488

опа

преди 11 години

Оставете ги тез промити ***.,.. ся не след дълго ще ни потърсят да йм спасяваме задниците от албанците хахаахахха

487

Make

преди 11 години

Тито така им е промил мозъците, че още три поколения напред няма да се оправят.

486

Пещо

преди 11 години

Права и свобода за окупирана Пиринска Македония!

485

BOTEV

преди 11 години

Уважавам правото на самоопределение на всеки БЪЛГАРСКИ гражданин от какъвто и да е произход! Стига този гражданин да спазва законите и етиката! Османската империя е в историята, върху нейните руини се възродиха стари държави (България, Гърция, Сърбия), създадоха се нови, между които и Турция, Албания и Босна и Херцеговина. Историята е низ от факти, като за едни народности определен човек може да бъде ангел-спасител, за други да е демон, зависи от гледната точка. И по тази причина гледната

484

Анонимен

преди 11 години

Скопие да си седне на ***, нито имам претенции към територията им, нито я искам!!! Но да престанат да изопачават историята и да си измислят.

483

Анонимен

преди 11 години

А, бе тоя "великиот" на паментика отзад, хем конят му на задни крака, хем размахал и двете си ръце. С какво се държи? Сигурно нещо го подпира изодзадзе. Дали не е албанско?Тия са *** карикатурите.

482

иван

преди 11 години

Какъв българин или македонец е този "Слободан" сръбски реваншиш дали е милошевич или друг Слободан! Защо го търпят този а не го наритат у сърбия да обяви и Бангладеш за Сръбско . НеЩасник , Мале мила какви избират за външни министри

481

Ванче Михайлов

преди 11 години

Този дето ги говори тези работи сака да служи на чужди интереси а не на националните , той не знае как скърбят българите останали извън пределите на съвкупна България На него сакам да му взема езека да не дърдори лъжи

480

мунчо

преди 11 години

Да...скараха се с всичките си съседи, насъсквани от Сърбия, но Сърбия няма да си мръдне пръста за Бившата Югославска Република Македония!

479

попалексов лдп

преди 11 години

Да се радваш на попълзновенията и насилята на албанците в Македония? Тази радост не е естествена. Тази радост не е нормална. Тази радост не е българска.

478

болшевик

преди 11 години

Тоя ***, има нужда от лечение в специализирано заведение!!! Ай, сиктир!!!

477

фарс в БЮРМ

преди 11 години

Партизанската армия на Тито-най-голямата в света не направи дори опит да спаси и един евреин,а нейните наследници днес не желаят да върнат заграбените в цяла бивша Югославия еврейски имоти!Къде бяха македонското общество и църква,защо не спасиха един евреин поне?!Те трябва да се извинят на Израел,не ние!Този бюрмски холокост е пълен фарс!Това го казва и Самуел Ардити.

476

Анонимен

преди 11 години

Сърбия и БЮРМ си играят с огъня!То не бяха провокации,то не беше чудо!Последната провокация бе,че "българи в БЮРМ искали присъединяване на Македония към България"?!Тъпотиите на простаците от УДБА нямат край!Сега съвсем го сколасаха и за 5-ти път си подсигуриха българското ВЕТО!

475

Анонимен

преди 11 години

за Македония можем да говорим едва след 1947 година....

474

Анонимен

преди 11 години

гоце Делчев - явен българин - надявал се е да писъедини Македония към българия.

473

Анонимен

преди 11 години

Асен - цар на българи и власи (и респективно същата титла има петър).Иван Асен - цар на българи и гърци.Роман - Самуил, българсикят цар се явява негов приемник. сина на самуил - гаврил-Радомир е кръстен гаврил-Радомир-роман. Самуил се именува цар едва след като умира Роман. за какво македонско царство говорим какви пет лева.

472

битолски надпис

преди 11 години

Аз иван Владислвн, Българин родом, и самодържец български, син на Арона Мокри, и племенник на Самула мокри, СЪЩО БЪЛГАРСКИ ЦАР, в годината 1015 наредих да дигнат тоя надпис....

471

За Самуил

преди 11 години

Много наши сънародници в Македония следят темата.Моля, кажете кой цар е бил преди и след Самуил? Моля ви, кажете ни? Как се става държава с 1 цар преди 11 века? Още веднъж с моля, кои са тези македонски царе! Ясно е ... НЯМА!

470

Анонимен

преди 11 години

Чудна работа - колкото повече им влиза на макетата шиптърският х.й, толкова повече скачат срещу сверните си братя!

469

bg

преди 11 години

ABE TIA KOKO6KARRI TAKA SA SE NASRALI 4E I DA POJARNATA NEMA DA GI IZMIE DOBRE A SE NAPABAT O6TE ,,,,,,KOI LI GI MISLI ZA DARJAVA NEZNAM ,,,,,,TOVA E MAXALA KATO NA6TE POMACI,,,,,,,,,,,