100

Guffaw WH CO WAD

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен летен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

99

Ivo

преди 11 години

Razbiram nejelanieto na Stanishev da se sreshta s Borisov. Vse pak chovek tryabva da ima higiena na kontaktite. Stanishev e zaet chovek - raboti otgovorno, a Borisov rita topka, razkazva lakardii i obicha da leti na helikopter-vse skapo plateni i ot balgarskiya narod hobita.

98

Анонимен

преди 11 години

Все избираме хора без семейство и деца.Дали някой не ни хлъзва....?Премиер с жена и дете от кога нямаме?

97

Анонимен

преди 11 години

Стани-шеф каква професия има? Какво е работил? Колко е трудовия му стаж?Това че преди кризата имаше икономичски растеж и подем не се дължи на него!Всички, които реват сега са ***, които не могат схванат елементарни неща!

96

116

преди 11 години

Имам не банка а усещане!И за съжаление не е от хубавите.Историята се повтаря и сега може да се окаже,че ако кривнем и изберем Волен,може да стане трета световна,за да изкярят пак големите.Е цената е жестока,но ако след 40 години България ще е като Германия доминираща в Европа,май ще го направим...

95

Анонимен

преди 11 години

И кво се оказва накрая - Станишев е виновен, че вдигал пенсиите всека година по 3 пъти, а Тиквата не е виновен, че 4 години не ги е вдигал ! Представяте ли си за каква наглост става дума ?!

94

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

113За в момента това е максимума, което може да се направи... - ако имаш предвид да отворим печатницата за пари - знай, че не си прав...

93

до 115

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАЕ кво държи толкова освен за сега един МИЛИАРД европейски пари

92

до 115 Рилата

преди 11 години

Държавник е този дето гледа народа му да е добре,а не себе си!

91

Лай

преди 11 години

Тея три години крадоха крадоха и от Сергеевите запаси крадоха......Па сега се сетиха че и от Догановите искат. Абе я питайте Костов що не ви дадоха Гад зееви и от фондацията на Елито.А негово Величество от БТК даде ли ви? А от горите - не? А забравих оттам Цеко че ви дава.Ама кво нещо бе да не се задавите?

90

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Борисов е държавник... - останалите са политици...

89

Упс

преди 11 години

Герб и България , различни държави !

88

Анонимен

преди 11 години

Ще бъдете изненадани догодина когато отново ще преизберем Борисов.На който не му харесва да се маха.Тук е само за българи, които обичат родината си.Ето и цитат на президента на Сирия-държавата нападната от наемници платени от евреитеВ интервю за руска телевизия RT Асад изтъкна, че той ще живее и умре" в Сирия.Аз не съм марионетка. Нямам намерение да ходя на Запад или в която и да е било друга страна. Аз съм сириец, създаден съм в Сирия, искам да живея и умра в Сирия", каза той

87

Браво

преди 11 години

Честито Ви и другия път пак да гласувате за Герб.

86

Анонимен

преди 11 години

Истинските демократи не са в България.Те емигрираха виждайки какво се случва тук и как са се разбрали на кръглата маса.Ще дойде време за истински избор и тогава ще има истински хора на власт,а не с раздадени пари и монопол да контролират всичко комунистите-''капиталисти''.

85

ВВВ

преди 11 години

ТОЗ *** ПАК СЕ Е РАЗПИЩОЛИЛ ВСЕ ЕДНО НЕ Е ПРЕМИЕР А КРЪЧМАР

84

Естествено

преди 11 години

Айде кажете кого да качим на власт, тия дето мноо разбирате.... ?

83

Анонимен

преди 11 години

Да покани и Тодор Живков да му покаже как се разрушават заводи и се съсипва икономика градена с години

82

до 97

преди 11 години

И аз мислех така ,но май и ВМРО са същите.Просто те си знаят комунистите,че спретнаха една изкуствена революция и сега истинските демократи са на по 23 години.Трябва поне 10 години да почакаме за да се зароди истинска демократическа партия,даже 20......Трябва да се осъзнаят младите и да поискат истинска промяна.А това чака и западния свят!

81

до 96

преди 11 години

Ами кажи ни експерте ако не качим някой от старите като Станишев или Сидеров, кого да качим.Ти кого предлагаш, не са най-добрия избор но са по добри от сегашните според мен, като тегля чертата и си направя сметката.Слушам.