108

клетва

преди 11 години

Дано лакомият Борисов се задави с поредната седесе хапка !

107

До 137

преди 11 години

....Братле, изобщо не си на ясно с нещата !!! Като толкова ти липсва социализма - *** в Куба !!! Там все още го има !!! Неуспехите на СДС се дължат дребните доносници на ДС - като теб !!!

106

Анонимен

преди 11 години

И Нейска веше си би камшика от СДС-официлна инф.

105

АЗ

преди 11 години

Няма нужда да плачем за СДС.Делата на СДС-то не донесоха нищо добро за хората:1.Раздробиха земята и върнаха селото 70 години назад2.Унищожиха индустрията и производството чрез приватизация3.Ликвидираха оръжейната ни промишленост, а на наше място се настаниха САЩ, Франция, Китай, Русия4.Доведоха армията до чудовищно падение5.Въведоха турския език в БНТ и БНР, както и в училищата6.Защитават ДПС със закони и декларации в НС.7.Набутаха ни в Ирак и Афганистан.8.Пречат на всеки руски проект в България и защитават всеки американски такъв независимо от всичко.9.Въведоха псевдопазарна икономика с Дикенсов капитализъм10.Отнеха 90% от социалните придобивки в Кодекса на труда и социалното осигуряване.Увеличиха възрастта за пенсиониране.11.Разтуриха почти всички кина.12.Разбиха системите за обществен контрол в угода на експлоататори,мошеници и бандити.13.Обслужват чужди интереси във вътрешната и външна политика.Та ето защо не трябва да плачем за СДС.

104

доби

преди 11 години

Стига с този Бойко бе-той разцепил СДС.П.Стоянов беше ясно ,че няма да приеме,да остави миткането по чужбина на аванта.Ако беше пич щеше да приеме-но не би.Не са виновни депутатите а ръководството на СДС за това предлажение-бракоразводен адвокат без стаж на съдия ?какво като е бил президент

103

Анонимен

преди 11 години

0

102

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен "Eй, ми то във файтона не остана никой, бе!" Еми твае, *** си отидоха като на другоселеца кончето. И така и така няма, поне съвсем да да няма.

101

Истината

преди 11 години

Истината е, че това което стана в България след 1989-та година до 2001-ва, стана така както го искаха СДС. От 2001-ва година, когато НДСВ спечели изборите, СДС продължиха да диктуват много неща в България чрез партийните си некадърници, докато им изтече мандата - съдии, Главен прокурор, Конституционен съд и т.н. В този смисъл сега България е такава, каквато я направи СДС. Е, колко време след като СДС/ДСБ изчезнат от парламента, ще трябва на България, за да се оправи от *** погром?

100

FAKT

преди 11 години

Селският кмет Каба-маба се взима насериозно и си мисли, че може да управлява депутати. Бойко ще го сложи на 15-то място в пловдивската листа догодина. СДС няма да вземе и 0,02% от гласовете в София, а общо 1,20% в страната. Сотирката пак ще остане с пръст в уста - достатъчно му беше, че се уреди за зам.кмет за няколко месеца.Каба-маба ще държи марката СДС, т.е. нещо като телевизорите Телефункен през 21-век.Купувайте Телефункен - на дядо ми грамофона.

99

Анонимен

преди 11 години

Eй, ми то във файтона не остана никой, бе!

98

чарли

преди 11 години

Какво е това СДС те имат двама депутати що за партия са !

97

КАРУЦАТА СЕ ОБЪРНА

преди 11 години

ДЪЛГАТА РЪКА НА БОЙКО БОРИСОВ РАЗЦЕПИ СДС КАКТО РАЗЦЕПИ АТАКА. УПРАВЛЯВАТ НИ МУТРИ ! ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО ЧЕ ВСИЧКИ ОТ СДС, ДПС, НДСВ, БСП И ГЕРБ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ МАФИЯТА. АНТИМАФИОТИТЕ БИВАТ ИЗРИТВАНИ НЕЗАБАВНО! НАСОЧВАТ НИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕДАТЕЛКАТА КУНЕВА. КУКЛОВОДИТЕ С НЕЯ ЩЕ ЗАМЕНЯТ БОЙКО.

96

Анонимен

преди 11 години

WTF?Who gives a shit?

95

YTY - до 116

преди 11 години

до 116. Малко факти, ако обичате!? Вие сигурно не знаете как се казва изобщо жена му, а пък вече извадихте и родословно дърво...

94

обективен

преди 11 години

Браво на СДС! Факт е,че всички скочиха срещу СДС .БСП и ДСБ запяха в хор-ясно е-страх от възраждането на автентичното СДС.Защо никой не пита Костов след като остана в СДС уж за да пази дясното,след това си направи партия?А изключените днес депутати се страхуват от него ,защото явно са зависими.Много плюха по партията си, но днес май ги изненадаха! Е, не успяха да си спазарят места в следващия парламент,ще се наложи да поработят нещо друго-ако могат!

93

муми

преди 11 години

С ДС. Повръща ми се от прости, алчни и безпардонни хора.

92

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя Каба-незнамкойси, с визия и манталитен на селски кмет за какъв се мисли?!егати и "партийната дисциплина", а? По-зле и от БКП-то! Твърдо - по герберски!........как го избраха за "лидер" - един господ, т.е. ББ знае.........А на бас, че ще си остане сам-самичък до изборите и ще врътне една коалицийка с герб ;)

91

Анонимен

преди 11 години

1. Бойко Борисов-комунист,майор от УБО, и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветановкомунист,служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шоф2. Цветан Цветанов комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ... всичко е така ама Нона К. и М.Димитров (лондон) са си грях на Костов

90

Мисъл

преди 11 години

Сегашното ръковоство на СДС са абсолютни ***.Единственото правителство на СДС с цял мандат и то успешен е това на Ив.Костов.Как може да влагаш всички сили в борба с единственият ти премиер в кратката, но завършваща история на СДС. А най-лошото, е СДС загива безполезно, защото останалите седесари няма да гласуват за ГЕРБ.

89

REX 12

преди 11 години

Лукановите хора - Костов и Мартин, роднини завинаги, предателите на синьото, ДСБ отдавна го няма на картата, структурите му са разпуснати, нямат и кмет в страната.Колко кмета има ДСБ, майче е само 1, и то на село с 76 жители в Северна България. СДС е класа, оригинал, ДСБ копие и имитация, водена от болен и самовлюбен човек...Бтв е на Костов, Булбанк също, крадец от класа