148

Михаил

преди 11 години

Ако всеки български гражданин уважавайки историята ни, даде по един лев, ще се съберат достатъчно средства за се очисти това турско ПСЕ, заедно със всички около него, които му лижат ***. И ще се намерят професионалисти да свършат работата добре, и няма да намерят, както не намериха убийците на Луканов. Аз лично бих дал повече от един лев, в името на това България да бъде излекувана от тази гнойна и миризлива пъпка наречена Доган, без никакво угризение на съвестта ми.

147

Endo

преди 11 години

Скоро и тоя плъх при Максим! Амин

146

румен221

преди 11 години

ДОГИ, - Балканската война е ПРЕДИЗВИКАНА от "Берлинския мирен договор", в който не са отчетени етническите граници в европейската част на ОСМАНСКИЯ БЕЙЛИК, съставена от "великите сили" на Цариградската конференция от 1877г....Балканската война не е водена против Турция, КОЯТО Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1923 ГОДИНА, а срещу ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ...!!!- Но Османските джелати, които са клали бременни жени и деца, са ИДОЛИ за БУНОВСКИТЕ УБИЙЦИ на жени и деца...Чиято идеологическа програма е ПИСАНА ОТ АХМЕТ ДОГАНОВ...!!!

145

Анонимен

преди 11 години

Която партия е с/у Доган ,тя ще спечели доста гласове !Ако БСП е още с ДПС ,електоратът и ще се топи още !

144

до 189

преди 11 години

И как се е борил ---Сидеров ?Като слугуваше на всеки ,който му плаща ,търговец на дребно ,като Яне ЯнеФ!

143

Анонимен

преди 11 години

От 1934 ,до 1942г, са били забранени всички политич.партии !Не са имали право на глас ----НЕГРАМОТНИТЕ ,и лица под 21 г.възраст!

142

Анонимен

преди 11 години

С референдум спираме строежа на джамии.-------------------- Такъв референдум не може да има по Конституция.

141

Михаил

преди 11 години

Също така, на *** трябва да се забрани да гласуват. Защото повечето от тях продажници. Те децата си продават, та какво остава за гласовете. И тогава ще се види наистна, коя партия реално ще спечели властта.

140

Анонимен

преди 11 години

Създаваме етническа партия на българи и предизвикваме общо решение на КС.------------------- Етническите партии са забранени по Конституция.

139

Михаил

преди 11 години

Мисля, че проблема не в това, че турците създават проблемите. По-скоро ТУРЧИНЪТ Доган, е заобиколен и следван от хора (българи и български турци), които са необразовани, хора с липса на какъвто и да било коефициент на интелегентност, хора на които другите партии нищо не им дават, а Доган им е обещал много неща. Защото само такива хора могат да бъдат последователи на това ниско, мазно и плешиво чудовище.

138

Михал

преди 11 години

До АнонименИ ти си прав, но поне гордостта от това, което нашите прадеди са вършели не се поругава, от такива едноклетъчни като Доган и неговата глутница.

137

НФСБ

преди 11 години

пояснение към "Айде, бре"...Създаваме етническа партия на българи и предизвикваме общо решение на КС.С референдум спираме строежа на джамии.Общ закон - помощи при навършени 18 г. на майката, след второ дете - данъци за всички.Всички корупционни сделки се обявяват за нищожни.Остра нота до САЩ-посолството и Брюксел за отравянето ни с КЕМТРЕЙЛС.

136

Анонимен

преди 11 години

До Михаил - кои ценности.., не останаха такива у вас

135

Михаил

преди 11 години

До от шуменСега, ако Турция отворят консулство в Шумен, както искат, ще живне бизнеса на превозвачите, защото ще ви извозват директно за любимата ви Турция, всички като теб и всички членове на ДПС, без значение дали са турци или българи. А който остане да се чувства Български гражданин, и да уважава българските ценности.

134

Анонимен

преди 11 години

ВМРО ще направи голяма грешка ако се съюзът. Атака са шайка бездарници без никакви идея, докато ВМРО са млад екип и имат много добри идеи за икономиката, образованието и здравеопазването.

133

шумен

преди 11 години

от мизерията в тази държава има три изхода - 1. турците да вземат властта (това е доказано, че работи); 2. Терминал 1 на летище София; 3. Терминал 2 на летище София;Ахмед Доган да стане президент, а дъжавата президентска република - само така има шанс за още 10-години..

132

от шумен

преди 11 години

Ахмед Доган е най-великият политик след прехода в тази мизерна държава и той го доказа - всички партии му лижеха краката.. Изхода от мизерията в тази изкл. упаднала държава е само един - турците пак да вземат властта. Това е доказано, че работи мин. в продължение на 500 години, а то до тогава бълхарите ще бъдат малцинство на тази територия..

131

националист

преди 11 години

Еее, много искате пък вие. Ще се обединяваме, то се е видяло, че няма друг начин да минем бариерата, но за после нищо не обещаваме. Е, добре де, ще обещаем да бъдем безкомпромисна, но конструктивна опозиция. Ще подкрепяме само добрите решения на ГЕРБ, лошите няма. Ние и досега така правихме, то близко до ума, ама като сте слепи.

130

Анонимен

преди 11 години

Един подпис от мен.

129

Анонимен

преди 11 години

Сокола си има запазено място, но тяхното нещо изстива, та затова..