113

Анонимен

преди 11 години

Изнемогваме. Всичко друго е лъжа.

112

Разделяй и владей!

преди 11 години

Животът в София е значително по-скъп от този в провинциятаНаем в София - примерно 400-600 лева месечно за малък двустаен панелен апартамент в комплексите, а колко е в Видин, Плевен, Пазарджик и т.н.? Ако си собственик си плащал за значително по-скъп апартамент, примерно 120-150 хиляди лева за тази двустайна панелка и после 20-30 години се плаща кредита. Колко струва това в Силистра например? Вместо това, се чува едно у-у-у-у какви голями заплати взимали софиянци!

111

Анонимен

преди 11 години

Лъжат, та се пукат. Нищо реално не са увеличили.

110

Разделяй и владей!

преди 11 години

ГЕРБ наредиха на НСИ да спре да публикува данни за работните заплати, но стари данни все още има.През 2010 средната месечна заплата е била:София - 879 леваВидин - 452 лева-В 20 области е под 520 леваВ 5 области е над 600 леваВ 2 области е над 700 лева /Враца и София-столица/Само в София е била над 800 лева.Това са официалните данни за 2010, които не отчитат плащането на ръка в частния сектор.Вероятно сега през 2012 според официалните данни средната заплата в столицата е над 1500 лева.

109

Who is next? Why?

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

108

Анонимен

преди 11 години

Нали реформи се правеха ? да се намали тежестта на ад;инистрацията и тнт ... а то какво ? 13% отгоре и то не на хората които вършат работа - учители, лекари, общ чистатчи а на слагачите по министерствата .... Брабо те това е дясна политика .... боко леко че камъните нещо взе сериозно да си сърби за полет ....

107

Разделяй и владей!

преди 11 години

Разделяй и владей!Пак ни го прилагат. Интересно как не свършват баламурниците! Махат класа и повишават заплатите - в крайна сметка чистата сума, която получават може и да е по-малка, но баламурниците не го схващат и псуват по онези "хрантутници". Втората псувня, която "хрантутници" отнасят е как така не работят без пари, а искат и да им се плаща? Третата псувня е свързана с разликата в заплащането в София и в провинцията, без да се отчита, че живота в София е значително по-скъп.

106

Наш ред е да бръкнем

преди 11 години

Софето над небето,България отдоле,след това земята със селата,където миналото,коренът лае весело на двора,после под земята,там под плочи,кръстове бетон.Народе строй...

105

калоян радев

преди 11 години

а нашите запалти колко са ве ***, много специалисти в електрониката, програмирането и компютърните специалности са без работ и без доходи, чудим са от къде да спечелим 5 лева за хляб и 2 кремвирша. администрацията са *** служители , който само си клатят краката и заемат работните места на знаещите, можещите и правещите !!! събудете се най-накрая !!!!

104

Анонимен

преди 11 години

Който изчислява средната заплата ката цяло у нас е ЕДИН ГОЛЯМ ДОБРЕ ПЛАТЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!!

103

Жан Виденов

преди 11 години

Гласувайте за комунистите!!По тяхно време заплатите, и не само на министрите - значително намаляваха!!

102

ЛЪЖАТ! НАГЛО ЛЪЖАТ!

преди 11 години

Добре, че поне интернет не могат да ни отнемат! Иначе, няма как да получим обективна информация от правителството, което погрешно наричаме наше. Ето линк, в който можете да видите цените на природния газ в Европейския съюз и по света за последното 6-месечие.От данните става ясно, че за България цените са се покачили най-много +50%, точно преди прословутите -23%, с които премиерът Борисов замаза очите на хората. Като добавим и 200% поскъпване на газта за последните три години, но у нас, всички сме доволни, няма как да е друго, ако вярваме на изказванията на управляващите.Нека си представим, че на 1 декември, три седмици преди Коледа, вдигнат драстично цените на всичко! След това на 26-ти декември, но не по-рано, ги намалят с една-трета от това, с което са ги увеличили. Това е взимат ти шлифера, дават ти сако и ти честитят ново зимно палто!

101

министър

преди 11 години

Назначенията без конкурс стават с ходатайства отгоре....

100

Анонименн

преди 11 години

Уважаваща себе си медия не би публикувала подобна лъжа...

99

Анонимен

преди 11 години

Мерките срещу глада са налице. На всяка крачка (претопляна няколкократно и прпегоряла) скара, на която основната миризма е зле прикрита, и баничарници безчет. Качеството на каймата и баничките обаче се влошава стремително от ден в ден. Каймата на скарата е като за домашни любимци. В баничките има само загатвания за някакъв пълнеж. Което не пречи цените да се качват.

98

ЛЪЖАТ! НАГЛО ЛЪЖАТ!

преди 11 години

Увеличени са заплатите на служителите в ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАБИНЕТИ на министрите!В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАБИНЕТИ се назначават политически лица - обикновено това са любовници, щерки, съпруги и др. шуробаджанашки партийни деятели!Освен че са увеличени заплатите на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАБИНЕТИ, щатът на същите е раздут, както никога до сега!Редовите държавни служители нямат никакви увеличение, точно както всички останали!

97

Даола

преди 11 години

Сега ми тана ясно, защо от 3 години правителството на Борисов и онова съществао Дянков не вдигат пенсиите дори на онези,които имат под 300 лева. Ами парите отивали за висшата администрация.Как се вдигат заплатите в администрацията така тайно, не трябва ли Народното събрание да приеме някакви правила ? Трябва да се направи една сметка за всички разхищения на това правителство до този момент, за да е наясно народът.

96

ivo

преди 11 години

emi normalni da e 1200 srednata zaplata kato 6efa vzima 5 bona zaplata zamesnika mu 3 bona a az 600lv.....tapaci....

95

Анонимен

преди 11 години

За герберастите криза няма.За пенсионерите пари няма.Гарантирано от ГЕРБ.

94

Анонимен

преди 11 години

Не се полъгвайте, че тези, които държат парите,държат и бъдещето ви, защото тези пари,те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и гивъздигате, като слънце пред очите си.В. Левски