152

Медиите пишат

преди 11 години

Изявление на Бойко Борисов: Най бедни сме, защото БКП ни управлява 100 години!Това са думи на едно голямо Лай-о. С голямо Л.Изпекрал си гранатометееее.100 години управление на БКП??????????????????????????????????????

151

lubsan

преди 11 години

Боико,Боико.....какви пари искаш бе брат ми,и ти ли като гърците само ще искаш.....или явно не можем да се оправим сами!Нищо,ти си искаи....само гледаи като отворят границите и махнат визите,,,как ше си стоите с Цецо в България.....а всичко друго-стяга багажа още отрабо....Само гледаи,.миличък!!!

150

хлеботачо чорбаджийс

преди 11 години

Едно е ясно, червените са стегнале редиците и плюкат плюсове и минуси за да успокоят Станишев. Първо ще осъдят Р.Овч и П.Дим, пък Станишев и Доган накрая.

149

levski

преди 11 години

mola gledaite na kakvo vi prilica i togava mu daite parite

148

Анонимен

преди 11 години

Вие хубаво разпределяте бюджета, ама не казвате откъде ще дойдат постъпленията в него ?!

147

Анонимен

преди 11 години

До 2020 г. тук няма да има пукнат българин.

146

макроикономист

преди 11 години

Бих искал да подскажа на смешкото-премиер, че приемането на бюджет е доста лесно работа ако този бюджет е направен от професионалисти,а не от недоразумения като Дянков. Не мога да разбера кой го набеди този очилатко за финансист та да му се смеят първокурсниците на безумните "проблясъци" на "финансов гений".

145

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 168Боко не може да разкости ***, Боко е ***!

144

Анонимен

преди 11 години

"Акъл не ща, пари ми дай" ...пълен *** е този !

143

НФСБ

преди 11 години

ФАКТИТЕ3 лисици: Бойко, Станишев и Кунева видяла гарвана/народа/ с парче сух хляб в човката и високо извикали в хор: "Гарго рошава, ти ще гласуваш ли за нас и нашите партии на изборите?" "Не!"- казал гарвана и сухия хляб паднал в бездънния чувал на хитреците! ИЗВОД И "Да" и "Не" - резултата е: НЯМА ХЛЯБ! Нужно е да се бие шута на лисиците!

142

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

Само да ви кажа една работа 24,5 %-ГЕРБ 18,5%- БСП 6,2 % ДПС . Разхвърлят се мандатите и имаме пълно мнозинство за Борисов.Не разбирам защо се бунтувате : )

141

Анонимен

преди 11 години

Бойко си отива и той много добре го знае сценария е направен отавна

140

aнонимен

преди 11 години

ШУТ ИСКАШ ТИ ШУУУУУТ..И ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ..БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА!

139

Анонимен

преди 11 години

хахаха снимките на това *** просто къртят.Сега на тая *** пресмята нещо вика си: сега ще отрежа тая лента , после се качвам и с *** газ на стадиона ,дали ще вкарам днеска а? Не мож дан вкарам, АЗ винаги вкарвам,после отивам да вида Лазар днеска нещо се беше запекъл не трябва да му давам такива сухи пържоли, шъ изпратя шофьорчето ду оня магазин там са пресни,ЪЪЪ да туй шъ и за днеска.

138

Анонимен

преди 11 години

Б.Б. беше вкаран в ' голямата политика ' от Берлускони, но след като бившият италиански премиер вече е бита карта, като дори го осъдиха на първа инстанция, сегашният ни пръв партиен и държавен ръководител веднага се дистанцира от него . А беше време, когато взаимно си честитиха рождените дни ... Дарина Павлова беше топла връзка между тях .Ако правилно разбирам, сега , след като вече обвинява комунистите за провала на държавата ни през последните 100 г., то не бих се учудил, ако в ' името на властта ' той се отрече и от др. Т. Ж. ? А не беше ли др. Т. Ж. цели 33 г. във властта през последните 100 г. ?Ако действията на сегашния ни пръв партиен и държавен ръководител не са хамелеонщина, тогава какво са ?Ако Б.Б. трябва още 30 г. да е на власт, то означава ли това, че още 30 г. трябва да го гледаме как бяга след футболната топка на зеления терен ?Боже, пази БГ !

137

Анонимен

преди 11 години

1532011 година е първата година от 1996 г насам, в която България има положително търговско салдо - износът е на по голяма стойност от вносът. Мантрите, че нямало производство и дрън дрън бла бла издишат отвсякъде! Освен това, производството е грижа на бизнеса - не на държавната администрация.

136

Обикновен Българин

преди 11 години

ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ДОМАТЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ: Днес 17:00Протест срещу 23те години безумия! Само една Томатина ще ги оправи!На 20-ти ноември отряд от 40 милиционери арестува известния дисидент Николай Колев - Босия пред парламента заради това, че е хвърлил домат по сградата на Народното събрание.В знак на солидарност,взимайте торбата с доматите!

135

arhar

преди 11 години

Под мъдрото ръководство на др. Б.Б. какво друго може да се очаква ?Говори се, че командировъчните за т. нар. политици и техните секретарки са се повишили с 80 % ...А дали иранският премиер всеки ден хвърчи с хеликоптерчета и ходи на футболни мачлета и тенис кортове ,като по този начин безотговорно харчи парите на данъкоплатеца, вместо тези пари да отидат за здравеопазване, образование, старчески домове ?Няма такава държава !

134

Анонимен

преди 11 години

ако Станишев дойде на власт и не скъса *** натоя *** , няма да гласувам повече никога

133

Анонимен

преди 11 години

НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ КОЛКО ЕНЕРГИЯ И ВРЕМЕ ХАБИМ ТУК ? РЕАГИРАМЕ НА ПОРЕДНИТЕ ПРОСТОТИИ НА БОЙКО С НЯКАКВИ РАЗУМНИ КОМЕНТАРИ. НЕМА НУЖДА ! СОПИТЕ И НА УЛИЦАТА ! КУЧЕТО РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА ! МОЖЕ И ОТ ДОМАТИ ! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ - ДНЕС В 17.00.