66

хари

преди 11 години

Храни куче да те лае.Явно има и актъори простаци.

65

чик-чирик

преди 11 години

Всеки има право да греши и за грешките си да плати. На това момче днес морето му е до колене, но като стане по-дълбоко и той ще се осъзнае.

64

Анонимен

преди 11 години

"Прави ме щастлив! Смятам, че започвам нов период от живота си с Ани", каза Зуека.-------------------------------------------------Всяко чудо за три дена ! като се роди детето нещата се променят.

63

мале,леле

преди 11 години

Зуек,намерил си,че си премерил.Като ти бие дузпата по някое време новата,ще има да се молиш на Нина,ама ти не я заслужаваш.И ти си само един интересчия.Много си жалък.

62

Анонимен

преди 11 години

Милите мъже, на тази възраст,с повечко пари в джоба, ги подгонва див порив да съблекат кожата си, да сменят жена си, колата си, спомените си, дори живота си...А бившите им жени би трябвало да се възползват от тази възможност.Свободата е на върха на копието,но си струва.

61

до 65

преди 11 години

"Очите на дете" е до Мина, а до Лора е - "Душата ми е стон". Това само за справка.Иначе и Яворов доста ги е объркал тези жени. Един мъж трябва с разум да прецени къде е мястото му.Сега, на години вече, с други очи гледам на тази отминала драма - на Яворов. По-прозаично

60

Анонимен

преди 11 години

Закъсал е нашето момче! Щом до Ани е опрял! Но историята помни и други такива истории: "Очите на дете" - Пейо Яворов и Лора! Класика в жанра, която и тук се наблюдава. Всички ще страдат - Ани да си беше намерила млад мъж, Нина по спомените, детето по загубеното семейство/но ще го преживее и да му мислят участниците в сериала/ и Зуяка - някои не могат да разберат, че са просто остарели. Познавам и други умрели в самота.

59

анонимна

преди 11 години

Много са елементарни мъжете - хем искат жена им да е "същата" като преди, хем да имат семейство и те с 1-2 деца. Няма как да стане това, много тежко бреме за жената си е. Само децата не могат да я крепят, трябва и читав мъж, а те са рядкост.

58

ЖЕНА

преди 11 години

Тоя не само ,че е грозен ,ами и разочароващо глупав папуняк.

57

Анонимен

преди 11 години

Пази Боже сляпо да прогледа.

56

Анонимен

преди 11 години

Нина Зуекова като я видя и трайно ми спада фуя

55

13

преди 11 години

Не те ли е срам бе, ***? Детето ти го чете това и сърцето го боли от думите ти. Комплексиран ***. Докато жена ти те влачеше по света да изнасяте представления не ти пречеше, а? Имай малко уважение към нея поне заради детето ти!

54

Анонимен

преди 11 години

Що за комплексарско изказване. ***. Може да е всякаква, ама така да я компроментира... Типичен български ***. А имах друго мнение за него.

53

Анонимен

преди 11 години

На снимката- две селянчета с претенции.

52

Анонимен

преди 11 години

Не ми харесват нито тези, нито шоуто им. Що за пародия е това, в едно да се подиграваш с хорските недостатъци и грешки и да водиш уж сериозни и разследващи репортажи. И всъщност какви са тия клоуни с каскети да изискват от хората обяснения и да водят разпити пред камера

51

Анонимен

преди 11 години

Зуека е едно просто момче,което дължи всичко на бившата си жена.Тя го направи човек.Тя е умна,възпитана, силна и много горда. Никога не би се държала по подобен начин. Но тя уважава себе си.

50

Анонимен

преди 11 години

Хайде да не ни занимавате с хормоналните проблеми на едни жалки комплексари!

49

*

преди 11 години

До :)По принцип те и на млади години не бяха един за друг . Но имам един познат който казва : Х.. прави и х.. разваля . Ако не се е чувствал добре защо не е направил нещо ? На 50 години всеки мъж го пердаши съчмата , но не всеки и уйдисва

48

Шишо

преди 11 години

Зуек това е времено усещане. Съвършен свят няма.

47

:)

преди 11 години

До Анонимен:Защото жена им най-вероятно се е изоставила, има само претенции и обича да спори.