52

Анонимен

преди 11 години

tova koeto kazvat v novinite e malko ne vqrno padnaha raketi i vav tel aviv i dori se chu sirena !!!

51

Az

преди 11 години

Странното е единствено защо в новините не казаха, че обстрела с ракети от Газа продължава вече една седмица, преди Израел да отговори. Стига вече с тези палестинци да започнат да бачкат и да спрат да се оплакват.

50

репортаж

преди 11 години

Тук има хубав репортаж от Газа,ютюб"Вreaking truce,israeli strikes kill hamas military chief,palestinian civilians in Gaza".Предаването е от журналист в Газа за Democracy now.

49

юнака

преди 11 години

браво една бременна мюсюлманска *** по малко.

48

акс

преди 11 години

парите живот не спасяват това е едното,което еврейте вече 1000 гони немогат да разберат и второ аллах над всичко!!!

47

не на война!

преди 11 години

E,сега ще може ли да се гласува независима палестинска държава в края на месеца от Общото събрание на ООН?Досега ционисткия режим се опитваше да омайва публиката с иранската ядрена програма,но с дочуващи се разговори за мирно уреждане и преговори,ето какво се случва в Газа,Палестина ,която е в границите на планиран"Велик израел".

46

ANONIMEN

преди 11 години

NAI GOLQMTO ZLO ZA SVETA SA IZRAEL I USA,NQMA PO BANDITSKI DARJAVI OT TQX.6TO NE VZEMAT DA SE PRESELQT NA DRUGA PLANETA DA SI OTDAXNE ZEMQTA OT TQX

45

за 52

преди 11 години

52,на всичките ми коментари не разисква съдържанието нито веднъж но изпълнен със сатанинска злоба правиш НЕуспешни опити за атака над скромната ми лична персона.Това най-ясно говори,че здраво се държиш за сегашния си духовен баща.Прочети Новия Завет на Исус Христос за да приемеш Месията си и се спасиш.

44

до 53

преди 11 години

Айде сега намесваме и окултизма,ти наистина си се объркал,чак ме хвана смях.Айде лека ти вечер и си изпий хапчетата си

43

справедливост!

преди 11 години

Аз не мразя евреите,ето сърцето ми се сви за едно американско еврейче,което говори за защита на палестинското етнически прочистено население,ютюб"Israeli zionist soldiers beat american jew",такива хора искат мир и равни права за евреи,араби и християни.Истинските окултисти са тези,които строят царството на антихриста.

42

до 51

преди 11 години

Айде обърна го във евангелистка пропаганда,***,***

41

за 50

преди 11 години

Чрез вяра в Месията на Израел Исус Христос ,еврейският мъченик Мордехай Вануну станал християнин разкри на света тайното трупане на ядрени бомби на ционисткия режим казвайки,че вярата му е дала сили да направи това.

40

за 50

преди 11 години

50,по повод на стиха ти за Цион,ето истината.Галатяни 3:29 "И ако сте Христови,то сте Авраамово поколение,наследници по обещание".

39

до 48

преди 11 години

Ти си за психодиспансера на лечение )),че ти хлопа дъската))

38

за 45

преди 11 години

45 ВЯРВАШ и то с цяла сила в духовния си баща дявола,сега е вашето (до)време, докато Месията на истинския Израел,Господа ни Исус Христос пак се завърне и всички антихристи последват дявола,където е описано в Откровението.

37

do 46

преди 11 години

Работи си мизерната работа,за мизерното заплащане,и си давай парите за интеграция на ***,хахахах))).Колко ти е заплатата към 800лв??),ако въобще работиш)

36

Сталин

преди 11 години

има евреи има проблем ,няма евреи няма проблем!

35

до 44

преди 11 години

Вярвай си в който си искаш,аз си вярвам в себе си.В религиите аз не вярвам ))

34

до43

преди 11 години

Пак не отговори на въпроса ми,това е ТИПИЧНО за вечните лъжци,аз предпочитам да вярвам на Бенджамин Харисън Фридмън,отхвърлил ционистките лъжи и станал християнин.

33

до 42

преди 11 години

Ти помисли как да се оправиш.За мен не се грижи. Не се виждаш че само можеш да лаеш)),за друго не ставаш)