120

Жоро

преди 11 години

Адаша е приключил темата:) Няма какво повече да се добави.

119

Анонимен

преди 11 години

И тези "хора" ще вземат коледни боноси за добре свършена работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

118

чвор

преди 11 години

Баси порното е нашата съдебна система!Гавра с народа!Тези нашите съдии не са ли хора?!Деца нямат ли?Всичко ли е пари бе?!Убедих се вече,че всичките включително продажните адвокатчета са за бесилото!Хора без души!М*мка ви...бесен съм!!!

117

Жорко

преди 11 години

Ние направо си плачеме за една бърза военна диктатурка, да дойде някой Пиночет да насмете всичката ***, кой ***, кой на полето да отглежда зарзават, кой публично разстрелян, че не гледал какото трябва. 10-ина годинки ще ни оправят. После ще се "освободим" от тиранина, пак с чужда помощ, разбира се. И после пак надолу... Те това, другарки и другари е наЩа орисия.

116

Чиновник

преди 11 години

Тоя явно е синче на *** Марешки, щом за убийство не могат да го вкарат в затвора.

115

Elementarno

преди 11 години

Draskachi po forumite. Nikoj ne pravi nishto v tazi darzava. Horta sa apatichni i viali. Chaka da stane chudo i neshtata da se opraviat ot samosebe si. Zatova nishto niama da se promeni.Prodalzavajte da si pishete i da si mislite che ste neshto po-razlichnot ot ostnalata ovcha marsha.

114

преди години във

преди 11 години

в- к "Позвънете"-Варна съдия Искра Желязкова каза,че съдии от съдебната сграда на окръженсъд имат вили за милиони, но после Искра загина при катастрофа/?/.*** копанарка от с.Старо Оряхово ми каза,че зет й убил човек при катастрофа, продал си апартамента във Варна,дал парите от него за подкуп и съда го изкарал невинен.

113

Анонимен

преди 11 години

До Ben GanСъгласно новите закони в БГ вероятността да получиш условна присъда е "ако сгазиш на пешеходна пътека-КУЧЕ''.

112

До Бен Ган

преди 11 години

Трябва да получи мин. 20 год., защото е нарушил правилника за движение по пътищата. Там пише, че водачът трябва да кара с такава скорост, че да може да спре по всяко време. И какво да чакаме, да убие 2-3 човека и тогава да го съдим строго ли?

111

к к

преди 11 години

онбашията е прав

110

ф-1

преди 11 години

Правосъдието в БГ е със симптоми "ЗЛОКАЧЕСТВЕН ТУМОР"

109

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че роднините и приятелите на жертвите трябва да организират в социалните мрежи протест срещу дейстията на съда във Варна, защото вече обществена нетърпимост към такива присъди. липсата на елементарна справедливост озлобява. Аз бих подкрепила всички действия на семейството.

108

Ben Gan

преди 11 години

Само информативно, каква присъда трябва да получи, ако няма други наказания? За причинена смърт при първо провинение? По време на шофиране?

107

ф-1

преди 11 години

Чудите се, как т.н. правораздавателни "органи" са толкова богати?Ето това е един очеваден пример, как стотина хиляди лева са си сменили собственика.НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на БГ. е ПРАВОСЪДИЕТО!!!

106

онбашията

преди 11 години

кво искате да набиват на кол за катастрофа? добре, нека е така, но като искате това, защо гласувате занай-добродушните пyтки с евролиберастки предизборни платформи? защо веднъж някой дето каже "ще сека глави на площада" не мина 4%тната бариера? законите са меки защотот ВИЕ такива ги искате, набийте си го в главите, не са ви виновни "политиците", сами сте си виновни.

105

Гласоподавател

преди 11 години

Гавра! за пореден път се установи, че живеем в ***! Но наред със състава постановил тази присъда, трябва да кълнем и дупетатите, които така и не "затвориха" вратата в Закона за "условна" при смърт на пътя. Не по-малка е тяхната вина, защото да не забравяме, че съддът прилага закона написан от дупетатите - не е правописна грешка. къде е цецко, който обещаваше наляво и надясно, че неговите хубостници в парламента ще "направят всичко възможно...".***! Бог ще ви накажа.

104

адвокат

преди 11 години

Ето ви още едно доказателство за правосъдие в България. А иначе колко парички се смъкват от такива дела бедна ви е фантазията.

103

видях

преди 11 години

ЗАЩО ДА НЕ ГО ВИДИТЕ ТОЗИ УБИЕЦ,ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ЖЕНА МУ Е ТАНЯ СТАНЧЕВА ЖЕНЕНИ НА 06 05 2006 год.ТАМ ЩЕ ВИДИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ И РОДАТА МУ НО ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕТАЕ ПОГОВОРКАТА ЗА БАНИЦАТА ТАКА ,ЧЕ КОЙТО ОТМЪЩАВА ДА ОТМЪСТИ НА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ

102

Петя

преди 11 години

5 години решетки за убита котка Пенсионер от разградското село Каменово отива в затвора, задето прострелял с газов пищов свой съсед, нарочен, че е убил котката му. 62-годишният Румен Христов застана пред Темида заради стрелба по 56-годишния му земляк Цоньо Цонев. Аз не мога да коментирам

101

Каквъв ти тука съд

преди 11 години

Който си е имал работа с Варненските следствени служби и съдопроизводство знае, че още от социалистическото минало на 80-те години, се съдят невинни, но никога децата на политическите и управленчески първенци; не се съдят деца или родственици на полицаи или по-заможни хора. Май че в цялата държава е така. Това съдопроизводство има своето начало от средата на управлението на Тодор Живков, когато цялата власт в държавата премина в негови ръце и тези на неговите привърженици. А сега в техните деца.