58

До Хм

преди 11 години

Малий колко си ***

57

Хм

преди 11 години

До БОКЛУЦИАко биеш жена си значи си направо за затвора *** и *** комплексиран! И да - не ме е страх да ме проверяват за каквото и да е, защото спазвам правилата!

56

БОКЛУЦИ

преди 11 години

*** милиционерщина!!! Що не вземат да ни нахълтват по къщите профилактично? може някой да бие жена си. Да *** и фурашки нагли безскрупулни. Вместо да ходят да приберат престъпниците си пият ракията с тях и се чудят как да тормозят нормалните хора.

55

геро

преди 11 години

Това не бива да са кампанийни акции, а постоянна практика! Тотален контрол за тая слабоумна и никообразована рая! Друг начин няма!!!

54

фру

преди 11 години

На червените животни не им харесва! Те са свикнали да пият и да карат...

53

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам КАТ и полицията да започнат реално да правят нещо за подобряване културата на движение, а не да се крият в малките улички и да чакат някой я по мобилен да говори или нещо подобно за да откачат някоя десетарка. На първо място в пикови часове да има реално присъствие по ключови кръстовища и да се спират хвърлящи се в насрещното движени джигити и други нарушители, а не да гледат безучастно и да чакат да стане произшествие.

52

Анонимен

преди 11 години

Това е милиция. Тя прави масови акции, другарски съдилища и други другарски работи. Полицията я виждаш на пътя само ако си направил нарушение, но тогава я виждаш задължително. Но това нашите другари милиционери не могат да го разберат.

51

иван

преди 11 години

ще има война с *** от кръстовищата кой по -бързо да те обслужи или ще духаш докато ти мият стуклото?!

50

иван

преди 11 години

*** по време на червен светофар?Умно,нали?Че и ще си плащаш за нея!Гарантирано от ГРОБ!

49

Анонимен

преди 11 години

значи преди 2 дни обявихте с разпоредба , че полицай няма право да спира автомобил без видимо нарушение Днес почвате акции по кръстовищата Или аз нещо не разбирам или вие наистина се превърнахте в МЕНДИЛИ А тоя главния комисар от село Левски пловдивско как стана такъв ? ААААА да бе дядо му е бил партизанин Свинщина в *** - БЪЛГАРИЯ

48

Анонимен

преди 11 години

Porednata maloumshtina, malko sa ni zadrustvaniqta ami sega i po svetofarite ste ni proverqvat @!!!!

47

До 55

преди 11 години

Споко като фалираме съвсем скоро няма да има нужда от революция хахахахаххаа /дори и да си куха кука/ ахахахахаааааааааааааа

46

бай Петко

преди 11 години

"НАШИТЕ" пак сложиха петолъчките на пагоните си ... Ииииидат... хи хи хи .

45

до 54

преди 11 години

предполагам това е до 53, няма значение, къде ще отиде жалбата, ако повече хора почнат да подават жалби ще се намери кой да им обърне вниманние, иначе революцията за която говориш има да си я чакаш към 500 години, за да дойде някой отвън да те освободи.

44

До 46

преди 11 години

И каде ще отиде жалбата - до самия началник извърил деянието, смяяяяях. Истината е че докато народа се не дигне ще си прават каквото си поискат.

43

до 46

преди 11 години

и ти каво направи по въпроса? записа ли номера на колата ? подаде ли оплакване? кой очакваш да котролира властта(която и да е тя) вместо теб, те.е вместо народа?

42

Анонимен

преди 11 години

АМИ НЕМА КАК ЩЕ ГО ДУАТЕ ДРУГАРИ. ПО МОЕ ВРЕМЕ НЕ ВИ ГО ДАВАХ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ДА ГО ДУАТЕ АМА ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОХРАЦИЯТА ШЕ ГО ДУАТЕ ТА ШЕ ПОДФЪРЧАТЕ. САМИ СИ ГО ИЗБРААТЕ КВАДРАТНИО БОЛТ САС ЛЕВАТА РЕЗБА. ОТИ ПРИ МЕНЕ ВИ БЕШЕ НОГО ЛОШО. НЕМАХТЕ ПАРИ ДА СИ КУПИТЕ ЛЕБ НА ДЕЦАТА ВИ. СИЧКИ ЦЕНИ БЕХА НОГО СОЛЕНИ. НЕ ВИ АРЕСВАШЕ ДА ПЛАЩАТЕ ТОК ПО 1 СТ. И ЛЕБ ЗА 38 СТ. ДА ИМАТЕ РАБОТА И ДА НЕ МИСЛИТЕ КАК ДА СИ ПЛАТИТЕ СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛЕТЕ. Е СЕГА СТЕ НОГО ДОБРЕ. ШЕ ВИ ТАКОВАТ МАМАТ НА СИЧКИТЕ ОТИ СТЕ НОГО ГОЛЕМИ ТАРИКАТЕ. ИЗБРААТЕ СИ САМО СЕЛСКИ ТАРИКАТЕ НА ВЛАС И СЕГА ШЕ ВИ ПОКАЖАТ КАКВО Е ДЕМОХРАЦИЯ У ДЕЙСТВИЕ. ПОЗДРАВИ ОТ ТАТО ВИ ЖИВКОВ ОТ ОНИО СВЕТ.

41

Абе кухи кратуни

преди 11 години

Кой е казал че кат ще ви спира, те ще ви проверяват докате сте спрели и чакате на червено в задръстването. ха-ха-ха

40

До Veselin

преди 11 години

Ти, чул ли си нещо казано от правителството да се потвърди на следващо изказване?

39

Анонимен

преди 11 години

KAT е единствено на гърба на хората и с много дублиращи се функции. НЕЗАБАВНО ЗАКРИВАНЕ НА РЕКЕТИОРИТЕ