134

Анонимен

преди 11 години

Браво на г-н Стоянов! Разкри лицемерието на един комунист, другаря Костов. Играна на червените от много време се знаеше, че дали са те, дали Костов на власт - все са си техни. Приватизацията и ти БСП и при Костов отиде в ръцете на Старите в БСП, или техни подставени лица. Управлението на престъпността още от едно време ставаше чрез ДС, за това и новите структури на мафията пак станаха под ръководството на Старите + ДС. А хората си мислят, че са избрали друг да ги управлява...

133

Анонимен

преди 11 години

Аз все си мисля, че един бивш президент НЕ МОЖЕ да приеме каквато и да е по-ниска длъжност! Той е президент! Няма как да стане нещо повече. Да се чули, някой бивш американски президент след края на мандатите си да е станал съдия, прокурор или нщо от рода?

132

Най после

преди 11 години

П.Стоянов "...големият враг на сините не е БСП, а ДСБ с Иван Костов..."Е бат пешо / викторе казали го най-после !

131

Jan

преди 11 години

Може ли такава грозна снимка да постажят на този хубусник

130

До connoisseur

преди 11 години

Дори не е коварно. Откровено злобно и отмъстително. Изглежда агент Виктор е закъсал с парите , а не му се отвори парашута със синекурната длъжност. Отгоре на всичко, брат му, другият слуга на Господаря Борисов, напусна Евро парламента в очакване избирането на Агент Виктор за съдия в КС.

129

Ценител

преди 11 години

В момент на сътресения в СДС и Синята коалиция, такива изказвания срещу едиствения популярен водач Ив. Костов, изказването на П. Стоянов е напълно враждебно и коварно.

128

Анонимен

преди 11 години

Петре, толкова ли си изпаднал?...

127

ДЕМОКРАТ

преди 11 години

ЖАЛЪК СИ Г-Н СТОЯНОВ ТА ЧАК ПОЧВАМ ДА ТЕ СЪЖАЛЯВАМ. И ТИ И БРАТ ТИ СТЕ ПРОДАЖНИ ГЕРБЕРСКИ МЕКЕРЕТА. ЗАТОВА И НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА РАЗСИПЕШ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. ЩЕ НАПРАВИШ ДОБРО НА НАЦИЯТА АКО СЕ СКРИЕШ В МИША ДУПКА. ТАМ ТИ Е МЯСТОТО.

126

Спонги

преди 11 години

Ха ха ха ха ха . Каза ли си го най-накрая. Този треторазреден адвокат, масон и агент на ДС няма морално право да съди десните. Агент Виктор е срам за България.

125

демократ

преди 11 години

Много са се активирали костовистите тук,какво се пенявите Петър Стоянов е абсалютно прав това е истината и браво на него казва ви я направо в очите айде скриите се и си трайте егати дебелоочието.

124

Пешо

преди 11 години

цялата "антикомунистическа" опозиция е създадена под ръководството на БКП - някой съмнява ли се в това? Ами вижте произхода и от там възпитанието на болшинството които ни управляват - от бившата номенклатура. Кой не е свързан с БКП? А П. Стоянов забрави ли като пишеха за кожените палта, бижутата и т.н. на жена му - от къде тия пари?

123

АнтиМ

преди 11 години

Големия враг на СДС е БСП, партията не позволи да се регистрира СДС в Соф. гр. съд с лидер Мартин Димитров за последните парламентарни избори. Просто съзнателно бавеха четири месеца регистрацията. ТОВА БЕ НАПРАВЕНО ПОД ДИКТАТ НА БСП. И ти Петре не виждаш ли в ДСБ, в Иван Костов далновиден политик, който ви прие в коалиция за имате днес парламентарно присъствие. ПЕТРЕ, ти си пропаднал политик , оглупял пенсионер, БОГ ДА ТЕ СЪДИ , ЩОМ ВИЖДАШ В БСП ПРИЯТЕЛИ.

122

дядо

преди 11 години

то туй лицемерие не е от днеска българина си го яде вече 20 годинино като си похапнат и те - се сещат

121

Анонимен

преди 11 години

Стоянов провали и издъни СДС при представянето си на изборите за втори мандат. От Него започна разочарованието на електората! Сега Шматката Пешо си мисли, че с простотии ще Удари едно рамо на Кабагайдов ли беше. Подлец. Чупи си краката щом го повика Нашия Благодетел Бойко, след това тиражира щуротии, че не знае за какво става на въпрос и т.н. Добре, е че В СДС останаха интелигентни хора та са наясно!!!!!!!!!

120

компетентен

преди 11 години

Абе тоя що не си признае истината. Никакво СДС никъде не го е канило, а е отишъл сам при Бойко и се е самопредложил. Но Бойко му казал брат му да се прибира от Брюксел, че става кофти, щял да му предложи нещо за компенсация. Само да не го прати в БНТ, че веднъж вече беше там и без малко не го биха. Айде стига с тия селски номера.

119

Анонимен

преди 11 години

"Никаква договорка нямаше с ГЕРБ и Бойко Борисов. Ако имаше, нещата щяха да бъдат изиграни далеч по-фино"?! Браво, Стоянов, щом и ти си видял "финес и мисъл" в действията на Тиквата!Сега остава братчето ти да поеме Тиквенската изборна кампания, която не е спирала от "избирането" на мутренското недоразумение за Премиерин! Срам, г-н Президент!

118

ганчев

преди 11 години

Сега каквото и да кажеш ,все тая..преди 10 год.му беше времето,но тогава се измъкна с едно "ИВАНЕ КАЖИ СИ" и се скри.

117

Анонимен

преди 11 години

Бать Петьо, ако беше хвърлил толкова усилия и енергия в борбата срещу комунизма и комунистите, колкото срещу Костов и ДСБ, сега България щеше да бъде една процъфтяваща демокрация.

116

Анонимен

преди 11 години

Елита е ***...

115

тъмно син

преди 11 години

Какво говориш сега с/у Костов ? Когато Съюза на Репресираните в СДС ти издигна кандидатурата за председател на СДС , защо бе Бат Петьо ти си направи отвод в полза на Ив. Костов ? Ти си този дето го короняса , пък сега го плюеш , не знаеше ли , че този човек си сътрудничи с комунистите и както правилно отбелязваш направи приватизацията в полза на комунисти и руснаци !!!??? И като каза " Иване ,кажи си !" , защо не каза на целия народ за какво да си каже , ама подробно ?! Сега рИвеш , майна !