218

Анонимен

преди 11 години

Абе хора, днес по новините на Босфор ТВ съобщиха, че някакъв *** избягал от клиниката на 4-ти километър, представял се с числото на Дявола - 666. Много е опасен, като чуе нещо свързано с Борисов и започва да му излиза червена пяна от устата - бил някакъв бивш червен пролетарият, но по време на управлението на *** БСП го сбъркали, помислили го за агент на Щатите и му спукали трътката от бой. Сега човекът е много зле, но си мисли, че е супер! Ако го видите някъде съобщете на 112. Ще пратят санитари да си го приберат!

217

666! СУПЕР...

преди 11 години

...И ЦРЪКВАТА ОТИДЕ ПРИ ПОЖАРНАТА...СИЧКО ПОД ЛУПА...!

216

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ДО СА САМО ЛУПА НЕ БЕШЕ ФАШТАЛ...ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСЪ...!

215

До 254

преди 11 години

Бойко Борисов бил пожарникар. И това *** го повтарят постоянно с цел да се подиграят с него, все едно, че да си пожарникар е нещо долно, а истината е, че тази професия е една от най-мъжките професии. След сваляне на кулите близнаци в САЩ от терористичните атаки на Ал Кайда точно пожарникарите станаха най-големите герои в тази криза. Десетки от тях загинаха под руйните, дадоха живота си за да спасят пострадалите. Когато се качваха по стълбите на горящите кули, те сигурно са знаели, че може би няма да се върнат, но това не ги спря, много от тях загинаха и станаха национални герои на страната си. Само тук при нас *** се подиграват с тази мъжка професия, а не видят техния вожд Станишко, че е завършил като дизайнер на руски униформи, една доста женствена професия, защото голяма част от дизайнерите по света са все обратни!

214

666! СУПЕР...

преди 11 години

...А ТАКА БАЦЕ СИЧКО ПОД ЛУПА...!...КВО ЛИ ШЕ РАЗБЕРЕШ *** ГЛЕДАИ...ДА НЕЕ НАУЧИЛ И САНСКРИТСКИ...!

213

666! СУПЕР...

преди 11 години

...АБЕ ТОЯ С ПОКЛОН ЛИ МУ *** Е ПОДАЛ...!

212

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПА ЛИ ТИ БЕ БАЦЕ...КВО ГЛЕДА НЕКОЕ УХО...?

211

Анонимен

преди 11 години

Ми и за него казваме същото!

210

Георги К.

преди 11 години

Моля те! :)) Мо-ля те!

209

ФАС

преди 11 години

Аз предлагам да и се помолим всички .

208

Анонимен

преди 11 години

Работливия се прегърбил и излинял от работа, а мързеливия станал депутат и демократ.

207

Анонимен

преди 11 години

Както каза един човек в този форум, дядо му навремето обичал да казва: Кадърния и работен ратай след време ставал чорбаджия, а некадърния и мързеливия ставал комунист!

206

Анонимен

преди 11 години

Като чета предишните коментари с радост разбирам, че хората не са толкова заблудени, колкото им се иска на тоя комунистически сайт. Истината е една и никога не може да бъде надвита от лъжата! Комунистическите лъжи вече не хващат дикиш, хората прогледнаха и видяха, че комунистите са най-голямото зло за България, което съсипа хубавата ни страна. Следващите избори хората имат големия шанс на свой ред окончателно да съсипят тая продажническа партия, която искаше да затрие България, като ни направи 16-та република на СССР! Вечен позор за предателите на България!

205

Анонимен

преди 11 години

Който е запалил пожар той да го изгаси.Бойко ,затова е учил,да загазя пожари.А после взе,че стана политик.И тъй като ми липсва акъл и образование ,започна да предизвиква пожари.Поредният пожар-Марковска

204

Анонимен

преди 11 години

Браво на Борисов! Най-после да дойде на власт политик, който да мисли за доброто на народа, а не само за собствената си гуша и гушите на роднините си! За това другари комунисти запомнете едно: На изборите догодина ГЕРБ ще спечели с пълно мнозинство, колкото и да кукудякате до припадък в червените си медии! До като Борисов е начело на ГЕРБ, те ще печелят всички следващи избори безапелационно. Това е така, защото хората видяха в Борисов истинския патриот, милеещ за родината си и за тях самите, нещо което никой не вярваше, че някога може да се случи в България, която в последните 20 години беше управлявана само от безкрайно алчни, арогантни и корумпирани политици. Отделно от това Борисов за няколко години стана политик и държавник от европейска величина и класа, нареди сред най-известните политици в Европа като Барозу, Мекел и т.н.. Неговото национално отговорно и финансово стабилно управление като премиер на България е силно подкрепяно от най-развитите страни в Европа и се дава за пример на останалите, които бяха повлечени надолу от световната криза. При нас постоянно идват висши представители на ЕС и дават безрезервната си подкрепа за сегашното управление! А преди идваха само за да разследват далаверите и кражбите на предишните управници, поставени от червените кукловоди от БСП-БКП. За това постижение на Борисов като премиер в национален и международен мащаб ние българите трябва да се гордеем и да го аплодираме, а не както правят някои безотговорни политици и платени клакьори да го плюят, но те не са българи, а продажници, чието мнение е за ***. Това което бе построено през последните 3 години е нещо грандиозно на фона на бедната ни държава и то по време на най-тежката световна икономическа криза от 50 г. насам. Трябва човек до е последния *** на този свят за да не е признателен на този велик българин и да не гласува за ГЕРБ, а пък тия които ще гласуват за продажната и крадлива БСП са най-големите национални предатели за които няма място в България страната на Ботев и Левски!

203

резил

преди 11 години

А как се чувства др.Искра Фидосова, която с комсомолски плам и матросовски хъс я защитаваше вербално, та и епистоларно до Барозу. Тя не заслужава ли санкции за изопачаване или любимото на управляващите "манипулиране" на истината и то пред Парламента.Тази жена-Фидосова де,носи наравно с Марковска вина и отговорност за великото ни о..акване за енти път пред света и ЕС.О,да ми кажете нещо и за Наско-вертуто със симеоновошколското си образование,който се сниши до миши размер дорде мине бурята

202

mariankrumow

преди 11 години

-Ало, Венче, виж там кво мое да се направи - не стана работата - вдигна се много шум. Оттегли се пък ще те оставя съдия. Твойто се не губи. Най-добре по здравословни причини.- Ало , Бойко. И при тебе се вдигна много шум, *** ти се не върна' в пожарната. Всяко чудо за три дни - ти сам си го казвал. И това ще мине. Тука е България , да не е европейския парламент и аз да не съм Румяна Желева я'. Както твойте разговори излезаха манипулирани, така и моя сигнал ще излезе клевета. Ти грижа не бери.

201

ами

преди 11 години

То и работата на Борисов е дебела и то доста и цял свят ни се подиграва ама той стои и не си ходи.И така е и с Цвъки ама и той не си ходи.А защо искат другите да си ходят -те поне са професионалисти за разлика от тях.

200

realist

преди 11 години

Абе много комуноиди тука.Човек трябва да е тотално ослепял,да не разбере,че форумът е залят от платени драскачи.То бива сляпа злоба,ама чак пък толкоз...ОЛЯХТЕ СЕ !!!

199

Българин

преди 11 години

Г-н Борисов,Не чувствате ли ,че много станаха молените от Вас да си подават молбите за отвод? То не бяха няколко здравни министри,то не беше Лъчо -мозъка,шефка на здравната каса,Румянка Желева ,Калинки,хидро "специалисти" и още знайни и незнайни "кадри" на ГЕРБ.Аз мисля ,че не в "кадрите" е проблемът ,а в "кадровика" Помислете дали съм прав ....