24

Анонимен

преди 11 години

Аман от неграмотни ***. 150 хиляди лева. Това да не ви е цена за ББ?Цената е под 10 000 лева с всички данъци, печалби, рушвети и т.н.Това е най обикновен пулс оксиметър с 7 дължини на вълната за различните видове хемоглобин. В ибей ги има за под 1000 долара на старо. Ама да пишем глупости за да вдигме рейтинг.

23

Mona

преди 11 години

Bravo na choveka daril i n'a lekarite spasili,ama n'a malkite bolnici vav vatreshnostta n'a stranata i ne samo,takova neshto ne se sluchva....da jivee turizma....

22

Алек

преди 11 години

Господ здраве да дава на такива хора и техните близки!

21

Анонимен

преди 11 години

До до 26да закупи още 200 ли?На каква цена - на пазара 10 000$, а те купуват за по 15000$ за да разделят по 2-3000 комисионна от фирмата?А ти данъкоплатецо плащай, като си про.т, и се възхищавай на *** с автомобили за 200 000лв дето те мачкат по улиците, те печелят от твоите данъци.

20

до 26

преди 11 години

Ами нека продаде и още 200. Нека всяка болница закупи нещо полезно, за което нашите доктори може и да не са знаели.Какво лошо има? Ама сме си черногледи!

19

Анонимен

преди 11 години

мишлета, мишлета......дай един подарък на една *** и тя ще ти излезе по-евтина после от прости..ка.Същата работа - дай един апарат и после продай 100.Баламурниците да плащат данъци и да се възхищават :) .

18

Анонимен

преди 11 години

Няма ли най-сетне да се появи някое червено куфарче от чужбина? Изнесоха ги *** и повече връщане няма.Емигранта, човека прогонен от мизерията в България дарява, а червените *** *** пак за власт, за да дооткраднат, ако нещо е останало. Хвала на човека!Дълбок поклон!

17

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НИЕ СИ ПОЗНАВАМЕ ДОБРЕ ,,ДОКТОРИТЕ,,.....ЗАТОВА НЕ ДАРЯВАМЕ....

16

Анонимен

преди 11 години

Браво на този човек!Почнах да чета статията,Бургас,морето,МБАЛ Бургас,дарение на скъпо струващ медицински апарат.Рекох си-ето,някоя местна мутра е получила провидение свише,и вместо нов луксозен джип за метресата си е решила да направи едно Богоугодно и човеколюбиво дело...Да,ама Не.Дарителят се оказа емигрант,от ония,които болшвишките юроди едно време наричаха "невъзвращенци" и лепяха клеймо на цялото им семейство!

15

Факт !

преди 11 години

Емигрантите ще спасят България, а не имигрантите. Браво ! Ако трябва да чакаме на Бойко и Цецко ... , а и на който и да е политик от последните 2 десетилетия ... жална ни майка.

14

апаратчик

преди 11 години

нагласена работа и пр, ами като е благодарен да покани докторите на малдивите а не на изложение и "случайно" е представител на фирма за мед. техника

13

до 13

преди 11 години

Колкото и да струва, важен е жеста!Нека не показваме байганьовщината си. Нали за цената на подаръците не се пита.Щом досега го е нямало в болницата, значи не е толкова евтин.

12

АЗ

преди 11 години

Уважавам ги нашите лекари, тези в Германия са много зле. Обаче, защо все чужденците са доволни, има нещо денденциозно в обслужването на пациентите, като си с парите или си хубаво облече, със скъпа кола и скъп телефон и бижута примерно, обслужването е по-добро.

11

Анонимен

преди 11 години

Браво на бащата ,НОЖурналята нещо са се объркали ,такива апарати съществуват от поне 25 години ,и не струват повече от няколко стотин евро ,а има преносими само за 3 показателя и те са още по евтини А реално са част от масовите дефибрилатори в линейките на Бърза помощ Не разбрах как този струва 150 000 лева Какъв точно е апарата гУспода журналисти

10

АНТИ

преди 11 години

БРАВО! ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! БРАВО И НА ЛЕКАРИТЕ! ДАНО ВСЕКИ ДЕН ИМА ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ!

9

Анонимен

преди 11 години

Браво!Дано има повече българи в чужбина, които не забравят Родината си!

8

Анонимен

преди 11 години

има ли значение колко апарата ще се купят-важното е, че има такъв само в софия и ако се развали какво става... сега има още един и то безплатен.Все да намерим комерсиалното в нещата.Един път да помислим, че мъжът е безкористен и иска да благодари и има възможност.И аз имам познати, на които спасиха 5годишната им дъщеря - беше на косъм детето.Тогава решиха да купят някакъв апарат за болницата на стойност 2500лв - толкова имаха, така почувстваха, но болницата не им е искала. Знам, че има алчни,

7

Анонимен

преди 11 години

Хубаво да четат плювачите,дето си мислят че Българите зад граница са миячи и берачи на портокали и маслини,и се бият в гърдите че са патриоти само защото са в България,а онези зад граница били предатели.Обаче патриотие тук дават пари само за вип брадър...

6

Анонимен

преди 11 години

75 000 евро е един луксозен немски автомобил.75 000 евро е врата към българския пазар.БАС, че до година таиз фирма ще продаде над 10 апарата на България?

5

Анонимен

преди 11 години

И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ БОЛНИЦАТА ЩЕ ПОЧНЕ ДА КУПУВА АПАРАТИ ОТ ТАЗИ ФИРМА И ЗА 3 АПАРАТА ЩЕ СИ ВЪРНАТ ПОДАРЪКА И ЩЕ НА ПЕЧАЛБА :)))МАЧА Е ЯСЕН.