77

bamtan

преди 11 години

Ku* zazimata!

76

Discovery

преди 11 години

До 80:Нема такова животно, като всесезонни гуми... и това, че не е споменато за зимни гуми в правилника, кара ли те да се чувстваш велик, че си с летни и не могат да ти пишат глоба ли??? Ми карай си с летни и си върти на място на най-малкото нанагорнище, ама недей да пречиш на другите, ти като шофьор си длъжен да се подсигуриш за зимата, не чакай общината да ти сменя антифриза и да ти се моли да караш със подходящи гуми!!!

75

уса

преди 11 години

първия снегорин ,който видях днес беше във 18.00 на околовръстното.Сами си направете сметка,колко чистят шосетата.Беше пълен блокаж навсякъде в София.Който се е движил в интервала 17.00/19.00знае за какво става на въпрос.Хайде ,да ни е честит първия сняг.

74

Discovery

преди 11 години

До: 43А аз искам да помоля, такива като тебе "шофьори", които са толкова сигурни в уменията си да се плеснат по челото и да се светнат, че точно заради такива "майстори" на пътя стават белите... ама нъцки ти си велик не можеш да се пребиеш нали...

73

Смут

преди 11 години

ШОПЛАНДИЯ Да ви е честит първи сняг. Поздрави от мурииииееетттттуууу

72

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ В ПРАВИЛНИКА И ЗАКОНА ПИШЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ СЪС ЗИМНИ ГУМИ? ПИШЕ САМО ЗА ДЪЛБОЧИНАТА НА ГРАЙФЕРА. И НЕЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТЕ СЪС ЗИМНИ ГУМИ. МОЖЕ ДА СА И ВСЕСЕЗОННИ.

71

Анонимен

преди 11 години

Ако вали камъни ще е по-добре.

70

коко

преди 11 години

Къде е батко? Еегати кефа!!!

69

podgotveni za zimata

преди 11 години

Palen blokaj e navsiakade! PRI POLOJENIE CHE BIAHME PODGOTVENI ZA ZIMATA! Po-dobre vaobshte da ne se gotvim ....

68

Иво

преди 11 години

Сега се прибрах с колелото..... няма такъв кеф. Карам си и за мен няма задръстване и непочистено. Който има колело да се качва. Хем няма задръстване хем спортува и се калява. В Редута улиците са почистени и няма задръстване.

67

Анонимен

преди 11 години

красиво е, споко няма да затънете в преспи ;)

66

СЕЛТАК

преди 11 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ДА ОСТАВЯТ ВСЯКАКВИ КОЛИ , И ДА СЯДАТ НА МАСАТА С ЧАША ЧЕРВЕН0 ВИНО И ДЕБЕЛО МЕЗЕ!!

65

Анонимен

преди 11 години

Супер ! Много красиво !

64

Красиво е

преди 11 години

Времето е супер,снега е страхотен,само на темерутите пак им е криво,айде у лево!

63

Hau

преди 11 години

Днес колегите половината потриват ръце от това как са спестили пари за зимни гуми. Резултата е виден. Недейте да обвинявате за Общината за нашата безотговорностл. Пък и колкото и добре да е почистен един път, в такава зимна обстановка е нормално колите дори и добре подготвени за зимата да се движат по-бавно. На тези на които никога нищо не им е наред да вземат да се преселят някъде в чужбина, там ще са на особена почит.

62

Седмокласник

преди 11 години

Честит първи сняг! Доста е натрупало, а снегорин не видях никъде - сигурно е ужас да шофираш така.

61

тцЪ

преди 11 години

Ей, този коварен сняг - пак реши да ни изненадва през декември!

60

Анонимен

преди 11 години

Зима вън е, сняг вали.Вятър вее пак в очи.Тока спряха заранта.Нафта няма ни вода.Ще дойде ли мига,в който пролетта ще върне радоста?Припев:Лятото горещо много е добре.Слънце весело пече.Скара, бира, плаж, море -нямаш грижи, лято е.Лятото горещо много е добре.Слънце весело пече.Скара, бира, плаж, море -нямаш грижи, лято е.Сменят се сезони по невидими закони.Птиците отлитат в южните райони.Вече идва есента,вятър духа в жълтите листа.Зимата е зла, коварна -пролетта и тъжна - есента.

59

Анонимен

преди 11 години

Стига сте ревали бе,едно време баба ви само в кола се е движила...

58

снежинките

преди 11 години

Тиква, ловиш ли ни, Тиква ????