16

Анонимен

преди 11 години

Я, британската Златка!

15

до 14

преди 11 години

Да защото процентуално, некадърниците в България нарастват и се възпроизвеждат и затова се стига до там. Не вярвам някой да може да кара и да не го пуснат. 90% от историяйте за искани подкупи и намеци и конспирации са пълни лъжи, за да могат некадърниците да си имат извинение, че се явяват за н-ти път.

14

Анонимен

преди 11 години

Такива къде ги късат и все изпитващите им виновни ги виждаме всеки ден по пътищата - некадърници, които нямат потенциал да се научат и за съжаление след 2-3ти, 5ти, 10ти път къде от съжаление, къде от корупция, къде от късмет минават. И после тълкуват по свой си начин ЗДвП-то и даже са готови да напишат нов закон.

13

Факти от Кухнята

преди 11 години

У нас:* Постоянно инструкторите ти казват, че имаш нужда от допълнителни часове!* Всеки допълнителен час е по 20 лв всеки! * Инструкторите се наговарят с изпитващите да те скъсат!* Като те скъсат даваш нови 150 лв - 80 лв допълнителни + 70 лв такса!* През 2012 с 40% се е повишил броя на скъсаните, които се явяват за 2-ри, 3-ти и 4-ти път!

12

до скъсан

преди 11 години

Става въпрос за теория, а не за практически изпит. Не знам колко е сега, но преди май 20 лева беше, ако те скъсат.А иначе, как един в България не го скъсват без да е виновен? Аз бях при уж най-лошия в Шумен тогава, и се носеха градски легенди за него тогава. Всичко беше ала бала, влезна и ми вика спокойно момче, тука си да караш, а не да те колим. Сняг, студ -20 градуса с дърт Москвич... Направих си всичко, което се поиска от мен и накрая ме поздрави и ми каза в същия дух да карам занапред

11

Анонимен

преди 11 години

тук можеше всички категории за тия пари

10

dyjwhewrj

преди 11 години

Най-вероятно жената не знае английски и е имигрант.

9

Анонимен

преди 11 години

*** си работят с табилета и хинтернета още от малки, даже айфуна не им се опира и сам им залепва на ръцете.

8

скъсан

преди 11 години

АЗ ДАДОХ 130 ЛЕВА??? защо пак сме с такива такси... *** за управляващите! и да спомена, изпитващия искаше рекет на мой приятел, който се явяваше за 3ти път...

7

65707

преди 11 години

Няма да споменавам, че от обща култура и от пътуване човке научава голяма част от знаци, правила и чудесии. А тя за толкова явявания трябва да е научила наизуст какво се пада и какво трябва да знае. Трябва да си безумни *** човек, за да не се справиш.

6

Анонимен

преди 11 години

абе жена шофьор и *** скиор няма :)

5

Анонимен

преди 11 години

Може да има някакво заболяване или да се бори за Гинес-иначе няма логика да я късат толкова

4

Венелин

преди 11 години

За толкова пари в България щеше да си купи 3 книжки!

3

Анонимен

преди 11 години

АБЕ МОМЕ ЕЛА В ТИКВОЛАНДИЯ ДА ИСКАРАШ КНИЖКА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА. С ТИЯ 3 000 ЛИРИ ЩЕШЕ ДА СИ КУПИШ 6 000 КНИЖКИ *** МОМЕ. ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕМЕ И АНГЛИЧАНИТЕ ПО НЕКОРУМПИРАНОСТ.

2

Анонимен

преди 11 години

А нашите *** си шарят и без книжки!

1

Анонимен

преди 11 години

Не е за вярване-толкова да е ПРОСТА?