73

До 53

преди 11 години

Ами заминавай натам и прати картичка като пристигнеш.

72

дядо

преди 11 години

абе що не оставите на мира корейците да си живеят както могатвижте какъв лайнарник направиха от българия - това да ви интересува загрижили се за демокрацията в кореа- не се свършват *** и американски ***

71

До 92

преди 11 години

Момко млад и зелен, през 1989г България "стана" демократична и отвори границата широко.23гогини по-късно България е пустиня! Пълна с ***,престъпност,нарокици и каквото се сетиш! Управлява се демократично от Ц.Цветанов -агент на ЦРУ които взривяват бомби в Бургас.Б.Борисов-*** мутра с мозък колкото грахово зърно.Изпълнителна власт с кадри на БКП-втора ръка които и тогава и сега за нищо не стават. Армията в Корея няма да допусне тази грешка като останалите бивши Соц.Държави.

70

Анонимен

преди 11 години

Народът гладува , а София строи магистрали !

69

Анонимен

преди 11 години

Стрино Пено що не отидеш там

68

Баба Пена

преди 11 години

Абе писачи,драскачи и пъпчиви човеци родени след 1990г,Вие кога бяхте в Северна Корея та знаете как гладуват?Ъм? Я малко се размърдайте и потърсете в ТУБАТА независими филми и клипове от хора били в Пхенян.Идея си нямате че са светлинни години пред ***!!!

67

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли вече отговаряте напълно на поговрката сития на гладния не вярва , вие чисто и просто не можете да си представите за какъв глад става дума , за това давате *** примери за сравнение . Така на времето западняците скачаха поняйкога срещу техните правитевтва , които уж им накърнявали правата и свободите ,а и представа си нямаха какво значи социалистически лагер и ка се живее зад желязната завеса , така и ние сега , хубавото е че вече сме отвъд желязната завеса , да му мислят корейците

66

Анонимен

преди 11 години

Е щом това е определението за глад, значи и севернокореицоте не гладуват, аз също.

65

Анонимен

преди 11 години

А тоя малкият севернокореец от снимката според теб гладува ли ? За едни ако не хапнат днес черен хайвер вече е глад, за други коричка хляб е пир. Чакам определение за гладуване и после ще коментираме.

64

Анонимен

преди 11 години

НАРОДА ГЛАДУВА ,А ББ ЧЕРЕН ЦИОНИСТКИ *** ВЪВ ВАШИНГТОН ЦЕЛУВА

63

Анонимен

преди 11 години

ИЗРАЕЛ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ И СА ПРИЗНАЛИ ПАЛЕСТИНСКАТА ДЪРЖАВА.....

62

khf

преди 11 години

И Българския народ гладува но ГЕРБ строят магистрали значи няма разлика със Северна Корея и България.

61

Хак

преди 11 години

Информацията ни се предлага в зависимост от социалния строй в който живеем, така,че не вярвам не тези писанки. Народа в СК гладувал, а в БГ народ да не живее в охолство?

60

5kov

преди 11 години

До Анонимен: Ти не си ходил със сигурност в Северна Корея, но аз съм ходил. Знаеш ли какво представляват тамошните магазини за хранителни стоки? Замразена риба и мармалад на калъпи! И то само за тези които имат купони, алоооо, за къде си тръгнал!

59

Вижте себе си

преди 11 години

За да пускат ракети и спътници, означава че имат много добре развита теоретична и практична наука; че имат постигнати високи технологии, за които ние можем да сънуваме с този наложен крах на науката и промишленоста. Там където има развити технологии, говори за високо развито индустриално производство. Хората имат работа, тоест имат храна. Наблюдвали ли сте как са облечени и обути техните деца, жени, мъже. С най-съвременни дрехи. Обувките на някои жени са с високи токове на широка основа. Не са с гуменки и савдали като много от нашите пенсионерки, които станаха ежедневие не само в селата, но и в градовете. Вие господин аноничнико и за Китайците приказвахте врели некипели, но те са вече далече, много далече пред нас. Обиколил съм света като моряк, така че ича представа кой какъв е бил икакъв е станал. През 1992 год. Бях в едно пристанище на Гана. Посетих го през 1996 год. И бях изненадан от напредъка на този народ само за 4 години. А ние крачим назад и все по-назад. Истината е една. Спортисти, полицаи шопи, не могат да управляват.

58

Анонимен

преди 11 години

80 лева през комунизма си бяха едно малко състояния. То заплатите бяха по 150 лева. Сегашните 270 лева могат да се сравняват с тогавашни 27. Особено като се вземе предвид, че почти всичко за пенсионерите беше безплатно или с 50 процента намаление. Иначе съм много благодарен на гърците за развалените портокали дето бяха пратили и тоблероните с изтекъл срок на годност.

57

ааа

преди 11 години

Ракети или магистрали, за нас е все ....тая.

56

Анонимен

преди 11 години

64 изобщо и дума не може да става за сравнение , вие чисто и просто не знаете за какво иде реч в КНДР

55

:)))

преди 11 години

Народът гладува, а Бойко ще изстрелва Дянков !!!

54

Анонимен

преди 11 години

65 отивай в Русия там сега строят капитализъм да бъдеш нещастен богаташ.