154

ккк

преди 11 години

250 си е неразумна скорост, но по-неразумното е да ги направиш в БГ.Тук по магистралите не вдигам повече от 160,защото чувствам колата си несигурна. В Германия карах почти нова кола(не моята) и на 190 спрях да ускорявам, понеже се усеща че до там е контролът.Магистралите там са с по 3 ленти- вдчсно са тировете ,караваните и смартовете с 120 кмч, в средната се кара с около 160 и в лявата поршета и разни спортни мерцедеси с 200+.

153

Анонимен

преди 11 години

"карам M3, модел 2010 г. и са преценили, че съм я откраднал. Провериха къде е купена, аз кой съм и ми пожелаха лек път. "някой така се размечтаха, че написаха сценарии на филм... коментар 135

152

сс

преди 11 години

Колко е рекорда с мотор? Някой знае ли?

151

анон

преди 11 години

Видиш ли БМВ или АУДИ, правиш път и да бягат тия с 100-200-250км/ч, че нищо добро не се очаква от тях.Шофьорите им мислят че само те са на пътя!!!

150

стефи

преди 11 години

Просто.В България има ограничение по магистралите което трябва да се спазва.Всичко друго са празни приказки.Каква била колата.Какъв бил водача.Няма такъв филм.Имаш ограничение,спазвай го.

149

Бени

преди 11 години

Абе какво сте седнали да ми се оплаквате колко били високи глобите и как не отговаряли на ниските заплати....ами не нарушавайте ограниченията! Коментарите са просто потресаващи! Толкова комплексарско поведение имат повечето коментиращи, че е страшно! Никой не завижда на кифлата, ако иска и може с 500км/ч да кара, но да е някъде, където не застрашава останалите уцастници в движението. Има го момента, че по магистралата има някои абсурдни ограничения от 40км/ч, но като цяло са си ок!

148

Анонимен

преди 11 години

Не, не така, 800лв. Това би било смешна сума, ако БМВ-то струва, да речем, 50 000лв. Глобите трябва да са % (примерно - 10%) от стойността на чисто нов модел на съответния автомобил.

147

до 159

преди 11 години

мишкоооо, да съм споменал държава, където са пистите, по които карам... пак гледате не по- далече от носа си... хехе, Калояново... там е за такива с псевдо спортни коли, дето си мечтаят един ден какво ще си купят с печалбата от тотото... а ако нямаме писта, това според теб значи, че трябва да превърнем пътищата с кратери и неравности в писти ли.... боже колко *** народ има... явно си заслужаваме хала....

146

имигрант

преди 11 години

До: номер 145 (завист-голяма)За пореден път виждам парвенющината на *** Балкански - дето цял живот е карал Трабант или Москвич, и като му падне скъпа кола - гледа да я потроши. Да не говорим за другите невинни хора които може да убие. И така се превръща в масов убиец. Даже се замислям, дали това пък не е умишлено убийство? Да караш с 250km/h с ясното съзнание че може да убиеш хора?

145

Анонимен

преди 11 години

До до 157да съм споменал че е станало на магистралата? Заради такива като теб самонадеяни дали е на магистрала или на обикновен път си отиват хора.

144

до 156

преди 11 години

Що за глупаво-комплексарско- фантастичен коментар е това?Българина - негативно простоват , колите-супермени ,а ти пророка за България.Ходи на психиятар!

143

+/-

преди 11 години

До 20 години назад, завист-голяма ... първо помислих, че си обикновен ***, които просто се забавлява тук, ама като гледам правописа ти започвам да се колебая ;)

142

Жони

преди 11 години

Крумови наказания трябват в тази държава! Най-високи санкции и никаква милост! Ако глобата беше 5-10хил. лева и вземане на книжка за 1г, дали ще минат с 100-200лв. подкуп на някой служител...

141

до 157

преди 11 години

ааа на магистрала,апък челно,страше си.....и на магистралата си има ленти за всички,каркат си отдясно и си траеш,в ляво е направено за бързите,или думата магистрала не я разбираш и тълкуваш правилно...

140

Жужубан

преди 11 години

абе всички пишете за качествата на магистралите....Хората са го измислили - ПЪТЯТ Е !!! ОРАЗМЕРЕН !!! ЗА ТАКАВА СКОРОСТ...Ако се чудите какво означава инженерите пътно строителство ще ви обяснят....отностно глобите е по-интересния въпрос... Човек който кара кола за 200 бона (приблизително) дали ще се стресне от глоба 800лв ???? И аз така си мисля... - НАДАЛИ !!!

139

до 153

преди 11 години

Ти на Калояново ли викаш писта бе,боже господи,и понеже си го написал в мн.число къде са другите,да не са за картиг..хахахахха

138

Анонимен

преди 11 години

800 лв ?Нещо година без книжка , 3-5 бона глобичка ?Това е смешно направо.

137

Анонимен

преди 11 години

До завист-голямаАбе *** може да имаш супер кола, но когато пътя не ти позволява да караш с такава скорост тогава ставаш опасен за останалите на пътя. Бил съм на запад и знам за какви пътища става дума. Преди години един такъв *** с БМВ се натресе челно в нас и не можеш нищо да направиш, такива трябва да ги вкарват в затвора.

136

20 години назад

преди 11 години

карайте си джуганите и не гледайте в на другия пъницата,разбирачи и рали пилоти...Дано някой ден и вие имате подабна кола,а не само да гледате аутоморспор и да мечтаете,защото хората се развиват,правят невероятни коли,системи за сигурност,но българина както винаги е 10 ако не и 20 години назад и пак се мисли за прав като оплюе човек каращ скъпо и 1000 пъти по сигурно возило от неговото,но така ще си умрем,то затова ни мислят за *** навсякъде из европа...а сега давайте с минусите и хейтове..

135

Козметик

преди 11 години

До смях смяхХайде отивай вече на лзаерна епилация, че само се излагаш тук.