28

Cunkai Hui

преди 11 години

Индустриал комерс са стара ченгесарска фирма, дано ги "разкостят" тия наглеци, даже им е малка глобата, нека ги проверят и за предишни години, търгове, училищни автобуси, всичко!

27

Fan

преди 11 години

От компанията също така за забранили на дилърите да осъществяват продажби на конкурентни марки нови коли, както и на конкурентни марки резервни части...Бе тези от КЗК *** ли са?!? Да не би дилъра на Мерцедес да продава части/коли Хюндай!??!?!

26

Анонимен

преди 11 години

До МУАХАХАТи явно доста връзки имаш, как иначе ще разбереш за фъстъците с алфа токсини и 20 годишното месо, и за сиренето с пак някакви токсини... Или май тези незначителни за теб комисии отвреме-навреме си гледат работата и помагат на хората. Нямам нищо против новите автомобили на Хюндай, напротив много ги харесвам, но тук става въпрос за друго нещо, за българския бизнесмен и за тези, на които той пречи и сега му правят "сечено" ;)

25

МУАХАХА

преди 11 години

И това "почване от накъде" е точно от новите автомобили марка ХюндайСтрашно удобно а? .. за някой обаче...

24

разгеле

преди 11 години

То в цялата държава е така. Монопола е водещ в повечето отрасли. Всяка новоизлюпена конкуренция се смачква в ранен стадий. Незнам дали и 20 милиона глоба ще ги упари. Монопол лесно не се разбива.

23

Анонимен

преди 11 години

До МУАХАХАТи явно доста ги разбираш тези неща, нека всеки си трае, ако може и комисии да няма, всичко да се управлява само... Нали отнякъде трябва да се започне, бре хора. Българския бизнесмен като е свикнал с малко работа да печели много пари, ще има и развалено месо, и мухлясали фъстъци и други отрови по пазара, дай да няма нито една комисия за котрол и небизнесмените да ходят да се бесят, а? По-добре, отколкото да чакат бавната мъчителна смърт!

22

Анонимен

преди 11 години

garga къде са те драли адвокати? Като нямаш $$$$$ не се правиш на ербап. Що не стана адвокат тогава, зимаш парите предварително като % от сумата на ищеца без да те е еня изхода на делото. Накрая ще пие една студена вода и ще плати сметката на всички....

21

e

преди 11 години

Какво , примерноспрете да участвате в разни търгове ... в които пречите. Знам ли Вие си знаете ....но явно някои не Ви харесва .

20

69

преди 11 години

До 333Дянков и народа, а може би на много хора не им харесва, че отвреме- навреме започна да се чува че рушветите не оправят работата, тагава да си отмъщава комисията, нали народът ще спечели от това? :))))

19

МУАХАХА

преди 11 години

Споко! Току така никой не налага глоби за конкуренция! Само в случай на "поръчка" от някой на който пречиш. Това са корпоративни ходове по високите "етажи"По поУекичка, никой не се е загрижил за вас, пак ще маете 20 годишно месо и фъстъци с алфа-токсини в всички възможни форми на вафли, масло и т.н. и боб с гъгрициВидяла жабата че подковават коня и тя дигнала крак..... надайте се

18

Анонимен

преди 11 години

До EdinНикой не казва, че е от печалбата. Само дето в нито един коментар не се виждат признаци на завист... Все пак няма да останем безучастни, тази комисия защитава нашите права на свободния конкурентен пазар!!!!!!!!!!! ;)

17

garga

преди 11 години

Как би изглеждала и как би се приело едно аналогично споразумение или наредба за минималните възнаграждения на примерно мобилни оператори или споразумение на гилдията на водопроводчиците за минимални тарифи.Защо мълчи КЗК и всички други?!?

16

garga

преди 11 години

Това добре, но какво ще каже КЗК а и други по-висши инстанции за факта, че в България е изведена с ранг на закон и действа т.нар <<НАРЕДБА ЗА МИНИМАЛНИТЕ РАЗМЕРИ НА АДВОКАТСКИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ>> също пъбликувана и в държавен вестник. Има ли друго професионално съсловие или група, която би си позволила толкова ЯВНО и НАГЛО нарушение на принципи и закони, както тези дето уж трябва да бдят за спазването им

15

Савинче,какво правим

преди 11 години

ХАХАХА Бастунстаци прости!!!!!Смешни сте много, да знаете!

14

Чиновник

преди 11 години

Не е важно каква глоба е наложена, а колко и какво реално ще платят. Както всички знаем, има механизми, чрез които глобата може да бъде намалена, или да отпадне ссъвсем.

13

Edin

преди 11 години

В статията пишат 10 % от оборота. В тая криза, в която всеки продава понякога и под себестойност това е смазване и затваряне на фирмата. Как може да сме толкова завистливи не ми е ясно!

12

PsyCons

преди 11 години

До optimist ***, който едва ли можеш да си позволиш ..... ;) Лъха на комплексарщина и завист ...

11

Анонимен

преди 11 години

Брейййй, може и един ден да се оправим (не много скоро де).

10

до 1

преди 11 години

искаш да кажеш:Мошици...

9

Аз

преди 11 години

Виждам, че Индустриал Комерс е регистрирана в Кипър(офшорка) и тези 10% все едно данъка към нашата хазна. Похвално ;)