138

дедо Ташунко

преди 11 години

Петър Стоянов е бивше посредствено бракоразводно адвокатче, издигнат до най-висок връх конюнктурно. И от неги, и от брат му даже кол за ограда не става, забравите ги и двамата.

137

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До Bob,Питаш какво е СДС.Отговарям ти : Само десет станахме.Имам негативно отношение към тази партия, но намирам действието на П.Стоянов за достойно1. Ако си поел ангажимент -О.К.2.Ако искаш да останеш без предразсъдъци и с авторитет-ОТКАЖИ.3.Ако искаш да повториш въпроса си : Иване,кажи си : оставаш в историята.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Бат ' Петьо готин си.

136

Анонимен

преди 11 години

видя се и СДС какъв цирк са , те и 4 човека да са , пак ще се карат , те и депутатите на СДС са си въобразили нещо ,

135

Анонимен

преди 11 години

Представителите на Трилатералната комисия в България - Петър Стоянов. Меглена Кунева- Пръмова и Цветелина Бориславова. Иначе за театърът, на който се радвате, те са "противници" :).

134

стоян

преди 11 години

до 173, не агент, а ДОНОСНИК антикомунист,да живее цирка на Митко Гестапото.

133

Bob

преди 11 години

а какво е седесе!??

132

Анонимен

преди 11 години

173 стига плямпал глупости бе

131

перо

преди 11 години

Фердо,прав си.Това беше за мен гадна публична демонстрация на г-н Стоянов , но независимо от това Костов пак му помогна и КС отказа кандидатурата на Симен втори за Президент на България.

130

Анонимен

преди 11 години

Много жалко. Във всеки случай той беше и си остана антикомунист за разлика от Костов и всички депутати от листата на СДС дето застанаха рамо до рамо с БСП.

129

Фердо

преди 11 години

Костов никога няма да му прости онова "Ваньо, кажи си!" !

128

СДС патерица на ГРОБ

преди 11 години

Мартинчо взимай си партията обратно,че с тоя Кабаиванов сте загинали на 101%,иначе браво на президента Стоянов за достойната постъпка.

127

Народен избирател

преди 11 години

Жалко !От него ставаше голям послушко на Винету. Бат Петьо не го пуснали от запад - глупости, те това да го казва на баба Пена, дето я лъже Винету. Истината е, че вече всичко свързано с ГЕРБ и Винету няма място в България. Бат Петьо да си ги прибира на Запад, щом не могат без тях.Все още имало и свестни хора между политиците, щом ги отсвириха и не се поддадоха на натиска на мутрата.

126

Анонимен

преди 11 години

За малко да стане гебеpското "батко и бpатко"

125

Анонимен

преди 11 години

Този човек бе начело на агнешките главички нали така който ограбиха България!

124

BIG AL

преди 11 години

Добре е , когато някой ОТКАЗВА на мутрата ..Няма значение , какви са причините -държиш на името си , имаш си мангизи , не искаш да се излагаш - като кандидат на мутра и т.н..Добре е , когато се показва , че НЕ всички са *** в България , като тези , усмихващи се угоднически - когато мутрата каже някоя глупост - по тодорживковски ..Добре , е, дори единици да са ..Все пак има хора и с достойнство, а не само - крепстни , купъвани от нефелната мутра ..Не всички и всичко се купува - съобразно "възгледите" на мутрите , кримитата..Простакът си мисли ,че всичко са парите и службиците ...на този свят...Добре е ,и когато ИМА и други граждани , хора , нормални , които са наясно с мутренските "щения"..Вижте му само - Мин.съвет , "конс.съдии", областните , дс- мутантите около него и т.н.. Простолюдие на власт..Иска всички да го славославят и му се възхищават- мечтата на всяко нищожество ::)))

123

axa

преди 11 години

Отказал - таратаици. Истината е, че сам се натискаше за службицата, но видя че няма да му мине номера. Добре поне, че има един сериозен държавник вдясно, та да ги вразумява всички. (Бас ловя, че се сещате кого визирам само по думите "сериозен" и "държавник", нали?). Г-н Стоянов, ето какво пазят архивите на в-к "Капитал" и с кого точно тикате десните избиратели да се съюзяват. Знаем го всички, знаете го и вие, имаите малко срам, спрете се наи-накрая! По повод на светлата годишнина от създаването на известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurancepany), застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. (Червеният цвят може да се окаже емблематичен за групировката, тъй като с него е оцветен и нейният символ.) За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон". Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Въпреки надеждите на фотографите да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо той се оказа недостъпен. Очевидци твърдят, че Маджо не е пожелал да бъде сниман. Някои волно изтълкуваха това като жест към Красимир Маринов-Маргина, който прочете с микрофон в едната и папка в другата ръка семпло приветствие.

122

Анонимен

преди 11 години

Браво Пешо - тия *** на БОКО които извършиха преврат в СДС и го обричат на изчезване не заслужават и 0 внимание.

121

BRAVO

преди 11 години

МНОГО ДОБЪР ХОД ЕВАЛА!

120

Анонимен

преди 11 години

ТРЕТОЕМИЛ СТОЯНОВ СТАВА ШЕФ НА БНТ. СДЕЛКАТА Е ИЗПОВЯДАНА. НЕЗАКОННИТЕ ХОТЕЛИ НА БРАТ СТОЯНОВ НЯМА ДА СЕ ЗАКАЧАТ.

119

Анонимен

преди 11 години

ВТОРОДепутатът от европейския парламент Емил Стоянов напуска поста си в Страсбург. Пловдивчанинът се аргументира с лични и служебни ангажименти, заради които той трябва да се прибере в България. На негово място в Страсбург заминава 29-годишната Моника Панайотова от София. В момента тя е народен представител и председател на парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на еврофондовете, както и на младежкия ГЕРБ.