14

до 10

преди 11 години

Оффф боже, за всички е добре, много предприятия са на газ, а това означава по-добра конкурентноспособност или повече работни места, по-високи заплати. Абе като не сте информирани, защо въобще пишете или сте просто опозиционни агитатори. Не съм гласувал за Герб, но как може да виждате лошо в тази новина незнам....?

13

работещ

преди 11 години

До "ясен" 9:Ето, такива тапири като тебе ще ме накарат пак да гласувам за Костов. Наистина, при Костов парното беше с над 50% по-евтино от днес. Големите скокове в цената му станаха при Станишев (с важната помощ на ОВчаров) и при Борисов. Това е истината, тапир.

12

Анонимен

преди 11 години

Ще решат нещата по герберонски:газа поевтинява с 9%парното поскъпва с 9%Пито, платено. По бойковски.

11

,,лош" Бойко

преди 11 години

Платени драскачи от Позитано 20- спрете се малко бе хора, знам че плащат на пост, ама не ви ли омръзна едно и също..Стига с тази тиква, с този copy/paste---аман вече...:)))

10

вас

преди 11 години

ТОВА Е ДОБРЕ НО 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СА НА ТОК ДЪРВА И ВЪГЛИЩА ПАК ЩЕ Е ДОБРЕ САМО ЗА НЯКОЙ

9

ясен

преди 11 години

до работещВ София парното е евтино още от времето на Костов , че гласувахте за него !!!

8

българче

преди 11 години

сега като направим икономии от цената то ще потекат едни париииииииииии................ще се чудимм какво да ги правим

7

Анонимен

преди 11 години

На българина ако му увеличаваш цената е недоволен,ако му намаляваш цената пак недоволен.Тоя народ трябва да бъде мачкан и унищожен,щото не си знае интересите.

6

работещ

преди 11 години

До СЕЛЯНИН:Няма нужда да лъжеш и да се правиш на интересен, темата е много важна, а топлофикация ни празни джоба и затова, защото токът (и за климатиците) е още по-скъп. Така че, ходи на село да продаваш селски мурафети.

5

Тодор

преди 11 години

Ще има намаление на газта, но това почти няма да се отрази на парното, пак ще си говорим след месец, ще видите. И пак ще спечелят определени хора от това, а обикновения потребител ще си го завре още по-надълбоко. Но то пък явно му харесва, щом търпи толкова време.

4

Анонимен

преди 11 години

Нали и посредниците уж отпаднаха, май пак са останали лапачи по трасето, че процентите нещо не се връзват;)

3

СЕЛЯНИН

преди 11 години

С ТОПЛОФИКАЦИЯ СЕ РАЗВЕДАХ ПРЕДИ 10ГОД. , И СЕГА СЪМ НА КЛИМАТИЦИ . ПЛАЩАМ МНОГО ПО МАЛКО ОТ КОЛКОТО ПРЕДИ, С ПАРНОТО, И МИ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА БЪЧВА ВИНО И ЕДНО ПРАСЕ !!! ХА НА ЗДРАВЕ!!!

2

работещ

преди 11 години

Това, че щял природният газ да поевтинее с 9% е добре, НО:1) Защо само с 9%, щом руснаците били дали отстъпка от 20%?2) Това ЕВЕНТУАЛНО намаление би дошло СЛЕД ПОНЕ 3 УВЕЛИЧЕНИЯ, ОБЩО ОКОЛО 50%, КОИТО ОТДАВНА СА ФАКТ.Така че, ГЕРБ да не ни баламосват с предизборни мошеничества. Същите са като БСП.

1

Анонимен

преди 11 години

20+ процента отстъпка, 9 процента намаление, останалото в касичката на Тиквата:)