621

Дръндер

преди 11 години

До Анонимен 714Муахахахахахахах. Видехме ги експертите на ГЕРБ единствените които бяха някакви експерти бяха уволнени, обаче калинките в ГЕРБ продължават да изкачат. С какъв акъл вие *** герболетки и с какви очи още защитавате тази Тиква която загроби България?

620

Анонимен

преди 11 години

Райчев е като повечето платени социолози гадна, мазна комунистическа ***."Една от причините Станишев да е толкова успешен"...?Какво му е успешното на украинския хамстер бе? Че успя да съсипе страната, успя.Хайде, стига сте ни замаявали как Бе Се ***-ту било увеличило подкрепата си, а ГЕРБ я били загубили. Слушаме я тая песен откак ГЕРБ дойдоха на власт, но освен дежурните ви избиратели - пенсии и *** няма кой да ви повярва.

619

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЧЕНГЕЛАРИТЕ ШО СА СИ КАЗАЛИ:...А ДА МУ НАМЕРИМЕ НЕКВА РАБОТА НА ТОЯ...!

618

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НИКВИ ДРУГАРИ НЕМА ДА МИ ЖИВЕЯТ А ШЕ ТУРИМЕ ЕДИН КОМПУТЕР ДА РЪКОВОДИ ДРЪЖАВИЧКАТА ВИ...!...ПЪ ЕЛА КРАДНИ...!

617

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СПИНИШЕФ--ТОЙ ПОНЕ СИ Е ОРИГИНАЛНА РУСКА СЕМКА И РАБОТИ ЗДРАВО ЗА СВОИТЕ,А НЕ КАТО НАШИТЕ КРЕМЪЛСКИ ***,КОИТО САМО ОТКРАДНАТОТО ОТ НАС И Е БЪЛГАРСКО...

616

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДА СЕ НАМЕСИ КОНСТИТУЦИЯТА И ДА ЗАБРАНИ НА БУЛГАРИНА ДАЖЕ ДА МИСЛИ ЗА ПОЛИТИКА...!

615

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ОШТИ ЛИ БЕ ПИШЕТЕ ХЛУПОСТИ...?

614

Анонимен

преди 11 години

Кво експертно правитилство? Та в БСП няма нито един експерт. Там има само хора с минимален мозък но за сметка на това с огромни езици.

613

pora

преди 11 години

Ония Станишев освен да плюе друго не съм чул да говори - всяка втора дума му е 'Борисов' - за такова животно няма как нормален човек да гласува....

612

Анонимен

преди 11 години

До Здрaвко В цялото ти писание няма почти нищо вярно, освен за НАТО и ЕС. Но какво ни донесе членството в НАТО, освен вноски , разходи за мисии и т.н. Дори в ЕС сме внесли повече пари, отколкото сме получили! Чужди инвестиции освен в молове не се виждат.Е има и в златодобива, при разпределение 99.25 % за фирмата Дънди и 0.25 % (нула процента и 25 стотни) за държавата. Виденов изплати нетно 2 милиарда долара дълг, който други преди него бяха направили. Това са общодостъпни факти виж ги!

611

до ГЕРИ

преди 11 години

И според теб само до тези неща ли се свежда благоденствието на един народ????????? Да има метро, магистрали и спортни зали?? То не, че преди ги е нямало де? Я сега ти си помисли преди да пишеш глупости!

610

Иво

преди 11 години

Боже каква амнезия тресе българите.Големи мазохости трябва да сте за да подкрепяте хамстера.Направо невероятно.

609

Здрaвко

преди 11 години

Помниш ли, че преди 1997 не можеше да става и дума за НАТО и ЕС? Нито за ЧУЖДИ инвестиции /deja vu..при Станишев Еврофондове/. Само за половин мандат БСП доведе средната работна заплата до 12 долара, а средната пенсия до 6-8 долара. Цените на стоките бяха увеличени над 20 пъти. Банкова система напрактика не съществуваше, парите фалираха заедно с банките, в които бяха внесени. В ликвидация бяха обявени общо 14 банки. Дефицитът на държавния бюджет за 1996 г. бе 10.3 на сто, брутният вътрешен продукт бе с 10.1 на сто по-малко от предходната година. Правителството на Виденов изхарчи валутния резерв и увеличи държавния дълг. БСП остави вихреща се организирана престъпност, финансови пирамиди, разбити държавни служби. Това беше през ПОСЛЕДНИЯ им мандат! Тези хора претендират за власт отново!...

608

RCI

преди 11 години

Хейтър,за да не те обидя ще го кажа така:или аз лошо съм го написал,или ти не си имал възможност да го прочетеш!В един момент в Бэлгария имаше 373 партии(не е шега)и в едно крайно политизирано общество 3 000 000 негласуващи(и аз съм един от тях).Какво означава това?Спирам за да не обидя интелигентноста ти.

607

e-vestnik

преди 11 години

Невероятно, но факт Тройната коалиция построила повече магистрали от Борисов - 121 срещу 115 км20 Ноември 2012Радой Радев Задръстване по пътя към Бургас, преди магистралата. Снимка: БулфотоВъв Фейсбук и блогове се разпространява сметка колко километра участъци от магистрали са пуснати при Тройната коалиция и при управлението на Бойко Борисов.Невероятно, но факт по време на Тройната коалиция са построени 121 километра, а при Борисов засега 115 км. (виж справката по-долу). В някои сметки разликата е дори по-голяма 121 на 86 км. В e-vestnik опитахме да направим изчисление по официални данни (виж Уикипедия за магистралите) и дати на пускане в експлоатация и се получи 121 на 115 км.Сравнението в километри между двете правителства е глупаво, но е провокирано от премиера Борисов.Магистрали не са на Станишев и на Борисов, а на България.

606

Анонимен

преди 11 години

До Истината: Какви некадърници, напротив много са кадърни ... в краденето. Ошушкаха страната и народа до голо!И пак ще бъдат избрани да гепят евросубсидиите и да дооглозгат каквото е останало в държавата и у хората!А ние тука ще се джавкаме - комунисти - антикомунисти, те ще си правят далаверата!

605

Т.Дончева

преди 11 години

Абе всяка година в СУ завършват десетки социолози, как за 20 години не се намериха двама трима свестни младежи та и като излъжат пак да им се повярва. Хваналите се за Кънчо и Стойчо, ама те са кухи *** като нашия Станишко. Досега с тези велики социолози сме загубили всички избори. Аз все ви казвам ама била съм предателка. Сега на изборите ще разберете, че с прости хора нищо не става.

604

RCI

преди 11 години

Истината(698),ти наистина ли вярваш в това което говориш?Всичко що е над 40г.възраст и по някакъв начин е овластено(политически ,икономически ... да не ги изреждам)е не просто продукт на онази система,не просто част от онази ситема ,ТО Е онази система.Само че сега формите са други.Нас от 68г.едни и същи ни управляват.Другото са лъжи.За жалост мнозина се хващат!

603

коментар

преди 11 години

Ами , не виждам и защо някой трябва да дава предложения.Достатъчно е и нищо да не прави и пак ще е много по добре.Вярно или не,но виждам и много повече минусчета.Уверявам те , аз не съм симпатизант на БСП.И с Кунева , по внимателно. Току виж , че опрете до нея , а тя се окаже , че ви е обидена. Нали разбираш , че всиички маскарии на всяко правителств излизат, след като е сдало властта !!!!

602

tribun

преди 11 години

През 1990 г. БКП се преименува в БСП ,тази партия и до ден днешен си остава партията на дядо Благоев, идеологията за ролята на работническата класа се превърна днес в идеология на ролята едрия капитал.Каква е разликата между БКП и ККП за 23 години комунистите в България ,я направиха най бедната страна в Европа,а китайските комунисти направиха от КИТАЙ втората в света най развита икономика.