104

Анонимен

преди 11 години

България ако граничи с Албанците , пак ще има проблем. Сега проблемът пада на Македонците . Някой ден ще забравят , че са Македонци , както са подтискали населението , да не се считат Българи .. " Говорим славянски , но не сме славяни ". Да си изпишеш веждите , ще си извадиш очите !

103

България над всичко

преди 11 години

Аз също нямам нищо против албанците.Големите мръсотии на нас, българите, са ни ги правили все сърби и гърци.Даже ми е кеф, че сърбите загубиха Косово и им пропадна плана с гърците от началото на 90-те години да поделят Македония между Сърбия и Гърция и да имат обща граница.Дано само промитите македонски мозъци да се усетят по-навреме, че са българи и по-голямата част от Македония да се върне там,където винаги и е било мястото-в България.Няма време за губене.Албанците минават и на изток от Вардар

102

Анонимен

преди 11 години

Лошите времена за лилипутите започнаха....А СЕГА ВЕЧЕ ДА МИ ЦЕЛУВАТ ГЛАВАТА НА......

101

.

преди 11 години

Аз против албанците нямам нищо , ние няма за какво да не ги харесваме , познавам една албанка и един полу албанец полу грък и двамата са прекрасни хора.

100

Athens

преди 11 години

vpr4em albanzite sa mnogo po qki i otvoreni hora ot pedalite i putkite makedonzi......SMURT ZA SKOPIE.oplakviq v centara na ATHENS

99

ПЕРО ЦЪРВЕНКОВСКИ

преди 11 години

АХА ХА ХА ХА САМО ТАКА НА МАКЕТАТА-АЛБАНСКИ ДЕВЕР

98

Анонимен

преди 11 години

Скоро "древните" ще са само лош спомен!

97

Гарвана

преди 11 години

Макета не мисля, че сте в позиция да се правите на независими........много скоро ще съжалявате,че не сте се присъединили към България !!!

96

Анонимен

преди 11 години

До АлбанецА вие що мислите по вапросот!Ние бугарите какви сме?

95

Анонимен

преди 11 години

До ШаропланинецВ голяма грешка си. Никой друг освен макетата не си мисли, че българите са македонци.А това с паметника, макетата го правят защото ги е шубе от албанците. Подмазват се отчаяно горките.

94

Шаропланинец

преди 11 години

Не знам дали македонците се мислят за българи,но знам че албанците мислят българите за македонци !А тези дни от обич и признателност на македонците към албанците по случай 100г. независимост, в село Радуша близо до Скопие, бе издигнат и с уважение открит, много голям бронзов паметник на Адем Яшари, един от основателите на Армията за освобождение на Косово (АОК) и предан радетел за създаването на Велика Албания на Балканите и обединението с Македония! Да не забравяме че той бе считан от мнозина и за защитник на македонците, призоваващ и готов да се противопостави със сила срещу всички българи, предявили претенции да асимилират македонците, за да ги наричат българи и който беше убит през 1998г. при провокативна албанска терористчена акция в Сърбия от сръбскте сили за сигурност, докато в същото време, много български и сръбски паметници умишлено се забравят, унищожават и заличават!На откриването на паметникът присъстваха цялото ръководство на партията в правителството и коалиция, както и заместник-председателя на македонския премиер Муса Джафери !!

93

шоп

преди 11 години

За боята и за знамената разбрахме, ама нема ли да им налупат по един фес на макетата, та картинката да е пълна.

92

османлия

преди 11 години

Да им е честит празника на Арнаутите

91

Анонимен

преди 11 години

Докато македонците крадат чужда история , албанците ще откраднат цяла Македония.

90

Mr. Killer

преди 11 години

Ей, осмянке тебе кой те пита, мълчи !

89

османлията

преди 11 години

до 112Hakli sin Makedonya li kardash . Zamani geldi . Saflari belirtmek ve sikishtirmek zamani.

88

Mr. Killer

преди 11 години

112- Недей да мислиш много!

87

Анонимен

преди 11 години

Бяха тук окъсани мръсни ,хвърляха топовете във вардар и псуваха .После се върнаха пак само че със мотори и танкове .Тия Българите са като плява колкото и да е скубиш тя на пролет пак избива и отърване няма .От един дядо Албанец от Велес

86

Анонимен

преди 11 години

А честито, бракя македонци! Докато вие сте се залисали да доказвате, че не сте българи, албанците ви превзеха. Скоро ще ви издават албански паспорти, защото Македония ще ще стане албанска територия веднага след Косово.

85

bg

преди 11 години

Nameri pulsa na obesenia pakistanski muslemski *** v India.