11

jan

преди 11 години

ТОВА СА ЕМОЦИИ за напреднали блюдолизци, слугинаж и тем подобни.Човек със самочувствие, постигнал нещо в живота не се интересува от живота на такива личности.

10

Анонимен

преди 11 години

До ХХХХХХИменно. Цяла Англия спонтанно тъгува за Даяна. Тука сигурно коментарите щяха да бъдат от рода, добре ,че пукна,така й се пада, и всякакви от този род. Финната емоция е изключително изживяване и тя не е присъща на всеки....Следват псувни и и споменаване на познатите ни гениталии :))))))))))))))

9

Анонимен

преди 11 години

Почти всяка бременна жена страда от сутрешно гадене. Не мисля, че е от голямо значение, че на Кейт й прилошавало... Това започва да ми прилича на лудостта покрай сватбата им - знаеше се всичко от украсата на масата, до тоалетната хартия в кенефите. Хората не ги вълнува чак толкова - насади се една ненужна омраза към принца и Кейт. Трябва ли да се натрисат така ненужно на хората? Още повече, че ние не сме англичани и хич не ни дреме за това как си изкарвала бременността.

8

ХХХХХХ

преди 11 години

СТИГА С ТАЗИ КЕЙТИ КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА НЕРАЗБРАХ АКО СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРКА ЩЯХТЕ ДА Я ОПЛЮЕТЕ

7

гинеколог

преди 11 години

Само да не се окаже негърче, че ше стане голем скандал!

6

Това са

преди 11 години

емоции за напреднали, а не за озверения , примитивен и нечувствителен българин. И не беднотията е виновна за това.Щом сме съгласни да живеем и в *** около нас, която сме в състояние да оправим/няма на запад такава свинщина около блоковете и улиците/такова и душевното и духовното ни състояние, такива са и коментариите.

5

Принцеса

преди 11 години

До ПринцАми, не чети бе плинце!

4

Анонимен

преди 11 години

Умно като майка си и красиво като деда си ;-)

3

Анонимен

преди 11 години

Какво симпатично момиче, а се е хванала с такъв кон.

2

Принц

преди 11 години

Стига са тая Кейт-да не е бременна само тя в света.Аман от лиготии.

1

Анонимен

преди 11 години

Айде бе? Верно ли? Въйййй...