72

Анонимен

преди 11 години

Долно човече е тази Марияна, снощи я гледах в късното издание и направо се отвратих - говори си уж приятелски и съчувствено с Къци и му дава дружески съвети, а после отива при Фънки, изпява му целия разговор, че и доукрасен и се гаврят вкупом. ***! На адвокат ще ми се прави - ние трева пасем, не разбираме, че го защити само за да отклони вниманието от себе си, когато си развали отношенията с гаднярите. ПФу! Отврат!

71

див фен на Маряна

преди 11 години

Някой знае ли заглавието на една песен на Маряна? Само аз знам, само аз знам!!!

70

Анонимен

преди 11 години

Абе това "шоу" не свърши ли?!Изумих се като видях колко коментари има и съответно колко хора го гледат-ужас!Ако това са ВИПове ,то и аз да бях отишъл-на майка ми сестра и веднъж била на среща при Гоце и като застанали за снимка той я шляпнал по дупето.Нали и аз мога да се броя за ВИП?!

69

бай брадър

преди 11 години

сички випови да ми са махат от къщата.виднага!най-вече оня *** Мънки и паранчията Златкъ

68

Kiro

преди 11 години

Марианчето ще се спука от завист на Люската и бълва огън и жупел по нейн адрес.Тя по всички бълваше и Фънки включае, но вече го харесва, понеже Фънкаря доста пийнал пред нея и Ханес каза на английски, че Мариана е велика певица... Само това и трябваше на Марианка...

67

Анонимен

преди 11 години

Златка-*** е толкова зле горката че ако Брадъра наложи цензура да я показва по тв ще спечели самото шоу.защо трябваше да се събират толкова прости ВИП-ове.Марианка е надменна лигла.

66

Кух та дрънка

преди 11 години

Каква е тая Златка, та чак трябва да и се възхвалява,някаква си която можела да казва истината в очите на другите. То с такива *** патки е пълно, които си мислят, че все те са прави и всички останали са прости и за нищо не стават. Но истината е че самите "Златки" са прости и за нищо не стават, и когато им го кажеш простотията им се увеличава.Та тая ***, все още не е изгонена от шоуто, защото вдига рейтинга на гледаемост и продуцентите режисират процентите на глясувалите.

65

до мия

преди 11 години

ама като гледам маряна колко е доволна, че и викали президентшата, няма да се учудя ако сама е пуснала този слух, щото като певачка е пълна скръб и единствено с това е известна - че е гоцевица...може би

64

Анонимен

преди 11 години

Тая лично мене много ме дразнеше. Така и не помня коя песен е пяла, че е известна(или коя пее в момента), а тя горката все повтаряше, че била певица(сякаш да не забрави и тя). Добавете към това едно надменно държание, като на дърта лелка...Пък горкото Злати, че е тъпо и нагло - то си е чиста бургазлийска черта : )))

63

Nebuchadnezzar

преди 11 години

До МИЯ ИВОВАЕстествено, че Мариана не е правила секс с Гоце. Гоце все пак е комплексиран суетен убиец на застрашени видове животни. А човек, който все пак си доставя дори малко удоволствие в живота никога не би легнал до тоя *** на снимката. Някакъв скелет с несъразмерно огромна тиква и още по несъразмерно към тиквата огромен нос - по широк и от *** й, вероятно от времето, когато черните й прадеди са бягали от саблезъбите тигри в полята на Африка.

62

МИЯ ИВОВА

преди 11 години

До АнонименТИ /НЕ ВИЕ/ ДА НЕ СИ ГЛЕДАЛ , КАК МАРИАНА Е ПРАВИЛА СЕКС С ПЪРВАНОВ. ВСЕКИ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ПИШИ КАКВОТО СИ ИСКА, САМО ДА Е КЛЮКА, ПОШЛО. ТОЛКОВА ДОЛНО СЪЩЕСТВО СИ. ГНУСОТИЯ! ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА ГИ УБИВАТ С КАМЪНИ!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 11 години

а на ханес викаха ли му президентския баджанак

60

Анонимен

преди 11 години

и с това обръщение "приятелю", все едно е възможно и "неприятелю" (в случая дори и да е вярно, няма да бъде изказано). Някакво недоверие в хората, приятел/неприятел

59

jjj

преди 11 години

Стига с тая Златка.По-голяма куха арогантност през живота си не съм виждал. Да чака пролетта и да ходи по магистралите. ***, грозна ***, която се мисли за нещо.

58

Анонимен

преди 11 години

Защо Златка, като смята че почти всички в къщата са лицемери и "большой театр" напада и се заяжда само с Къци? Явно и привидно ДИРЕКТНАТА, в своите приказки, и груба каруцарска физиономия на Златка се съобразява с кого се заяжда и пести думички в очите на другите. Същото се отнася за Фънки и за останалите, които подражават на привидно "силните" аборигени.Хайде лицемерни, неандерталски индивиди ... цунете КЪЦИ ИЗОТЗАДЗЕ!Къци шампион !!!

57

Анонимен

преди 11 години

Жената е талантлива и има "топки" да си отстоява мнението, както и да не блее в един тон със стадото. Това, в днешна БГ, където Златките и Баговците са на почит, няма как да се оцени.Да живее чалгата, силикона и тъпата кратуна!

56

Анонимен

преди 11 години

ВИПове.... да ги у виповете. Никой нормален не показва личният живот. Очаквам И Костов, Доган, Санишев и Борисов да бъдат следващите випове.Болно общество!

55

Анонимен

преди 11 години

Тая добре ,че влезе във Вип брадър за да научим коя е!!!!

54

13

преди 11 години

Марияна се оказа пич и дори завистниците трябва да го признаят!

53

Анонимен

преди 11 години

Мариана: В Къщата ме наричаха "президентшата"Мариано, ти как би искала да те наричат тогава - Гоцевица ли?