74

Анонимен

преди 11 години

Я IQ14,6 пак се появи. Явно професията на *** е доходна.

73

коментар

преди 11 години

А/к Балкан и БДЖ. И двете предприятия се намираха в еднакво положение. С много дългове.БДЖ ,обаче беше в групата/А/ , предприятия за оцеляване , а Балкан , в група /Б/, за ликвидация. Спомням си, че тогава служителите на БДЖ , взимаха минимални аванси , не получаваха заплати , работни облекла и прочее , в Авиокомпанията , не познавам служител , който да не си е получил редовно пълната заплата, командировки, транспортни карти ,талони за храна или безплатно работно облекло.БДЖ оцеля, Балкан -н

72

коментар

преди 11 години

Не съ анонимният и не мога да отговоря от негово име.Независимо мнение.Много е трудно да дам категорично мнениеВбългария имаше хилди предприятия , които работеха на държавни дотации , въпреки , че много отричат това , дори и без да се замислят, Много е трудно , дали да обявиш едно предприятие в несъстоятелност/ група Б още от времето на Виденов/ или да го подариш на РМД,В първият случай - всичко е вън, във вторият,някакъв шанс , че поне част от персонала ще оцелее.следва

71

IQ146

преди 11 години

А не е ли симптоматично, че някои от костовите апологети ми дават за пример ПРЕДАТЕЛЯ Орешарски?

70

IQ146

преди 11 години

До АнонименАко правилно те разбирам твърдиш, че в нито една приватизационна сделка по времето на Костов, държавата НЕ Е БИЛА ОЩЕТЕНА по никакъв начин? И Костов НИКОГА не е допускал НИКАКВА ГРЕШКА?

69

IQ146

преди 11 години

До КНКАз за КРАДЦИ не гласувам! Особено за КРАДЦИ от БСП. Тъй като съм гласувал за Костов, затова питам, ще се извини ли? Той ми казва НЕ, НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯ, НЯМА ЗА КАКВО! И тъй като според мен ИМА ЗА КАКВО, аз не полемизирам, а просто НЕ ГЛАСУВАМ! Фактът, че от 60% гласоподавателите на Костов са под 2% показва, че като мен мислят около 58%. А ако говорим за IQ-та, да питам, колко трябва да (не) ти е IQ-то, за да РАЗБЕРЕШ това, което казвам? И да не можеш да извлечеш ПОУКАТА???

68

калинка

преди 11 години

кво стана МАРКОВСКА унищощи РАКОВСКА 134

67

перо

преди 11 години

Това е наистина една много добра идея , която ще се подкрепи от всички сини. Аз ще ГЛАСУВАМ , за тях. Замразил съм членството си в СДС , но имам правото да кажа ; Г-н Борисов , стига с патериците ви в сегашният Парламент. "независимите депутати".Тези излезоха много по мъжки момчета.

66

хахах

преди 11 години

СДС, ДСБ и т.н. сини партийци просто осъзнаха, че няма да вземат и едно място в парламента на следващите избори... Знам, истината е гадна! Най-лошото е, че няма за кого да гласуваме и тези, които си продадат гласа за 20 лева и 3 кебапчета ще решат кой ще управлява... Трагедията е ПЪЛНА!

65

КНК

преди 11 години

До IQ146 : може би трябва да си поправиш инициала на IQ 46.Това се налага от въпросите, които задаваш.Приближения на Станишев в БСП Георги Кадиев чрез фирми на жена си от 10 години,под покровителството на Станишев,прибира всяка години между 12 и 15 милиона лева от търговия с ток като посредник.Само тази кражба вдига цената на тока с 5% за целия народ.Защо не питаш за извинение???А крадците при Костов се върха пак при майката-кърмилница БКП/БСП и сателитите ДПС,ГЕРБ,АТАКА,РЗС,Кунева и т.н.

64

IQ146

преди 11 години

До АнонименТова, което си написал, КАК кореспондира с въпросите, които съм задал. Дори да приемем, че е истина!

63

абе

преди 11 години

абе какво СДС в Силистра. Там има няма 500 гласа за СДС. Ай си гледайте работата!

62

Пенгез КалпакЧеналов

преди 11 години

То има ли реално такива партии? Костов се постара да погребе демократичната идея и да я осребри !Егати и държавата,най-посредствена в Европа!

61

IQ146

преди 11 години

До СпонгиБез да го обвиняваме лично него в КРАЖБА,ще попитам така-По времето на Иван Костов,като Премиер,случи ли се ПОНЕ ЕДНА КРАЖБА на държавно имущество от някой приближен на властта.Ако ДА,Иван Костов има ли ПОНЕ МАЛКО ОТГОВОРНОСТ за това?Ако ДА,Иван Костов дължеше ли извинение и обяснение на хората,които го избраха да управлява държавата в полза на обществото,а не в полза на ПАРТИЗАНИТЕ и ПРИБЛИЖЕНИТЕ до властта?Ако пак отговора е ДА,ИЗВИНИ ли се Иван Костов?Ако НЕ,трябва ли да се ИЗВИНИ??

60

До Спонги

преди 11 години

Абе като чета това което пишеш и си мисля, че тоя Костов бетер Хан Аспарух бре (т.е. само и единствено за БГ е мислил един вид)! Малии и с мутрите викаш се е правил до някъде и как по точно с участието си в кръговете Орион и Монтерей ли!? Викаш всичко му е било насадено а, еми че то май май също като на Боко Тиквата сега нали и на него сичко му е насадено и сега каквото и да направи Тиквата се тая това ли искаш да ми кажеш? Ей помни се какво беше Костовото време недей така!

59

Zeitgeist

преди 11 години

Да се инициира подписка за свалянето на на г-жа Маргарита Попова и изтриването на името и от историята на България!!! Това срамно петно трябва да бъде заличено, веднага!

58

Анонимен

преди 11 години

Каба -махай всички от старите, не се плаши-никакви от ОДС-всички си напълниха гушите. Те навремето се разделиха и скараха заради пари-кой да краде повече. Даже и *** по надалеч-провери всички финанси от 1990г. насам и коли наред. Много млади хора ще са доволни от това.

57

...

преди 11 години

Абе СДС си беше във вегетативна кома още при управлението на Костов. За тая работа тоя е винове същия Костов! Чисто и просто нямаше как да не се забеляжат КРАЖБИТЕ И РАЗСИПИЯТА по негово време! Е верно след него, по стар БГ обичаи, доидоха много и по-надарени в тиа дела хора, но бате ви Костов си беше баш родоначалника на масовата ПРЕЕБАТИЗАЦИЯ!

56

Дпо модератора

преди 11 години

Ха ха ха ха . Добре де, излизам от форума... временно.Спонги

55

Спонги

преди 11 години

До IQ146Golqмото ограбване на България започва с Указ 56, много преди Десетоноемврийския Преврат. Който и да беше дошъл на власт след Жан Виденов, щеше да бъде набеден в ограбването. То беше програмирано много преди това. Ролята на Костов в този етап беше в това, че създаде условия за развитие на малък бизнес. Дори озапти мутрите донякъде. Не приемам твърденията, че той е ограбил държавата. Опитите му да се освободи от ДС ченгетата като резултат доведоха Сакскобурготски.