736

Анонимен

преди 11 години

Всичко друго е наред в държавата,та започнаха да се занимават с пушачите,това ли е най-големия проблем?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

735

Анонимен

преди 11 години

Пуша, но съм за забраната на пушенето на обществени места. Разберете, че никой не мисли за работните места, дискриминацията на пушачите и хиляди други измишльотини. Става въпрос за пари, много пари. В момента всички които се плюнчат по медиите защитават определени финансови интереси. Да не ни занимават с тази простотия, а да решат въпроса с беднотията и мизерията в която живеем. Иначе ще станем като страните от третия свят където и 5-6 годишните пушат по гетата, то цяла България ще е гето.

734

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера, какво сте се хванали за гушите? Аз съм пушач, но тази забрана изобщо не ме притеснява. Има много по-важни проблеми в страната, а не някакво си пушене или непушене. Не ви ли притеснява повече цените на храните, на ток, на вода, на топло, увеличаващата се безработица, ненормалните % в банките, тоталната разруха в държавата. Това не ви ли притеснява повече или сте коне с капаци и не виждате по-далеч от носа си?

733

Служител

преди 11 години

Твърдо против пушенето. Не желая както досега да ме тровят. Досега аз бях дискриминиран.Ако решат обаче компромис нека да е след 24.00 и само в баровете, не в заведения за хранене.

732

Анонимен

преди 11 години

Спокойно мили съграждани. Скоро ще забранят и яденето.

731

Анонимен

преди 11 години

До Мей-мейИзвинявам се за това, което ще напиша. Мей-мей ти *** ли си ***? Аз, като пуша, плащам акциз, за да може после ти здравата да висиш пред кабинетите на лекарите. Ние пушачите в повечето случаи сме по-здрави и не боледуваме в сравнение с вас.

730

Лестат

преди 11 години

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПУШАЧИ ИЗЛИЗАТ ОТ СЕМЕЙСТВА НА НЕПУШАЧИ, А ПОВЕЧЕТО ХОРА, КОИТО НЕ ПУШАТ, МРАЗЯТ ЦИГАРИТЕ ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА ПУШАЧИ!

729

Lestat

преди 11 години

Първо ни зарибявате да пушим.РЕКЛАМИ, ФИЛМИ, БИЛБОРДОВЕ, след като капана щракне "било вредно" и т.н.

728

maiden1981

преди 11 години

Пушач съм. Пуша по около кутия на ден. Обаче твърдо съм против закона да отпадне.Аз пуша винаги на открито. Имам две деца и вкъщи не пуша. На мен не ми пречи да излена извън заведението да изпуша една цигара. Доста по-приятно е, когато се прибереш от заведение да не смърдиш на комин.

727

Анонимен

преди 11 години

Въпросът не е дискриминация ли е или не! Въпросът е в безумното и безмозъчно изпълняване на Европейски директиви и пожелания на принципа" Породата български слон е по-малсият брат на Съветският слон" Във всяка страна си има особености.Ако цигарите са толкова вредни, защо не се криминализира тяхното производство и продажба?Откакто караме на светнати фарове имаме повишение на жертвите по пътищата, това знаехте ли го? Във всяка страна ,където е въведено това има повишение на жертвите.Мислете!

726

БРАННИК

преди 11 години

За какво бяха залите бе? Обаче кой не спазваше забраната? Ми непушачите за да могат да са с приятелите си. И заради тях да страдат пушачите нали ама няма да стане. Вън непушачите от залите за пушачи, вече това трябва да следи, ако си непушач вън в твоята зала. Това ви го казва бивш пушач, смятай ако още пушех. Дискриминация голяма. Вълкът кожата мени, но не и нрава. Става въпрос за принципи, които повечето от непушачите нямат или ако имат погазват!

725

Анонимен

преди 11 години

Много сте смотани това непушачите...злобни, нетолерантни, завистливи и никога не се усмихвате. Жалки сте

724

asfg

преди 11 години

4eta i ne razbiram kakyv e problema da ima zali /zavedeniq za pu6a4i .....za nepu6a4ite de

723

ГОЛЯМ ИДИОТ Е

преди 11 години

"АКО В ЕДНА БЪЛГАРСКА КЪЩА НЕ МИРИШЕ НА ЦИГАРИ И РАКИЯ - ЗАПАЛЕТЕ Я " ТОВА КАЗА ПРОФЕСОР МИЛАН МИЛАНОВ ПО ТВ. !!! ТОВА Е ЦВЕТА НА НАЦИЯТА НИ!!!СРАМ ,СРАМ!!!!!!!!!!!!

722

1111

преди 11 години

Ami gorkite narkomani i alkoholici i te ne sa li diskriminirani, da im napravim otdelni zali v zavedeniqta 4e da ne se 4uvsvat i te othvarleni! Kak moje takiva gluposti, diskriminirani bili pu6a4ite! Az kato sum nepu6a4 ne sum li diskriminirana kato sum zadaljena da di6am vredniq im dim!!!

721

Marian

преди 11 години

Абе аз не зная защо няма клиентела по заведенията ,но е факт че в моето заведение сриването на оборота от над 50 процента съвпадна със забраната.И естествено за последния месец съм уволнил трима души ,има и намалени заплати.

720

Мей-мей

преди 11 години

След като през целия ми живот съм била дискриминирана и тровена от пушачите,е редно да има малко справедливост.В много страни,включително Турция,пушенето на закрито е забранено отдавна и това не се е отразило на бизнеса.Предлагам на всички пушачи да се удържан завишени здравни вноски,защото обществото не е длъжно да плаща за хора,които не се грижат за собсктвеното си здраве.Да не говорим колко работно врема се губи в пушене!

719

Равноправие

преди 11 години

След 100 години тотално и повсеместно пушене, за да има равноправие и преди да се променят нещата, трябва да има поне 100 години тотално непушене!

718

Писна ми!

преди 11 години

Аре стига вече с това пушене и проблемите на пушачите!!!! До кога ще ни занимавате с глупости? Това ли е най-големият проблем в държавата? Хората умират от глад и липса на достъп до качествено здравеопазване и медицинска помощ, ние ще се занимаваме с келешлъка на пушачите!Цялата дандания е за отвличане на вниманието на хората от действителните проблеми в държавата и неадекватното управление!

717

важно

преди 11 години

Никой не пречи на пушачите да пушат вкъщи или извън заведението.А заведенията са празни,защото хората са бедни,едва свързват двата края и рядко остават пари за забавления.Със скоростта с която затъваме в блатото на немотията,отчаянието ,болестите и топенето на нацията,ще изчезнем от света по-бързо от предполагаемите най-черни прогнози