103

do 127

преди 11 години

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXA tova e klasika

102

ined

преди 11 години

Тарана на Тигрите тази година трябва вече задължително да стане футболист 1 на България стига вече голямата перука да си пробутва синчето.

101

Тигре, тигре-е-е

преди 11 години

Абе кви са тея статисти в зелени екипи до премиера? Иначе албумчето е яко, все едно гледам "Човекът-оркестър":))

100

Анонимен

преди 11 години

А в Белене (не АЕЦ-а) дали има спортна рота?

99

сигурно...

преди 11 години

За да пропусне дузпа ББ явно не е улучил вратата... Иначе ние че вратарите видят ли топка ритната от ББ лягат на земята.... Чест и славата на нашите герои....

98

ха-ха -ха

преди 11 години

Някой съмнявал ли се е ?!

97

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

96

Елин Пелин

преди 11 години

Нощем, щом заспи, мъчителният призрак на тиквата пак иде. Присънва му се едно поле, ама какво поле! Дълго, широко, края му се не вижда!....Там някъде се явява голяма тиква и почва да се търкаля към него и се расте, расте, става колкото къща, колкото черкова, колкото планина, по-голяма и почва по-бързо и по-силно да се търкаля към него. Душко трепери от страх и бяга, бяга, а краката му се скъсяват, скъсяват. Чудовищната тиква го настига и се хвърля върху него.

95

Анонимен

преди 11 години

Ама, чакайте малко - това теле не го изпекъл Бойко.Подарено им е от местна фирма.Друг е въпроса, че този местен бизнесмен навярно плаща на работниците си 300 лв. заплати, а подарява телета.

94

111

преди 11 години

не разбирам защо неодобрението към борисов се възприема като одобрение към станишев.. явно сте забравили 90-те и какви ги вършеха силоваците-застрахователи. много хора си помислиха, че бб е силната ръка, милееща за тази страна и макар и с тъмно минало, бб се възприемаше като компромис. а то съвсем друго излезе

93

Анонимен

преди 11 години

на снимка # 1 човека от Бургас вече е видял теленцето и по физиомията му личи че е заебал мачлето

92

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До Анонимен 110"А вие защо биете ***?"

91

Анонимен

преди 11 години

Дали теле на стадиона или кебапчета на Бузлуджа, все същата работа.

90

погнусих се

преди 11 години

Баси гнусните ,мазни ,угоднически физиономии.Направо ми се гади от отвръщение.В тая държава навсякъде е така пред силните на деня, било в политиката, било в работата. Просто се срамувам че съм роден тук.Никога няма да се оправим стоя анадолски патриархален манталитет.

89

Анонимен

преди 11 години

Този с топката май е боледувал от рахит.

88

Анонимен

преди 11 години

Телето ББ зарадвал феновете с печено

87

Анонимен

преди 11 години

А, бе нека си рита Бойко, нема лошо.Ама да ядат печено теле, а народа да не може и хляб да си купи!Някакси не върви!

86

Анонимен

преди 11 години

Като гледам тоя отзад на 1-ва снимка, как се е ухилил, ясно ми е колко играят.

85

DDD 67

преди 11 години

Я да не обиждате Вожда, ей! ДАНС не спи! Ще видите вие, като дойдат баретите! Вожда не спи по цяла нощ, зает с мисли за благоденствието на народа, магистрали строи, футбол играе, замалко да го направят заслужил художник, няма да се учудя, ако го предложат за най-добрата художествена гимнастичка на всички времена, а разни сайтчета и неосъзнати елементи го обиждат! Къде гледа Цецко Шестте Апартамента? Бдителност, другарки и другари! Врагът не спи!

84

Анонимен

преди 11 години

то вече не е и смешно