90

до 95 и 97

преди 11 години

Каквито родителите,такива и децата(учениците).Вие ще си пратите ли децата в *** училище,ако и там да преподават Ноам Чомски,Миг Джагър,Кеворк и Стефан Цанев.

89

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова? Пийнала женицата, повеселила се, позабавлявала децата. Няма пострадали. Ако ги беше набила или наругала на трезва глава, сега тук щеше да гъмжи от защитници.

88

до 91

преди 11 години

Не си напълно прав. Имам познати завършили българска филология и езици и наистина просто имат подход към децата, имат призвание. Работи 2 години в едно училище и го съкратиха, че имали намалял бюджет и предпочитали да оставят учителите пред пенсия. Не си намери друга работа като учител - имали запълнени места. Така че си има хора, които имаг желание да работят тази професия, но просто с това вдигане на песионната възраст страдат както учителите, които след толкова год. са изнервени, така и млади

87

До 95

преди 11 години

По-точно, каквито учителите, такива и учениците!

86

Учителките трябва да

преди 11 години

са за пример, НО:Една даскалица обра банка.Тази пък се напила и решила да пее и танцува в час.Преди няколко години ошашавени родители апелираха чрез медиите за по-подходящо облекло на някои от преподавателките в столично училище.Хората се притесняваха от това,че на синовете им-тийнейджъри преподават дамички с полички до д/петата и със силно деколтирани блузки с голи гърбове.Най-гнусна беше амбициозната даскалица от София,която звънеше на родителите след 22.00ч. и доведе момче до самоубийство

85

:)

преди 11 години

Каквито учениците такива и учителите

84

до 90

преди 11 години

Именно имаме криворазбран морал. Трябва всеки да си върши съвестно работата, а не да се оправдава с ниското заплащане. Тази жена как ще ме погледне в очите и ще ми разправя, че има нужда от увеличение на заплатата като явно не го е заслужила. Вечно онеправдани са учителите, вечно учениците са виновни, а сега видяхме що за стока са някой от тях. Що за морал е това? Криворазбрано е да искаш пари, да мрънкаш и да се оплакваш и да ходиш пилян залян в часовете.

83

Анонимен

преди 11 години

Тя има хубаво пиянство щом я избива на песни и танци, че някои ги избива на скандали и бой.

82

Анонимен

преди 11 години

Напила се жената, на всеки се случва, да я обесят ли сега?

81

Анонимен

преди 11 години

Свиквайте.Каквото сме си посели,това ще жънем.Некадърни и алчни били учителите.Още 10-15 години остават и ще се подмени цялата колегия с учители от ново поколение,продукт на новото образование и култура и тогава ще има да търсите сегашните.То и сега *** и пульо се назначава за часовете по чужди езици-просто специалистите бягат.Защо бягат-та нали учителите нищо не работели,а само имали отпуски и огромни заплати?

80

до 82

преди 11 години

Колкото и грозно е да идва пияна и да танцува ,за мен три пъти по- грозно е да обере банка и да я върнат в клас! Едното е изцепка ,а другото престъпление! Само дето в България имаме криворазбран морал...

79

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под слънцето! Такива случки са доста по- чести отколкото си мислите и се прикриват от директорката и учителките. Последно учителката по английски ( не е било в час на сина ми, а в друга паралелка) идва пияна , пуска касетофона и започва да танцува и да се съблича. Случайно вратата отваря дете търсещо класа си ,вижда я и вика охраната ,а той директорката. Докато дойдат е започнала да сваля и полата ,а нагоре вече нищо е нямало...Покриха случката и заплашиха децата да не коментират...

78

Анонимен

преди 11 години

Аз уча там,но днес отсътвах... Пусто не мога да се сетя коя е та,но ми се въртят някои предположени.

77

Анонимен 2

преди 11 години

Какъв пример дава на децата тази жена?След такива случаи децата започват да приемат тези неща за нормални!За учителката трябва да има дисциплинарно уволнение!После се чудим защо децата на България са толкова зле.На тях им дай ядене, пиене и това е.От нищо не се интересуват!Който има деца да си опича акъла и да им обръща внимание какво правят, къде и с кого ходят!Обръщайте повече внимание на децата си и им давайте добър пример вкъщи!

76

анонимен

преди 11 години

Който пее,зло не мисли

75

Svetliy

преди 11 години

Чух от 5 клас тъкмо като там е влязла казват че е пяла Gangnam Style и викала Репички Краставички. И мой съученик вика че са и измерили 6 промила

74

Анонимен

преди 11 години

Абе, заработват лятото,ама не ги ли е страх от болести питам?!

73

Анонимен

преди 11 години

те не само даскалките заработват така през лятото, всичките българки заработват така- после да не се чудиш, защо туриста като се напие и поиска да почерпи... вие сте баджанаци и една дупка търкате ама ти не знаеш!.. Българката е пар$ал- забършете с нея и си вземете чужденка от източна Европа или Азия, те тогава ще молите някой да помага!

72

до 81

преди 11 години

То всеки пие и танцува, ама го прави в заведението или вкъщи. Ти да не би да си танцувал и пил на работното място? Айде сега да видим колко души са го правили точно пък на местоработата си.Хубаво женицата не знае кое, кога, как и защо да го направи. Нека си понесе последствията. Аз ако отида пияна на работа ще му уволнят. Един учител, ако отиде в Германия на работа, ще го уволнят. Не е убила човек, но и мястото й не е в училище.

71

Анонимен

преди 11 години

Еее то пък да не потанцува човек... Я да питат учениците искат ли да има наказание за даскалката?!- чудо голямо, сръбнала и запяла! Всеки си има такива моменти. КОйто не пие и не танцува да хвърли 1-я камък!