24

Анонимен

преди 11 години

ЧУКАЙТЕ СИ КЛАВИАТЮРИТЕ А НЕВДЯНКОФФ ВИ *** ВАС. ГЪРЦИТЕ И ПРИ ТОВА НАМАЛЕНИЕ КОЕТО ИМ НАПРАВИХА НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСЙИТЕ ВЗИМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ. А ОТЛИЧНИЦИТЕ НА ДРУГАРЯ ТИКВОРОВ ВЗИМАТ НА МАРКО ЧАДЪРА. СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НА ГЪРЦИТЕ ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ ДЪЛГА НАПЪЛНО А НИЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСЙИТЕ. САМО ЧЕ МЕЖДУ ГРЪЦКИЯТ НАРОД И ТИКВАРОВОТО ПЛЕМЕ РАЗЛИКАТА Е ОТ ЗЕМЯТА ДО КОСМОСА. ТАМ ЖИВЕЕ НАРОД А ТУКА ПЛЕМЕ КОЕТО ЧАКА НЯКОЙ ДРУГ ДА ПРОТЕСТИРА ВМЕСТО НЕГО. ДА АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

23

Анонимен

преди 11 години

Пратете им Дянков , той ще ги оправи!

22

Тодор

преди 11 години

Ето виждате ли драги ми съграждани роби, неспособни да защитят собственото си бъдеще, камо ли някакви по-общи и възвишени идеи. Гърците ще се възстановят от една най-тежките си кризи в историята за няколко години, а ние, послушните, вече 24 години обикаляме в кръг и ни го набутват отзад. *** народ, слаба държава.

21

умопомрачен

преди 11 години

Е па шо плюете арното момче Дяянкоффет стигнахме гърците кат се сринат шпаниолците и тях ша ги минеме . С такива арни момци и на целия ефропейски съюз ша го сринеме и пак ще оцелеем за ужас на историята

20

Анонимен

преди 11 години

Да, софиянеца се превъща в световно богат човк. Сега минималната заплата му 2000 но ще стане тройно догодина. За това трябва да помогнем финансово на гърците ...

19

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха, ха - много хора завиждат на доходите на софиянци. Но, това е живота. За съжаление в много градове в България стандартът никак не е добре.

18

до 18

преди 11 години

Така е, средните гръцки заплати вече са малки за софиянеца. В София все по-малко хора искат да работят за 700 - 800 лв.

17

До работещ в Гърция

преди 11 години

За тебе не знам, но средните заплати в Гърция спадат осезателно. Атина се превръща в призрачен град. Сега чисто получават средно към 750 евро, което се равнява на 750 лв. София. В София с тези пари си зле. Освен това в Гърция 1.5 милиона са безработни - 0 евро заплата. В София сега много хора работят за над 2000 лв чисто на месец, което далеч над средния гръцки стандарт в момента. Сам си направи сметката.

16

иконом. провинция

преди 11 години

С този план само за 3-5 години гръцкият бизнес ще бъде изкупен основно от германци и французи. Гърците вече няма да работят за себе си, а за Германия. И сега повечето фирми и банки, които ги знаете като гръцки, всъщност са немски или френски. Гърция стана тяхна икономическа провинция.

15

работещ в GR

преди 11 години

До сметки На твоите сметки ли да вярвам или на джоба си? С 3 до 5% ми се вдигат доходите всяка година, а ти си пиши, пиши, щом това те успокоява.

14

Анонимен

преди 11 години

До сметки, 1996-та година доходите на българите паднаха много повече от 65%, но тогава нямаше кой да ни спаси...

13

ИСТИНАТА

преди 11 години

Европейските политици спасяват само и единственно собствения си *** и топлите високо платени кресла в които са се настанили отдавна! За тях е истински армагедон само мисълта че евентуалния фалит на Гърция може да им коства всички благинки които взимат и с цената на всичко ще ги запазват!За тях не е важно какво и колко ще струва това като данъчна тежест на всички европейци-важното е те да си останат на местата и да продължават да ЛАПАТ!

12

Анонимен

преди 11 години

Предлагам и България да им помогне. Как ще я карат гърците с тоя нисък стандарт в бъдеще. Трябва да им помогнем финансово......

11

сметки

преди 11 години

БВП на гръцката икономика вече шеста година се свива с около 5 - 7 % и тази тенденция се запазва през следващите няколко години. Това ще рече, че само за 10 г., 6 вече минаха, доходите на държавата са намалели двойно, като се добави и инфлацията - доходите спадат на около 35 % от първаначалните. Сами сметнете ефекта, ако от заплатата ви остане само една трета. Това сега се случва с гърците. Освен това, печалбите вече няма да остават в Гърция, а в чужбина, тъй като бизнесът не е на гърците.

10

онбашията

преди 11 години

и всичките да им ги опростят на момента, пак не могат да изплуват. ще става все по-зле и по-зле

9

Анонимен

преди 11 години

2, Метрото, магистралите, пречиствателните станции, селскостопанските машини и т.н. ги правим и купуваме със средства на европейските данъкоплатци! Малко ли ти се струва тази помощ за България или би искал и добавка към заплата за това, че западняците благоволиха да ни приемат в ЕС?

8

Анонимен

преди 11 години

Колкото спечели българия през 1996-та от опростяването на дълговете, толкова ще спечелят и гърците! Не ги очаква нищо добро, освен обедняване и постепенно слизане на българския стандарт, където си им е мястото!По умните и богати гърци вече масово почнаха да емигрират в Западна Европа, защото не искат да връщат стари дългове и само бедните и неспособните ще трябва да теглят каруцата в калта!

7

Анонимен

преди 11 години

Не им завиждайте на гърците, защото това което ядоха и пиха до сега ще им излезе през носа. Кредиторите им отпуснаха точно толкова колкото да останат на повърхността, но още десетилетия гърците ще трябва да връщат заеми, които няма да им позволят лесно да се оправят. Реално си остават колония на Германия, като са принудени да продават за жълти стотинки острови, фирми, земя и т.н.

6

ля ля

преди 11 години

аз не разбирам защо ги подкрепят тия мързеливи гърци които са на плещите на Европа!?!?недоумявам а и ги ненавиждам де ....!

5

Анонимен

преди 11 години

2, когато България фалира през 1992-ра и 1996-та година на нас също ни бяха опростени близо 80% от дълговете! Кредиторите в момента не помагат на Гърция, а на себе си, защото не им ли опростят част от задълженията и Гърция фалира може да получат още по малка част от парите си!