрехи колкото си щете!!! Повдига ми се от вас - хората без грам разум, които не се питат защо са тия забрани тук

278

istina

преди 11 години

PY6ILA SAM CIGARI 27 GOD.PREDI 2 GOD RE6IH I SPRQH DA PY6A .I SEGA OSAZNAVAM KAKVO SAM PRI4INILA PARVO NA SEBE SI I SLED TOVA NA DECATA SI I NE NA POSLEDNO MIASTO NA SEMEINIAT BIYDJET.BRAVO!TAZI ZABRANA E 4YDESNA .V DNE6NIA TRYDEN JIVOT IMA DALE4 PO VAJNI NE6A VARHY ,KOITO TRIABVA DA SE SASREDOTO4IM.NA FONA NA BEZRABOTICA I KRIZA CIGARITE VE4E SA LYKS,ZA6OTO SA SKAPI I ZATOVA NEKA ,KOITO RE6I DA SI PY6I V KA6I KOLKOTO ISKA .NE MISLETE RESTORIANTIORITE .TE NE VI MISLIAT,4E SE TROVITE.

277

Анонимен

преди 11 години

На умния човек една лула му дава стимул за размисъл, а на простия да пъхне нещо в устата си. Го е казал не повня кой. А пък нашите карат само по втората част. Понеже да прости и мислят, че всички са прости кат тях. И тичат да забраняват. Има ена работа : една цигара навънка се пуши 3 пъти по-бързо. Крушката си има опашка.

276

Анонимен

преди 11 години

Бат' Бойко малко сгафи. Или не прочете добре статистиката. То верно, че само 40% от населението в България пуши. Ама 40% от цялото население. Като извадиш децата, бабите и разумните/ аз не съм от тях/ се получава съвсеееееееееем друга цифра.Не казвам , че пушенето не е вредно. Лично аз съм пушач но възпитавам детето си в точно обратното.Ама на този стрес и безпаричие да ликвидираш семейния бизнес/в повечето случаи е такъв/....направо си е харакири.

275

Депутат

преди 11 години

Колеги, не се притеснявайте. Аз и моите колеги, както от партията така и от опозицията, много обичаме лобистите и винаги се радваме на срещи с тях. Така, след като дискутираме темата и определим какво те биха направили за нас за да им помогнем може да стигнем до консенсус и срещу щедро материално възнаграждение бихме гласували всеки закон, нависимо дали морално е правилен или е в разрез с интереса на народа.. Все пак народа ни е избрал и ние трябва да упражним дадените ни права (да се облажним)

274

Даси

преди 11 години

Преди няколко години на заведение с жената си хапвахме и пийвахме за 10-15 лв. Сега и 40 лв не стигат за същото. А някой ми твърди, че забраната за пушене прогонила клиентите. Да не говорим, че ако видите кухните на повечето кръчми, кракът ви няма да стъпи там никога повече.

273

Анонимен

преди 11 години

Пия вино, пия газ , пет пари не давам Аз.Сбъдна се мечтата на ***.

272

Ромпомпуй

преди 11 години

Тоз пещерняк,що не остана да спи в Осло ,ми пак се върна у тях ,да ръси простотии?

271

Радо

преди 11 години

Бааа уж се оплават , уж по-малко посещаемост , а в същото време за 8-ми над 100% увеличаване на посещаемостта в Боровец !!!! От както не се пуши на закрити места и аз ходя повече от преди и не само аз ами и много като мене, като ви се пуши, пушете навън никой не ви спира !

270

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха! Браво 304!

269

Анонимен

преди 11 години

Изказале са се дребни пишман-манипулаторчета, които покрай всеобщите истини се опитват на тая база да прекарат идеята, че видите ли пушенето е антидемократично, антицивилизовано и требе по цивилизован начин да им се тресне на пушачите енъ атомна бомбъ.Да зле сме, да невежи сме, да болни сме, да нецивилизовани сме - ама не йе от пушенето ба. И нема нищо общо. Не съ напъвайте да са прайте на умни. Не сте ба. И нема да бъдете. От въздържание не съ получава. От друго е.

268

тъпчо до 301

преди 11 години

Не!!! Пръскай си колкото искаш в салона!! Твой проблем! Аз искам само...............салоните ни да са различни. Нищо повече.:))......Абе що се правите на *** бре!!! Не искаме да ви пречим! Искаме си наши заведения където никой не те кара насила да идваш! Толкова ли е сложно!?

267

Анонимен

преди 11 години

300Е няма да се пуши. Както и няма да се *** на масите.Ако можеш да пушиш без да излиза цигарен дим около тебе, или да сереш в някакви херметически памперси , може и да ти мине номера.А при гейските клубове не знам как е , ти кажи!

266

Анонимен

преди 11 години

295 , трови си се и си живей живота както си искаш, ама не пречи на другите .Ако аз реша да дишам ацетон в заведенията и пръскам ацетон из целия салон ще ми направиш ли забележка?

265

до 299

преди 11 години

Нямам нищо против хетеросексуалните пушачи и гейовете. Просто искам когато дойдат в моя клуб да са наясно, че там се пуши. Както аз съм наясно с правилата на техните клубове ....независимо от какво естество:)

264

Анонимен

преди 11 години

@286моля да бъркаш тровенето на хора с "порядки".Гея също може да иска да дойде в "твоя" клуб да слуша музика, но да не иска да бъде тровен.Не схванах защо си минал на гейски примери , щото и хетеросексуален непушач може да иска да дойде в твоя клуб.

263

1

преди 11 години

NE SUM PUSHA4 I NE OBI4AM CIGARITE AMA TOVA SE PAK ZA ZAVEDENIA SEKI E OTISHAL DA SI OTPUSNE DUSHATA CIGARI JENI ALKOHOL TOVA NE E CURKVA

262

тъпчо до 291

преди 11 години

И ся кво? Сутрин мляко с овесени ядки. Бягане в парка. На работа. Здравословен обяд/броколи например:)/. Фитнес. Вечеря плодова салата и чаша минерална вода.Лягане в 21.30. Супер! Ха ха ха! Да ама не! .......Две кафета сутрин/ с цигара, разбира се/. Не обядвам. Пуша цял ден/пак с кафета/ . Вечерям пържола:) Спиртосвам се с 200 г уиски. Лягам си когато искам......ако дамите ме оставят да заспя:) Знам, че ще умра по-рано от теб. И какво от това?:)

261

Анонимен

преди 11 години

Хората не влизат в заведенията ви щото нямат пари, а не заради забраната.Ако има пари , на никой няма да му пречи да излезе навън за цигара или в кабинка.