187

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха! Давал, кой точно дава. Разбирам да се бръкне лично, да даде от собствения си милярд, да каже давам. Но да лишаваш хората от нормален начин на живот, все да няма за пенсии, за болниците, за образование, за БАН, родителите да обзавеждат училищата и детските и да се изпъчиш и да кажеш, че даваш е малоумие. Онези в ЕК може и да ти вярват, накарай и хората тук да ти повярват.

186

Анонимен

преди 11 години

Боже ела и си прибери вересиите! По големи простоии не май скоро не е говорил.

185

cf

преди 11 години

Герберска логика: 1. Работиш - за унижението и унищожението на българския народ!2. Отиваш - да видиш това, за което си "работил"!3. Откриваш - че колкото и да си крал, винаги може и още!4. Показваш - пред целия свят събутите си *** пред САЩ и знаменита политическа некадърност!

184

Анонимен

преди 11 години

До до 205те се генерират...в нечия Герберска сметка

183

Анонимен

преди 11 години

До До 198там играта е друга, ще им дойде падежа на тия заеми и Гърция ще се наложи да приватизира комуналните си ослуги и да ги продаде на частни фирми- така данъкоплатците ще плащат скъп ток, вода, топло, градски транспорт, пощи, влакове - всичко. Тая световна криза е изкуствено създадена и целта е да има много безработни - евтина раб ръка, и хората да изгубят имоти и спестявания- работят за малко пари и ги е страх от уволнение- съвременното робство. При нас вече тоя процес е завършен

182

до 205

преди 11 години

Аз милиардите разбрах, къде ги видял. С други коментатори тук стигнахме до извода, че за 4 години ще са нужни 1.6 млрд лв. Понеже аз не разбирам много много, затова тук с ваша помощ се опитвам да си изясня нещата. Та другия ми въпрос беше, как така за 4 години не могат да се генерират 1.6 милр. лв?

181

173

преди 11 години

До Unufri 205да взема да ти подаря калкулатор ?26 400 000стига сте обяснявали какво всъщност е искал да каже генерал майор губернатор самодържец Български- Тиквуньо първи, а е останал неразбран от слушателите...

180

Анонимен

преди 11 години

До СБНЛ1км магистрала според счетоводителите на Боко струвала 15 милиарда,в Словения,Хърватска,Чехия и Полша например строят 100 пъти по хубави магистрали с 20 пъти по скъпа работна ръка за половината пари....еб..хи строителството....Долу Герб!

179

Анонимен

преди 11 години

205ти сметката ти е 25 милиончета - къде са ти милиардите.Я учи смятане.

178

СБНЛ

преди 11 години

По добре комуникации и строителство,отколкото комунистическо грабителство!

177

До 198

преди 11 години

А бе Загазакис не харесвам особено ББ,ама на вас единстваното ви достойнство е,че съумявате да излъжете умниците от ЕС да ви дават пари които после да опростят.Ако се усетят,че колкото и да наливат в Гърция все ще потъват като в каца без дъно,ще я закъсате яко,щото не сте свикнали да работите.Сами нищо не можете да направите.

176

Анонимен

преди 11 години

Равносметката от Герб;1,5 милиона работещи българи зад граница и около 1 милион безработни ето защо няма пари за нищо в бюджета.2,5 милиона работоспособни българи са вън от играта,чудя се като останат само пенсионери какви ще бъдат изказванията............голям смях.....

175

Атмосферов

преди 11 години

Боце, ти си празна тиква под налягане.

174

Unufri

преди 11 години

ДО 173: Аз ще ти кажа къде ги е видял 2-та милиарда. Държавата не живее ден за ден или месец за месец. Парите за пенсионерите се предвиждат в държавния бюджет, който е годишен!Умножи тези 2.2 милиона по 12 месеца и ще видиш къде са милиардите ;)

173

Анонимен

преди 11 години

Не искаме строежи,искаме да живеем по-добре!

172

До 183

преди 11 години

Малко са хората които ходят често на фризьор,маникюр и тям подобни,но всеки трябва да яде поне по три пъти на ден.А гориво и ток са с 10-30% по евтини,но заплатите ни са в пъти по ниски от тези дето са по назапад. Така,че няма как живота тук да е 60-7% по-евтин.Бих се съгласил на 10-20%.И то не за всички.Най бедните,които си дават парите само за храна,нищо не усещат от по-евтините услуги.

171

Анонимен

преди 11 години

Борисов, смятам че на изборите, АКО СА ЧЕСТНИ, хората ще те оценят подобаващо. И за данъка върху депозитите, и за АЕЦ Белене, и за замразените заплати и пенсии, и за огромните бонуси на наши хора, и за ползването на самолетите за личните мачлета, и за рязането на лентите, и за вдигането на цените, данъците и таксите, и за завода за ***, и за безработицата, и за закритите болници, и т.н. и т.н.

170

Анонимен

преди 11 години

Според някои от коментиращите най-голямото бреме за държавата са пенсионерите. Грях ви на душите!Ами тези хора са работили, внасяли са си пенсионните осигуровки. Те не са виновни, че им ги окрадоха. Никой пенсионер не иска чужди пари. Искат си своите. Това са милиарди - потънали в небитието. За това не са виновни ГЕРБ. Виновни са тези, които още в началото на псевдодемокрацията окрадоха всичко в тази държава.Не съм пенсионер, но един ден ще бъда на тяхното място.

169

Анонимен

преди 11 години

Жената с трите апартамента е била много добре преди да дойдеш ти-Боко.Трите и апартамента са безмълвно доказателство а спри теб жената е на борсата....сам смятай!

168

Анонимен

преди 11 години

Основната функция на съоръжението е да провежда големи количества вода при аварийно източване на язовир Кърджали, без да бъдат нанесени щети на хората и сградите.За изграждане на "Водното огледало" бяха необходими близо 40 години. Освен за защита от наводнения, изкуственото езеро може да се използва за водни спортове, а терените край реката да се превърнат в паркове и зони за отдих