21

Анонимен

преди 11 години

тези пари са за водометки и жандари ,да ни бият когато трябва ..затова няма за децата

20

Best man

преди 11 години

за да има пари в бюджета вързаха касовите апарати с НАП,вдигнаха акциза на цигарите и горивата.Е къде са тези пари-няма пари за заплати,детски,за пенсии???????

19

Анонимен

преди 11 години

Лозунга на ГЕРБ : "На всяка кокошка касов апарат..."Това си е жив рекет.Инвестицията е 500 лв кога ще си върнат .... е друг въпрос.Има към 7-8 фирмички които ще направят голямата пара от този закон.Реално погледнато държавата няма да спечели толкова за няколко години напред, колкото тези няколко фирми от слагането на апаратите.Можеха да сложат една номинална цена и държавата да печели. Сега ще ни трябва и администрация която на ги брой всичките тези стотинки. Безумие.

18

Анонимен

преди 11 години

Спрях да ползвам такива машини. Водата е застояла. Опитайте се да хванете момент, в който зареждат такава машина и да надникнете вътре - е няма такава мръсотия другъде братче.

17

Анонимен

преди 11 години

Няма ли да е по-доходоносно политиците да си сложат фискални устройства и да се облагат подкупите които взимат ????

16

lavazza blue

преди 11 години

Аз искам лична връзка с данъчните е тъй да ги черпя.

15

ха

преди 11 години

И тая далаверка е хакнаха,сега *** мисли как да прецака системата.

14

Анонимен

преди 11 години

Аз пък предлагам,да не си играем а парче,ами директно:да затворим кафетата,да затворим дискотеките,да затворим разни бутици,-всякакви вкл.за фризури,за нокти и т.н.Да раздадем значки с Неговия образ и,ако случайно имаме работа,заплатата директно да я внасяме по сметка на Финансовото и след това - на опашката за помощи /от оня боб,сигурно има и от оня ориз,от онова брашно т.н.Вода - от реката, тайно.Ток - ще въртиме ***,и въжето винаги в джоба.

13

Сандо

преди 11 години

И евтиното кафенце ни взеха ***! Кога ли ще ни сложат касови апарати и на задните части !

12

:)

преди 11 години

Производителите на фискални устройства яко плащат явно :) А и мобилните оператори са на кяр и те като пуснат някой лев. Абе доходна работа е това политиката, еййййй !

11

НАП-РЕД ГРОБ

преди 11 години

Ще въведем и фискални устройства на всички тоалетни в тази държава ! Всеки дом с фискален бон в тоалетната си !Все пак трябва накак си да има бонус за Дянков и останалите !Догодина няма да са повече те

10

Анонимен

преди 11 години

pla6taite si danacite ,a za zaplatite 6e vidim.az darjava li sum ili reketjor ,ama 4e marzeliv narod ,iska da ede bez da e platil

9

7

преди 11 години

Познавам един селски тарикат които от това прави по 50000 лв на месец.И лев на дава на дьржавата

8

$

преди 11 години

За това ли вчера, машината ми пусна само празна чаша, с бъркалка вътре! И то за 50 ст. Явно съм черпил дянков с кафето!

7

Клинчов

преди 11 години

Аз съм ЗА! Не може само да "лапат" стотинките. Щом правят бизнес да си плащат. Като си купиш кафе в магазина са задължени да издадат касов бон, защо автоматите да са по-различни? Нали тези пари влизат в Държавата. Ние бедните хорица няма да ги видим, но поне власт имащите да се налапат.

6

Анонимен

преди 11 години

До номер 2правилно трябва и данък "пикане" аз касова бележка в тоалетната не получавам, като се е случвало на някоя обществена платена да ходя

5

Анонимен

преди 11 години

Как да си взема кафе или друго от такава машина? Как? Като виждам и знам как *** вади стинките от мръсния джеб, а преди това е пипала ....!

4

ХА,ХА,ХАААА....

преди 11 години

.....С "ТЪРГОВИЙКА" САМО... ВЕЧЕ-----НЕ ВЪРВИ В ЖИВОТА !!!!ТРЕБВА ДА СЕ БАЧКА И ПРОИЗВЕЖДА ...ХА,ХА,ХАААААААА...!В НАЧАЛОТО --ЩЕ Е САМО ЗА "СОБСТВЕНИ НУЖДИ"...ПЪК ПОСЛЕ ,ЩЕ ВИДИМ...ХА,ХА,ХААААААА..!ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ ...."национално-отговорния бизнес" ОТ МОНОПОЛИТЕ на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!НИЕ С ГАЙДИТЕ .....СМЕ "СОЦИАЛНО СЛАБИ"......ха,ха,хаааааааааа....!

3

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЖИВЕЯ ДО ПОЛИЦИЯТА...ТАМ ИМА ТРИ АВТОМАТА ЗА НАПИТКИ...КАФЕТО 20 СТОТИНКИЧАШИТЕ ПЪЛНИ ДО ГОРЕ..ХУБАВО КАТО В ИТАЛИАНСКО КАФЕНЕ...КЪСМЕТЛИЯ СЪМ...

2

Анонимен

преди 11 години

Скоро време да очакваме и дистанционно отчитане колко пъти ходим до тоалетна и съответно данък пикане и ....! После данък разходка, данък въздух както е тръгнало с тоя кемтрейлс, след това а, чакай данък в/у данъка, че и 20 % данък върху оня данък върху данъка и така до безкрай ДА-НЪ-ЦИ, ДА-НЪ-ЦИ!!.