308

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ ДА НЕ СИ ПРАТИЛ НЕКВИ С ГРАНАТОМЕТИ ДА ПИШАТ ТУКА БЕ ТИКВО БАНКЯНСКА...!

307

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БРАУЗЕРА БИЛ АМЕРИШКИ...*** КЕ МИ ФРЕГА БЕ ЦОПТЕР..МИ НА НАС ОБУФКИТЕ СА НИ БРИТАНСКИ ...ЖИНСИИТЕ ХОЛАНСКИ И ТО МАРКА...БЛУ БЛЪД ТАПАКО ЦОРАПЦИТЕ СА НИ МАРКА ПРИНГЪЛ...РИЗИ АРООУ...***...!

306

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПУСНЕТЕ МИ И ТУВА ТАМ КВО БЕШЕ ДА СИ ПИШЕМЕ КОМЕНТИ И У БЛОГА...ШМУДЛЯЦИ...ДОООЛНИ...И ТО ВЕЕДНАГА...!...ДУ ИУ ХИР МИ...?

305

Анонимен

преди 11 години

Абе на клавиатурата дори имам символ $,защо не намирам символ Рубла на тая иначе толкова развита държава Русия?

304

Анонимен

преди 11 години

Знам,че вие комунистите най-много обичате $. И българските, и руските комунисти всички обичахте и обичате най-много $

303

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НИЕ ОБИЧАМЕ АМЕРИКА...*** ПОВЕЧШЕ ООБИЧАМЕ Е ТУВА $...ХАААХАХА...***...!

302

666! СУПЕР...

преди 11 години

370...НЕШТО СИ СЕ ОБРЪКАЛ МАЛЬЧИК НИЕ СМЕ АМРИКОФИЛИ...!...ПРЕДИ 30 ! ГОДИНИ НИЕ СМЕ СЕ РАЗОЖДАЛИ У ЦЕНТРАЛ ПАРКЪ...ТО Е У НИУ ИОООРРККК...АКО НЕ ЗНАШ ВИКАТ МУ И БИИГ АПЪЛ...ТИКВО ПРОСТА...!...ТОВА Е БИВШИЯ ХОЛАНДА ГРАД НООВИ АМСТЕРДАМ... ШМУДКО...!

301

Патриот

преди 11 години

Браво! Света вече ще бъде по-спокойно място. Обама никога няма да допусне възраждане на империята на злото и ще унищожи оста на злото, която застрашава свободата, демокрацията и правата на човека. Волен президент!

300

видяла жабата

преди 11 години

"И аз предпичитам да сме с Япония и Южна Корея,"С "когото и да си "това са само празни приказки ,никой няма самостоятелно да ти реши проблемите само защото си се снимал пред камерите.Освен това Япония,САЩ по обективни причини изобщо не те забелязват .Няма как да бъдем равноправен партньор с тях :)Така е било, е ,и ще бъде

299

370

преди 11 години

Бързо го изтриха този нервния ***. За него писах в мнение 370

298

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СЛЕД ЙЙЙЙ КАТО ИЗЕДОМЕ 5 ! ВИЛИИ С Ф БЕ МАС И С НОВИ ГУМЕ ПУ БЕ ГУМЕНЕТКИ НИЕ ПА Ъ С ,МЕ ТУКА...НА ТЕРЕНА...ИГРАМЕ ЦЕНТАР...ТОПКАТА Е У НАС...УУУДАР И ПРОНИЗВАМЕ МУДЕРЗТА ЗАСПАЛ...НЕЕЕ ТОИ НЕ СПИ...ТОИ МИСЛИ...!

297

До 369

преди 11 години

Знаеш ли защо се ходи на психиатър? Ще си спестиш поне подигравките като пишеш такива нервни изблици. Защо искаш смърт? За това,че Америка ти даде право на избор, за това,че Америка ти предостави интернет да пишеш омразата си? За това,че Америка е Америка, най-великата държава и ЕС е цивилизована Европа. Ти какъв си- талибан ли или болшевишки терорист?

296

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ГУУЛЕМА РАБОТА РУСНАК ГРЪМНАЛ ПЕТИМА...ТАМ СЕ ГААРМЪТ С МИЛЬОНИ ПЪ НИКОИ НЕ ПИЕШЕ ТОВА ЗА НОВИНА...!

295

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДАРОГОИ НЕ МИ ТРОГАИ КОМЕНТИТЕ ШО ШЕ ВИ ФАЛИРАМ...ТОИ СИ ЗНАЕ КОИ Е...!!

294

До 362

преди 11 години

И аз предпичитам да сме с Япония и Южна Корея, но и със САЩ. Най-новата новина е ,че в Русия руснак гръмнал 5-*** в офис в Москва

293

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БРАУЗЕРА *** НЕ ПРААТ ...ТЕХ ГИ ИНТЕРЕСУЕТ ДРУГИЕ ДЕЛА...СИГУРНО ЛИ Е ЗА БРАУЗЕРА...?...НИЕ МИСЛИМЕ ЧЕЕ КИТАИЦКИ...!

292

Чужденец

преди 11 години

Семейство нахлу в дома на свои познати и ги преби, защото получило отказ да им иде на гости.Меко казано странната случка е от България, по-точно от Златарица, а побойниците са не просто мъж и жена. В грозното нападение се включили и синовете им.Към 1:00 часа тази нощ 44-годишният мъж, 40-годишната му съпруга и синовете им на 20 и 23 години, нахлули в жилището на своите познати. И, докато нищо неподозиращата двойка спяла, четиримата пребили мъжа. В резултат пострадалият 24-годишен стопанин е с два избити зъба. Пред униформените те обяснили, че се познавали с потърпевшия и имали уговорка да му отидат на гости. Когато почукали на вратата му обаче, той отказал да ги приеме и затова семейството решило да го пребие.Очевидно гостоприемството на бъларина е мит.

291

Чужденец

преди 11 години

38-годишен мъж от Неделино е задържан, след като нанесъл побой на родителите си и сестра си, съобщават от Обласна дирекция на МВР в Смолян. Той прибегнал до юмруци след скандал с роднините си, в който те не могли да му влязат в положението.

290

Анонимен

преди 11 години

САЩ донесоха свобода на българина. 1 млн. българи напуснаха пост-комунистическата ,ограбена от съветските комунисти България от 89-та до днес. Руснаците бяха затворили границите,за да не бягат хората! Мизерията беше пълна под руско робство!

289

Анонимен

преди 11 години

ДО 359:АМИ В АЗИАТСКАТА ЕПОХА СИ ЗАБРАВИЛ ДА ДОБАВИШ ОЩЕ ДВЕ МНОГО ВАЖНИ ИГРАЧИ КАТО РЕПУБЛИКА КОРЕЯ И ЯПОНИЯ!! ДА ТИ НАПОМНЯМ ЛИ ЧЕ И ДВЕТЕ СА В ТОП 20 НА НАЙ РАЗВИТИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНИ И С ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ...... ПРЕДПОЧИТАМ ДА СМЕ ТОЧНО С ТАКИВА ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ С ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ И СИЛНА ИКОНОМИКА ОТКОЛКОТО С ДИВАЦИТЕ ОТ САЩ ЗА КОИТО ВСЕКИ ДЕН НАУЧАВАМЕ КОИ ОТКАЧИЛ И КОЛКО ХОРА ИЗБИЛ.... ТОВА СА ДИВАШКИ НЕЩА ИЗОБЩО НЕ ИМ ИСКАМ ДИВАШКАТА ДЕМОКРАЦИЯ....... ДА СИ Я ДЪРЖАТ