63

гражданин

преди 11 години

Най-гадното е, че изкарват антибългарин човек, който защитава българското!На всичко са способни тези юди.И в контекста на правният им абсурд:Аз имам правото да бъда българин или антибългарин според убеждението си.На сайта си, в блога си, феисбука си, скайпа си, у дома си и навсякъде в личното пространство мога да проявявам свободната си воля и убеждения! Това е мое право и никой няма право да се разпорежда с него.

62

до 73

преди 11 години

до 73-говориш против адвокатите, ама ако закъсате ти или твои близки-такива като тебе бързо тичате при адвоката. И сте много любезни тогава. И хрисими, с наведен поглед. То в интернет е лесно да се репчиш

61

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ СТАТИЯ СИ Е ЖИВА ПРОВОКАЦИЯ , ГЛЕДАТ ВИ СЕИРА , ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА НИКОГА НЯМА ДА ПИПНАТ С ПРЪСТ *** И,И ТУРЧИН ЗА ТОВА , ЧЕ ПОРУГАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ СВЕТИНИ , СПОМНЕТЕ СИ ЗА ОНЗИ ПОЛИЦАЙ ДЕТО ГО УВОЛНИХА , ЗАТОВА ,ЧЕ ОПЪНА УШИТЕ НА 2-ТЕ *** КОИТО СВАЛИХА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ ОТ ЕДНО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ С ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ЦЕЛИ ДА ВИДЯТ РЕАКЦИЯТА НА ХОРАТА ЗА АРЕСТА НА НЯКОЙ Е НЕТА , УТРЕ ЩЕ АРЕСТУВАТ ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА *** И *** ,ТОВА Е ЦЕЛТА -ЦЕНЗУРА

60

гражданин

преди 11 години

Е на това му се вика демокрация!Да ми казват те как да мисля, кой да обичам и кой да мразя!А на "българина" хич не му и дреме.(за слагането на кавички "българина" съм готов на пълни самопризнания)Евалата на борците с ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност!

59

до 75

преди 11 години

до 75-а ти как отстоява българщината. Когато БКП подписа Бледския договор-с който се обещава Благоевград да се даде на Югославия-ти протестира ли. Когато В Благоевград биха хората, ако се пишат българи , а не македонци ти протестира ли. Когато великия Димитър Талев беше вкаран в затвор, защото отказа да се пише македонец -ти протестира ли. Бил си примерно комсомолче, и верно пионерче, а вероятно с книжка от ОФ и от БКП, а коментираш другите. Срамота драги!

58

Пенсионер

преди 11 години

Съжалявам младите българи.На нищо добро не ги научихме. Нихилизъм и омраза лъха от всеки " пост".Много сте смели скрити зад "анонимния неим",но иначе сте пъзльовци.Не ви очакват добри дни ,ако не се научите да отстоявате българщината ,но и да умеете да уважавате другите.

57

ДО 70

преди 11 години

Няма и да видиш "кюрдско знаме" до турското знаме...

56

Геле

преди 11 години

ся ка се намесят адвокатите ще се окаже , че някой друг ги е направил тия работи , а от него със сила са изтръгнати самопризнания, адвокатска му държава - бандити и адвокати са с най-много права

55

ДО 70

преди 11 години

Българо- турска дружба като българо-съветскааааааааа:)))))))))))))0

54

хасан

преди 11 години

малцинствата се съдят за оронване на национални синволи и герои,а българския етнос и политиците никой ги не пипа за проповядване на расова и етническа омраза която ежеминутно се бълва от интернет пространството ,даже на моменти от парламентарната трибуна и от средствата за масова информация.все пак добре е че и чужденците имат достъп до тях да знаят на какво положение сме в БГ.

53

турчин

преди 11 години

Пак влязох в "кърджали хабер" да погледна снимката.Децата са без турски носии, преувеличил съм, но турското знаме си е там.И сега като се загледах и видях, че до е до стената, т.е. не го местят, стои си там постоянно.Не е временно явление.Интересно защо това знаме е там редом до българското.Да ви кажа в Турция никъде (никъде, никъде) не съм виждал кюрдско знаме.Да не говорим да е поставено редом до турското знаме в някаква общинска сграда.Според мен прокуратурата трябва да се самосезира и да разследва от кога това знаме на чужда държава е там. И кой е позволил в общински сграда да се слага чужд флаг.

52

Минаващ

преди 11 години

От 4 , 5 години гледам издигнато английско знаме на видно място в къща.На никой не му прави впечатление. Ако беше турско знаме?????????????

51

ромалеску

преди 11 години

Лумпениада :) по *** народ от мангишите НЕМА начин и с генно инженерство да се докара.

50

майтап де

преди 11 години

задържаха президента премиера и останалите 240 сеели глад в БЪЛГАРИЯ

49

...

преди 11 години

До ВОИхич не сме прости. *** си ти, че си мислиш че си от по-великата страна.

48

Минаващ

преди 11 години

Като гледам 90 процента от коментарите са написани от озлобени псевдопатриоти,нацисти ...... по всички форуми с вулгарден речник.Къде са проверяващите?????????? свобода на словото............

47

турчин

преди 11 години

Влизам си аз днес в сайта на "кърджали хабер" (забележете името си е чисто българско) и чета статия "В читалище Юмер Лютфи отбелязаха деня на народните будители".Има снимка на празника - деца в турски национални носии се снимали а зад тях две знамена - познайте кои?Не познахте - едното е турското знаме,а другото е българското.Та така какво прави турското знаме в българско читалище на български празник?Каква е логиката на подобни действия?Написах им коментар да ги питам какво тези въпроси

46

Анонимен

преди 11 години

Глей ся с кви простотии са занимават тия ***. Опрайха държавата ся ше опраят и сурат тефтера

45

ВОИ

преди 11 години

Аз съм си малцинство,а ти какво правиш обичаш да си от мнозинството???-мнозинството на безпомощните и *** мишки като тебе чюкелек :)))

44

georgi_nz

преди 11 години

Време е да почмем да мачкаме тази репресивна система - свободата на словото с гарантирана от конституцията. Всите милиционери - на бесилото!